Frankrig, Rouen
...K2 Garden tilbyder en naturlig fløde lavet af cashewnødder, der er forarbejdet i deres egen fabrik. Udvalgte, rå og skrællede cashewnødder gør vores fløde tyk, giver den en neutral cremet smag, 100% naturlig og plantebaseret. Utrolig alsidig kan cashewfløde bruges i de fleste opskrifter. Denne "mælkefri" fløde er et fremragende alternativ for dem, der ikke kan lide laktose, kokosmælk eller dem...
Frankrig, Cadeilhan
... Maillard-reaktionerne. Økologisk sort hvidløg indgår i mange retter, men kan også spises som det er. Sauce med sort hvidløg, marinade med sort hvidløg, puré af sort hvidløg eller simpelthen skåret i tynde skiver i dine pastaretter. Sort hvidløg passer godt sammen med alle typer kød, pølser, foie gras, fine fisk (rødspætte, havkat, havbars) og skaldyr. For dem, der elsker søde sager, komplementerer sort hvidløg chokolade og citrusfrugter perfekt.
Frankrig, Paris
...Friske blade er rige på fibre, linolsyre (omega 3), polyfenoler, som er kraftige antioxidanter, samt vitaminerne A, B, C og E og carotenoider. Med hensyn til de mineraler, der findes i bladene, er kalium, calcium og magnesium de mest fremtrædende. Meget nærende, de blade, der kaldes Nebeday, tilberedes i sauce ligesom spinat. Den traditionelle ret, der serveres til middag, hedder Thiéré mboum, og...
Frankrig, Bordeaux
...Skaldyr, fisk i sauce, salat med gæslinger, hvidt kød, tærter. Alkohol: 14,5% vol. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Producent: Marque AG Vins Formater og emballage: Flaske (75cl) - Karton med 6 - 2020...
Frankrig, Bréal-Sous-Montfort
SOLINA er en virksomhed, der er ekspert i komplette løsninger inden for smag. Vores ekspertise gør os i stand til at udvikle forslag baseret på funktionelle ingredienser til ernæringsprodukter. Vore primære kunder er fødevareindustrien og restaurationsbranchen generelt (restauratører, fødevarevirksomheder, hotelkæder). Vi tilbyder skræddersyede løsninger til kødprodukter, færdigretter, snacks, sal...
Frankrig, Wissous
...Sataysauce Naturlig Ref: SAL031 Indhold: 350 ml...
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vaniljeis med karamel sauce (11%) og karamelliserede pekannødder (7%). Vaniljeis, karamel sauce og karamelliserede pekannødder Ingredienser Ingredienser: YOGHURT (26%), SKUMMET mælk koncentreret, sukker, FLØDE, jordbær (11%), dehydreret glukosesirup, æggeblomme, koncentreret citronsaft, geleringsmiddel: pektiner, naturlig aroma. Allergener: se ingredienser i store bogstaver...
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Økologisk Rødvinseddike* - 0,2 % Naturlig Løg Aroma * produkter fra Økologisk Landbrug Til dine røde kødretter til deglacering. Dryp forsigtigt over dine østers, linser og grønne salater. Du kan bruge det til at reducere en rød smør sauce til fisk. Fås i flaske på 25 cl. Dette produkt er også tilgængeligt i bag-in-box på 3-5-10 liter og tønde på 220 liter. Også tilgængelig i container efter anmodning. Uden konserveringsmidler eller allergener. Uden pasteurisering.
Frankrig, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini er den franske specialist i tilberedning af konserverede snegle, skaller og fyldte snegle... Sneglen er en familieaffære. Romanzini har været tro mod gastropoderne siden 1921: snegle i naturlig tilstand, snegle i sauce, tilberedte snegleretter, snegletartiner, persille-smør, muslinger, frøer, snegle i naturlig tilstand, opskrifter på konserverede snegle, frostede eller kølede snegle. Vi...
Frankrig, Courbevoie Cedex
... tilbyder ikke mindre end 19 forskellige tun konserves, fordelt på 6 produktlinjer: Hele tun i naturlig form, tun i sauce, tunfileter, strimlet tun, tunrillettes eller tunkrummer. Makrel: makrelfileter i marinade, makrelfileter i sauce, makrelfileter i naturlig form, grillede makrelfileter. Sardiner Saupiquet: sardiner på dåse, sardinefileter, hele sardiner. Salater Saupiquet: afbalancerede salater baseret på tun.
Populære lande for dette søgeord