Belgien, Woluwe-Saint-Pierre
...Opdag kvalitetsfødevarer hos S.M services! Udforsk vores omhyggeligt udvalgte sortiment af salte fødevarer, der spænder fra mel til konserves fra havet, olier til eddiker, og pasta til ris. Dyk også ned i vores søde fødevarer med lækkerier som honning, bagværk, tørret frugt, sirup, sukker, te, kaffe, kiks og meget mere. Vi tilbyder dig en komplet gastronomisk oplevelse med førsteklasses fødevarer. Gør hvert måltid til en dejligt mindeværdig oplevelse.
Frankrig, Tassin-La-Demi-Lune
...Enebær eller zerishq på persisk er en lille sur rød bær, der dyrkes i Iran, i regionen Mashad. Denne lille bær har en blød tekstur og en syrlig smag. Du kan tilberede enebær med ris eller servere det med kød, som man gør i Iran. Bæret fremhæver smagen og giver en lille syrlig note til retten. Du kan også trække enebær i varmt vand, da det har anti-inflammatoriske egenskaber. Det påvirker også aldringsgenerne. Forbruget af denne plante frarådes under graviditet.
...Rejsespecialiteterne i serien "Deli" er eksotiske souvenirs fra jagten på den perfekte ris. De er skatte fra fremmede kulturer, bevarer (kulinariske) hemmeligheder fra fortiden og repræsenterer den overraskende mangfoldighed af ris-korn. Lotao står også for jagten på en intakt verden. Risvarianterne vælges efter princippet om renhed. Dette gælder både for kvaliteten af kornet og for det miljø...
Frankrig, La Ciotat
...Premium sushi ris med en fin tekstur, perfekt til gourmetrestauranter.
...Vinfyldte blade med ris. Organoleptisk karakter Udseende: Grønne vinblade med hvid fyldning Smag/Aroma: Frisk, cremet, karakteristisk for vinblade, ris, urter, behageligt afrundet.
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Når den er opvarmet, vil vores Provençalske Sauce forbedre dine retter med pasta, ris, kød eller fisk. Når den tilsættes dine forberedelser, vil den behageligt fremhæve smagen af dine ratatouiller, bohemiske retter, fyldte tomater osv...
...Elsker du traditionel gryderet, men har du ikke altid tid til at forberede alle ingredienserne? Derfor har vi omhyggeligt valgt, skåret og blandet de smukkeste grøntsager til dig, så du kan beslutte, om du vil spise det med kød, ris eller pasta. Hver mulighed garanterer et sprødt og saftigt, og vigtigst af alt, sundt måltid. Nettovægt: 450 g Energi: 119 kJ / 28 kcal Kulhydrater: 7,39 g Samlede sukkerarter: 1,67 g Fedt: 0,06 g Mættede fedtsyrer: 0,01 g Proteiner: 2,17 g Salt: 0,07 g...
Frankrig, Aix En Provence
... FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare Udover sine medicinske egenskaber er vild fennikel en frisk og sød delikatesse i køkkenet, der vil give dine retter en dejlig smag. En smag, der minder om anis. Plante Fennikel vulgare - Foeniculum vulgare. Køkken Infusion, dekoktion, pulver, tinktur, sirup, i sukker, i vin, pasta, ris, wok, tagine, grøntsager. Form / Mængde Hele frø ØKOLOGISK TØRRET...
Spanien, Murcia
...Smagen er så intens. Det tilberedes efter den traditionelle stil og pakkes i glasbeholdere. Denne velsmagende bælgfrugt er perfekt til at spise i gryderetter, salater, med ris eller grøntsager.
Spanien, San Sebastian De Los Reyes
... andre retter fra det asiatiske køkken Hos SUSHITA er vi forpligtet til at tilbyde frosne fødevarer af høj kvalitet, fra sushi i store mængder til specialiserede produkter som gyozas og dim sum. Med fokus på bæredygtighed og innovation bruger vi udvalgte råvarer, såsom bæredygtigt fanget laks og ris med oprindelsescertifikat, for at sikre excellence i hvert af vores produkter. Vores effektive...
Spanien, Vva Castellon
... urter fra Middelhavet" · Økologisk håndværksøl "fremstillet med ris, appelsin og vinmost" · Ekstra jomfruolivenolie med økologisk appelsin · Økologisk appelsinmarmelade "med rørsukker" · Hvis du leder efter håndlavede, gourmet og økologiske produkter, burde du måske prøve os.
Italien, Polinago
Online salg af naturlige og sunde fødevarer som ris, gourmet risotto, pasta, marmelade, honning, konserver, krydderier og spiselige blomster, italienske vine og spiritus. Alt i tegn på italienske ekscellence. Første retter af færdiglavet risotto og meget mere. Besøg www.wildkitchen.it...
Pasta Riscossa siden 1902. Pasta lavet af semolina fra italiensk og udenlandsk hård hvede af høj kvalitet med minimum 12,5% protein. Pastificio Riscossa dækker mere end ti vareområder: Tørret semolina pasta, Specialiteter fra regionen, Halvfrisk og håndlavet pasta, Æg pasta, Gourmet pasta trukket gennem bronze, Rød linje, Saucer, Olie og Eddike, Småkager, Mel og Semolina, Ris, Kartoffelgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 lande.
Populære lande for dette søgeord