Italien, Amelia
Italien, Forlì
...Det økologiske hirse er blevet genopdaget for nylig takket være dets interessante næringsmæssige egenskaber og den naturlige glutenfrihed, som gør det til et muligt alternativ til de mere udbredte kornsorter. I dag er det blevet mindre populært og er blevet erstattet af kød. Dets botaniske navn er panicum miliaceum, det tilhører græsfamilien og stammer fra Østen. Hirse er et korn med mange...
Italien, San Martino Di Lupari
Cerealveneta har i over tyve år arbejdet inden for fødevaresektoren med produktion af mel og halvfabrikata, der er fuldkorn, økologiske og glutenfrie, opnået ved at forarbejde korn, bælgfrugter, specielle frø, mindre frø, klid og kim. Cerealveneta anvender en særlig termisk behandling af råvarerne til stabilisering og ristning, efterfulgt af kryomaling eller kryomikronisering af halvfabrikata...
Italien, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKTION på vegne af tredjeparter (private label) af økologiske søde og salte produkter, virksomhed der producerer for tredjeparter og leverer til de største mærker inden for økologi, med over 30 typer af økologiske produkter: müslibarer, frø og tørret frugt, chokoladebarer med korn, pulverblandinger (kakao- og vaniljepudding, varm chokolade, kageblandinger), emballering af rørsukker, osv. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italien, Riesi
... høj kvalitet, som efterspørges på et internationalt marked. Virksomheden er en af de mest kendte og anerkendte i Sicilien for handel og forarbejdning af både konventionelle og økologiske mandler, hvilket sikrer kvaliteten af produktet, der er helt naturligt. Agri Cereal Mandorle er et samlingspunkt for mandler, forarbejdning og handel. Firmaet er specialiseret i mandler med skal, uden skal og derivater som skrællede mandler, mandelmel, skiver af mandler og mandelgranulat.
Firmaet Roana Cereali er en agrindustrivirksomhed, der specialiserer sig i TØRRING, OPBEVARING og FORARBEJDNING af KORN og oliefrø samt behandling af ØKOLOGISKE produkter. Det, der kendetegner Roana Cereali og adskiller dem fra konkurrenterne, er, at de anvender en metode og en tidsplan for arbejdet, der gør det muligt for dem at opretholde høje kvalitetsstandarder for de produkter, de tørrer og...
Italien, Soriano Nel Cimino
...valnødpasta, det samme gælder for korn og mel. Vi begyndte i tresserne i Viterbo-provinsen, næsten 60 km fra Rom i distriktet Soriano nel Cimino, et område der i høj grad anvendes til hasselnødproduktion. I denne anerkendte region ejer vi mere end 100 hektar hasselnøddetræer. I 1996 indgik vi et partnerskab med Cooperative Ecolazio, som samler mere end 200 af områdets landmænd. Alle de rå...
Italien, Sandrigo
CaXa er en virksomhed, der specialiserer sig i engroslevering af tørrede bælgfrugter, korn og pseudokorn, både økologiske og konventionelle. Udover dette tilbyder CaXa rådgivning og mægling inden for fødevaresektoren. Grundlagt i 2011 har CaXa en betydelig erfaring inden for bælgfrugtssektoren, takket være de forskellige medlemmer af sit personale, der har arbejdet i denne branche i næsten tyve...
Italien, Calenzano
Biostock, en virksomhed i Probios-gruppen, der blev grundlagt i 2003, er førende inden for tilbuddet af økologiske råvarer. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af løs vægt ingredienser i forskellige formater, udvalgt og certificeret, såsom korn og krydderier, bælgfrugter og frø, mel og stivelse, olier, krydderier og gastronomiske produkter. Virksomheden har glutenfrie råvarer, hvoraf nogle er...
... og tørret økologisk pasta - Forarbejdet i vores BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - Små kikærter fra Chianti - Små varierede linser - Spelt og perlebyg - Ristet byg over åben ild - Afskallet hirse - Stenkværnet mel fra korn og bælgfrugter - Havregryn - Toscaniske supper - Turistindkvartering: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i vores 2 gårde i Siena: Podere Cartaio og Podere Poggio al Sole - Turistindkvartering i Firenze: Villa Panzano. Direkte salg i virksomhedens salgssted, Podere Le Casacce - Til vores gæster: måltider med vores økologiske produkter.
Italien, Medicina
Producenter af Økologisk og Konventionel Couscous, fremstillet udelukkende med raffinerede eller fuldkornsmejer fra korn (Durumhvede, Majs, Ris, Boghvede, Kamut, Spelt, Byg, Hirse) og bælgfrugter (Kikærter og Linser især) samt Quinoa, i opskrifter med enkelt- eller flere ingredienser. Certificerede Økologiske Producenter af CCPB, vi har desuden BRC- og IFS-certificering, udstedt af TÜV. Emballage: Big Bag på 1 Ton, papirposer på 20 og 5 kg, eller cellofanposer på 250 g, 500 g, 1 kg - på anmodning, også med etiket leveret af Kunden.
...AGRITURISMO BIOLOGICO CA' DE FRA' A SESTOLA (MODENA), Produktion, Salg og Økologisk Restaurant. Produktion og Online Salg af økologiske produkter fra vores egen produktion: honning, konserver, marmelade, nektar, ren juice, mejeriprodukter, kød, korn og mel.
Italien, San Lorenzo In Campo
Produktion af økologiske korn og bælgfrugter. Produktion af enkorn, emmer og spelt. Produktion af økologiske og fuldkornsmel. Produktion af perlede korn. Produktion af forkogt spelt. Produktion af flagerede korn. Produktion af puffede korn. Produktion af færdigretter med opbevaring uden køleskab i et år.
Italien, Altamura
Produktion, udvælgelse og engrosmarkedsføring af økologiske bælgfrugter og korn: kikærter, ærter, linser, spelt, havre, byg, hvede fra italiensk produktion.