Frankrig, Laissac
...Lonzo, også kaldet lomo eller lonzu, er en tørret svinekotelet. Denne håndlavede lonzo er fremstillet i vores charcuterie-værksted i Laissac, Aveyron. Den består udelukkende af 3 ingredienser: svinekød, Guérande-salt og Kampot IGP-peber fra Cambodja. Dette tørrede kød kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Ideel til dine charcuteri-plader, lonzo er en meget fedtfattig charcuteri, der vil...
Frankrig, Lyon
MVO Distribution, handel med alle typer kød siden 2002, tilbyder dig kød af SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILDT / LAM / FÅR / AND / GÅS / VILDSVIN / HJORT / HESTEKØD ... til meget konkurrencedygtige priser. Vi forhandler direkte med vores partner-slagtninger og skærere, der er til stede i Frankrig og EU, for at sikre særligt konkurrencedygtige priser, så du kan maksimere din økonomiske rentabilitet...
Frankrig, Saint-Fraimbault
... vokser naturligt i vores permanente eller midlertidige enge. Uanset opskrifterne anbefales det at skylle dette, før det tilsættes i de kulinariske forberedelser. Nogle opskrifter at teste med vores kulinariske hø: Camembert bagt i hø, svinekotelet bagt i hø, kylling i hø, panna cotta med hø ... og mange andre at opdage i vores faneblad "Opskrifter".
Frankrig, Paris
...Hovedfunktioner - Touchscreen-bestillinger - Automatisk rengøringssystem kompatibelt med Fri-Jado Rotisserie Cleaning Agent - Det rullende teater skaber en madoplevelse i butikken og stimulerer spontane køb - 250 programmer, hver med op til 9 tilberedningsfaser - Cook Correction registrerer og retter afvigelser under tilberedningscyklussen - Uendelige muligheder: fjerkræ (stykker), svinekød, koteletter, lam, oksebryst, svinekotelet, kødboller, porchetta og andre proteiner - Valgfri Wi-Fi til overvågning og styring af opskrifter via Fri-Jado SmartConnect-platformen...
Frankrig, Roubia
... vinparring Til apéritif, Carpaccio af kammuslinger, Skaldyr, Krustaceer, Svinekotelet, Kalveschnitzel Serveringstemperatur: 13° - 17° Farve: Rød Druetype: Carignan, Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Sennepsfrø* - Eddike* - Uraffineret havsalt - 10 % honning - 0,6 % krydderier - Sukker* - Vand -* Produkter fra økologisk landbrug Brugsanvisning: Denne honning- og krydderisennep kombinerer sødmen fra honningen med de krydrede smagsnuancer for perfekt at ledsage dit kød, grillretter og fisk. Dæk en svinekotelet med denne sennep, en kaninret er lækker, en sød-salt kombination. Dette produkt fås også i glas på 100 g & 200 g.
Frankrig, Saint-Brice-En-Cogles
... til kravene fra vores anerkendte kunder. frosset svinekotelet, kædeløs, benfri frosset svineklip frosset svinekind, uden svær, frosne svineskanker frosne svinekoteletter og svineskanker frosset svinekød almindeligt rygfedt frosset svinekød blødt fedt frosset svineknæ, frosne svineskanker frosset svinekød skærefedt, svinekrave frosset svinekød rygfedt, svinekød frosne svinehoveder, svinekind og...
Selskabet FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, grundlagt i 1992, producerer og importerer fødevarer fra Østeuropa. Vi er specialiseret i gammeldags pølser uden kemiske komponenter og i fremstillingen af dejplader (kore-yufka), en slags filodej. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importerer og distribuerer også alle slags fødevarer fra Balkanlandene: Minas kaffe, ajvar, lutenica, syltede kål, grillede peberfrugter, Vegeta, Argeta….. Kyllingsalami, oksekødspølser, røget svinekotelet, røget oksekød, supper, oste, feta, forskellige småkager…...
Populære lande for dette søgeord