...Persille er et af de mest populære krydderier, og det bruges i næsten alle køkkener i verden. Dehydrerede persilleflager giver en alsidig ingrediens. Persilleflager giver en let sød, men bitter urteagtig smag, når de kombineres med retter. Takket være sin smaragdgrønne farve er tørretpersille også en meget populær pynt.
Hvordan man bruger persilleflager
Dens bitre profil passer godt sammen med...
...Den økologiske koriander, også kaldet kinesisk persille, er en urt fra familien Apiaceae. Når den er høstet, bliver den friske økologiske koriander vasket, tørret, IQF-frosset, sorteret, skåret og derefter kalibreret.
Koriander fra økologisk landbrug: 100%
Total energi: 35 Kcal 145 kJ
Kostfibre: 5,7 g
Proteiner: 3,4 g
Salt: 0,1 g...
...Sole tørret, afslører Sel Gris Persillade sin uforlignelige smag i alle dine retter og salater.
Forbrugt i årtusinder, er hvidløg, en meget værdsat krydderi, længe blevet en del af den franske kulinariske tradition.
I køkkenet fremhæver dette krydderi og forfiner smagen af dine retter.
Persille er en uundgåelig del af køkkenet. Både som krydderi og pynt, tilfører det sin friskhed og aroma til mange forskellige retter.
Traditionelt anvendt:
Som drys eller ved afslutningen af tilberedningen: vinaigretter, tomater i salat, dampet fisk, muslinger i hvidvin, dampede kartofler.
SKU:SGP250...
...Er du engrosforhandler, distributør, semi-engrosforhandler, frugt- og grøntsagsleverandør, indkøbscentral... og leder du efter soltørrede tomater?
Soltørrede tomater kan nydes
- Som en snack
- I kager
- I salater (ris, pasta...)
Ingredienser
Soltørrede tomater (55%), solsikkeolie (37%), eddike, salt, sukker, kapers, ekstra jomfruolivenolie, persille, hvidløg, basilikum. Antioxidant ascorbinsyre...
...Ingredienser (ingredienser); 48% smeltet ost (mælk) (45% fdm, løbe af oprindelse [ost (mælk), 29% camembert (mælk), vand, smør (mælk), protein smelte salte (e452, e331), stivelse, salt], mel (hvede, byg malet), vand, rapsolie, salt, hævemidler (e450, e500), solsikkeolie, eddike, gær, emulgatorer (e471 (raps), e322) fra marker, tørretpersille; tilberedning; friture; steg i 2’30 min ved 175 °C, pas på ikke at overkoge. Steg eller kog produkterne, indtil de er gyldne.
...engrosleverandør - vi kan tilbyde vores kunder grøntsager i store mængder og med et bredt udvalg. I dag udvikler vi løg/ frø og gamle grøntsager i efterårssæsonen (Pastinak, Topinambur, Crosne, Persille Rod, Kålroe, PDT Vitelotte, Chiogga Rødbede, Crapaudine, Boule d'Or Ræddike, Red Meat Ræddike, Green Meat Ræddike, Græskar: Jack be Little, Spaghetti Græskar, Butternut, Potimarron, andre græskar). Certificeringer: IFS (Niveau 7), Global Gap, HVE (Høj Miljøværdi), GRASP, Økologisk Landbrug.