Frankrig, Maubeuge
... enkel at forberede og passer let sammen med alle typer tilbehør, kræver kefta dog en krydring, der lever op til sit ry. Som producenter af krydderiblandinger har vi hos La Bonne Epice ikke taget denne rolle let, tværtimod! Kefta eller "hakket kød" er et produkt, der i høj grad tilbydes af 100% af de traditionelle slagtere, og dette har været tilfældet i meget, meget lang tid. Vi har derfor udviklet en krydring allerede ved starten af vores aktivitet i begyndelsen af 1990'erne; det er en af vores ældste opskrifter! Reference:ART0020...
... kraftige citronaromaer. Anvendelse: Hvide citroner er tørrede frugter, der kan være: - revet eller blendet: i pulverform vil de give smag til en fiske-ret eller en sauce. - brækket i stykker og tilføjet direkte til dine forberedelser. - infunderet i kød i saft eller sauce som kylling eller kalv. For dette kan du lave huller i frugten med spidsen af en kniv eller en nål. Kogevæsken vil langsomt trænge ind i citrusfrugten og dermed sprede sin duft til hele retten. Sæk: 5Kg Sæk: 15Kg...
Frankrig, Arengosse
...Sel Spécial Volaille Beskrivelse: Giv dine fjerkræretter et strejf af eksotisme og lækkerhed med vores Sel Spécial Volaille. Denne unikke blanding kombinerer groft salt fra Île de Ré, håndplukket, med krydderier og urter omhyggeligt udvalgt for at fremhæve smagene i dine opskrifter. Perfekt til kylling, kalkun, and og mange andre retter, tilbyder det en eksplosion af afbalancerede og delikate...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... øge sukkerkoncentrationen. Det er finheden af skindet på bærrene, der muliggør denne proces og fører til en meget høj sukkerindhold. Derefter, efter at være lagret i egetræsfade i 5 år, bliver denne eddike afbleget og bliver helt "transparent" gennem en 100% naturlig proces. Takket være sin gennemsigtighed ændrer den ikke farven på maden. Dens ekstraordinære aroma af tørrede druer, karamel og honning samt dens sød-sure smag gør denne eddike til et UNIKT krydderi. Bruges rå til salater og til fisk på grillen, kylling, skaldyr, vil den tilføre et strejf...
Frankrig, Levallois Perret
...Rosmarin er en aromatisk plante med sin bitre og krydrede smag, som har en bred vifte af anvendelser i madlavning. Anvendelser af stødt rosmarin i madlavning: Det bruges som krydderi i infusioner i saucer, gryderetter, supper og cremede retter, marinader, ratatouille... Det giver smag til lam og fårekød, kalv, kaninesteg, goulash, vildt- og fjerkrægryderetter, hakket kød og kylling... Fordele ved stødt rosmarin: Det lindrer oppustethed og mavesmerter gennem sin spasmolytiske virkning på tarmen og maven. Det bekæmper stress og søvnløshed.
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET Gifter sig godt med: Gurkemeje, hvidløg, ingefær, kanel, timian, oregano og anis. Det passer rigtig godt til fisk, lam, kylling, men også til grøntsager, saucer og supper. FORDELE Kumin er et effektivt krydderi til at forebygge og lindre de fleste problemer relateret til fordøjelsen. Det øger frigivelsen af fordøjelsesproteiner i munden, maven og tyndtarmen for at opnå en mere...
Populære lande for dette søgeord