...Kaffen Rugali er en specialkaffe fra Rwanda, nærmere bestemt fra regionen Nyamasheke. Denne region er kendt for at producerekaffe af høj kvalitet, værdsat for sine komplekse aromaer og sin karakteristiske sødme.
Kaffen Rugali dyrkes i mellem til høje højder, hvilket bidrager til at udvikle dens unikke smagskarakteristika. Den beskrives ofte som at have noter af røde frugter, karamel, chokolade...
...Kakaosmør er et naturligt fedt, der udvindes fra kakaobønner (Theobroma cacao), den samme frugt der bruges til at producere chokolade. Det er kendt for sin bløde tekstur, sit lave smeltepunkt og sin lette kakaoduft. Kakaosmør anvendes i vid udstrækning inden for fødevare-, kosmetik- og medicinalindustrien.
... vasket kaffe og naturlig kaffe.
Ahadu er en iværksætter og medstifter af ledelsesteamet i den etiopiske råvarebørs. I 2000 forlod han ECE og besluttede at investere i en gård for helt at producere specialkaffe.
Han fandt det perfekte sted, beliggende i det berømte område Kaffa, som betragtes som den absolutte vugge for Arabica-kaffe. Han besluttede at starte en operation for at bevare den naturlige skønhed i regionen, støtte det lokale samfund og selvfølgelig producere fantastiske kaffer.
BOTANISKE VARIETETER: 74165, 74110
HØJDE: 1830–1870 masl...
...Perkolator til kaffe 100 kopper Casselin
Filtrering i rustfrit stål
Rustfrit stål kabinet med dobbelt væg mod forbrænding
Kapacitet af beholder: 15 liter
2 separate varmelegemer til perkolering og temperaturvedligeholdelse
Sikkerhedstermostat med automatisk nulstilling
Drypfri han
Indikator for fyldningsniveau
Forberedelsestid for 100 kopper: 40 minutter
Effekt: 1.650 W / 230 V
Dimensioner: Ø 270 mm, H 440 mm
Vægt: 5,4 kg
Denne perkolator fås i 60 og 48 kopper (se nedenfor vores relaterede produkter).
Ref:CPC100...