Frankrig, Allenjoie
...Latinsk navn MORCHELLA CONİCA Mine tørrede svampe er naturligt tørret for at bevare al deres smag. Du kan opbevare dem et tørt sted i den originale pose i op til 1 år. Når de rehydrerer, fordobles eller tredobles deres volumen, og deres vægt stiger med cirka 10 gange. Nettovægt 100g svarer til 1kg friske svampe. Emballage i pose. Oprindelse Svampene plukkes i hånden i Tyrkiet. De høstes med måde...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Tørrede svampe i pulverform.
Frankrig, Malataverne
...Ingredienser: tørret svampeblanding gule boletus (Suillus luteus eller granulatus) (40%), sorte svampe (Auricularia auriculajudae) (25%), østersvampe (Pleurotus ostreatus) (25%), porcini (Boletus edulis) (10%).
Frankrig, Marseille
...Trio af svampe 2,9 kg antipasti af grillede grøntsager region PACA Marseille Frankrig Med trioet af svampe kan du servere det ved dit aperitifbord, men du kan også lave lækre opskrifter for at glæde dine gæster. Engros distributør specialiseret i håndlavede tørrede frugter. Croc'Ella er beliggende i regionen ProvenceAlpesCôted'Azur i Marseille. Forskellige tørrede frugter tilbydes som cashewnødder, mandler, pistacienødder, jordnødder og mange andre. Du finder dem i forskellige former: rå, skrællede, saltede, og usaltede. Derudover har Croc'Ella udviklet to andre serier ...
Frankrig, Châtillon-En-Diois
...Nogle referencer til tørrede frugter, grøntsager og svampe supplerer vores produktsortiment.
Frankrig, Jarnac
...der er lagret i op til 20 år, og som tilbyder aromaer af sandaltræ, tørrede abrikoser og svampe. SMAGSNOTER Afbalancerede aromaer for en perfekt harmoni En cognac rig på aromaer er en cognac, der udvikler meget finesse. Terroir, vinmarker, tønder og år med modning er alle elementer, der definerer specifikationerne for hver af disse aromaer, og derfor giver vi hver fase af fremstillingen af vores...
Frankrig, Brive La Gaillarde
...Sæt bestående af en gavekurv, en flaske Mille et unes pierres rød lagret på egetræsfade, en opskriftsbog fra Corrèze, som hver gang er forskellig, en violet sennep og et glas tørrede porcini svampe af første kvalitet. For at lave en ægte corrézienne smagsoplevelse!
Frankrig, Méjannes Les Alès
Arcadie tilbyder med mærkerne Cook og Herbier de France et udvalg af produkter baseret på økologisk landbrug. For at udvikle en bæredygtig tilgang er respekt for mennesket og dets miljø nødvendigt. Produkterne er opdelt i to kategorier: Herbier de France til aromatiske og medicinske planter, og Cook til krydderier og urter. Der er derfor over 200 økologisk producerede referencer tilgængelige. Som, Krydderier og urter, Økologiske aromatiske og medicinske planter i poser og tebreve, Tørrede svampe, Teer, Kulinariske hjælpemidler,…...
Frankrig, Fontanes
Siden 1985 er Maison Wurfel blevet specialist i svampe i alle deres former: tørrede, i olie, som kulinariske hjælpemidler, færdigretter eller terriner. Vi tilbyder også håndlavede pastaer, smørepålæg, søde delikatesser, hvor en del af vores udvalg er økologisk. I vores søgen efter autenticitet og kvalitet tilbyder Maison Wurfel også et udvalg af unikke produkter fra forskellige terroirer. Maison...
Frankrig, Vergt
Er du grossist, industriel producent, restauratør, slagter eller konserveringsproducent, og har du brug for at få fat i tørrede svampe? Leder du efter en pålidelig leverandør? Andesol tilbyder produkter af høj kvalitet, der imødekommer alle smagsvalg og præferencer. Tørrede kantareller, tørrede porcini, tørrede trompetter, tørrede svampe fra Bohemia, et bredt udvalg af svampe fra hele verden står til din rådighed!
Frankrig, Vannes
... dekorationer - Aromatiserede croutoner og friturestegte indlæg - Dehydrerede oste - Pølser - Italienske oste - Forarbejdede grøntsager: Semi-tørrede, konserverede, syltede - Vegetabilske olier - Dehydrerede eller konserverede frugter - Nødder og derivater: Hasselnødder, Pistacienødder - Søde fyld og glasurer med mellem fugtighed eller anhydre - Chokolade...
Frankrig, Bauduen
... svampe som kantareller og moriller. Som foredragsholder om trøffelproduktion, medlem af trøffelproducentforeningen i Var, og regional repræsentant for agritruffe. Nicolas PLANCHON er også træner og sælger af trøffelhunde i 10 år.
Frankrig, Estillac Cedex 9
...Oprettet i 1997, SUD'N'SOL er en virksomhed, der specialiserer sig i produktion af tomater og halv-tørrede eller grillede marinerede grøntsager. Bekymret for kvaliteten af sine produkter, integrerer virksomheden hele forarbejdningen af tomaterne, og den er engageret i CLEAN LABEL (uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler). Udover de tørrede marinerede tomater tilbyder SUD'N'SOL også et bredt udvalg af marinerede grøntsager: artiskokker, asparges, auberginer, rødbeder, gulerødder, svampe, courgetter, oliven, kikærter, peberfrugter osv.
Frankrig, Brignoles
AROMATES LES MERIDIENNES har i 20 år været specialiseret i forarbejdning, tørring og emballering af aromatiske planter. Vi tilbyder et bredt udvalg af aromatiske planter fra Provence: klar-til-brug buketter, garniturebuketter, små bundter, urter i grene, blanding af urter fra Provence, Huileries buketter, krydderi- og urtedosetter. To andre serier supplerer vores produktudvalg = tørrede svampe og krydderier.
Vi er specialiseret i indsamling, emballering og engros salg af kvalitets tørrede vilde svampe.