...Retten skal opvarmes direkte i glasset i mikrobølgeovnen i 2 minutter på maksimal effekt og indtages fra glasset.
Fedt: 8,9 g
Heraf mættede fedtsyrer: 3,6 g
Kulhydrater: 6,2 g
Heraf sukker: 0,6 g
Proteiner: 12 g
Salt: 0,63 g...
...Forlænget og stiliseret stykke af fin rør. Den har en lyserød farve, en fremragende smag, en dyb aroma og en blød fedt. Stykkerne er fremstillet håndværksmæssigt, lave i salt og har en modning på mellem 24-28 måneder.
Fremstillingsproces: Håndtering i varmt, afkøling, v-skæring, salting, naturlig tørring og hvile i kælder.
Ingredienser: Egernes svinekød og havsalt.
Betingelser for distribution...
...Fleksibel og kraftfuld: transportør derinder ASB 600 til håndværksmæssige og mellemstore virksomheder med et bredt anvendelsesområde. Kombinationsmaskinen kan bruges åbent med et vognbord eller lukket med en højdejusterbar trykkenhed og indføringsbånd. I transportørdrift fjernes alle skiver, såsom kind, mave og lænd af svinekød, samt fedt på skulder og skinke automatisk. I åben drift er den...
...Svinekødfedt er den mest værdifulde vare. Det har et højere smeltepunkt end andre typer fedt. Derfor er det ideelt til at forberede hakket pølse. Det er bedre at købe høj kvalitet svinekødfedt fra producenten i store partier på 300 kg.
Producent: Ukraine
Karakteristik: Kold, Frosset
Kølede produkter: 12 dage ved 0 +4 ºC
Frosne produkter: 6 måneder ved -18 ºC...
...Berkshire Svinekød Mave
Berkshire Svinekød Mave
Tænk på svinets mave som fedt med kød stadig på. Kokkene elsker at bruge dens baconagtige smag til at krydre grøntsager eller bagte bønner, eller i kraftige supper og gryderetter. Med et godt krydderibland kan du genskabe den sprøde svinekød mave, du ville finde på din yndlingsrestaurant, derhjemme i din ovn.
... kvalitetsbevidste markeder i verden garanterer et uophørligt fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed.
EEC, Kina, Schweiz, Rusland, Sydafrika, Japan, Korea, Hong Kong, Taiwan, Vietnam, Singapore og mange andre lande verden over.
VI TILBYDER (FROSSET SVINEKØD SOM NEDENFOR):
Svinefilet
Svinefødder
Svinebryst
Svineindmad
Sviners skulder
Svinekrave
Svineleg
Svineøre
Svinekam (benfri)
Svinehals (benfri)
Skinke 4D...
...Guanciale af svinekød er et udskæring af svinekød, der er præget af magre muskelårer med en komponent af fint fedt, som har en sammensætning, der adskiller sig fra lardo (rygfedt) og pancetta (bugfedt).
Konsistensen er hårdere sammenlignet med pancetta, og smagen er mere karakteristisk. Kødets bliver omhyggeligt masseret i hånden og krydret med vores karakteristiske krydderier. Det får lov til...
...Vores engros frosne svinekød forben, svinefødder er meget velsmagende og nærende. De opnås ved at adskille leddet af foreningen af Chamorro eller knæ og uden klov. De svarer til den forreste kvartdel af svinekroppen, og de indeholder alt det muskelkød, der er tilgængeligt i denne del af grisen.
Hele frosne svinefødder har et højt fedt- og proteinindhold og er rige på kalorier. Det indeholder 17% råprotein og 18% råfedt. Produktet er produceret i henhold til den internationale norm, hvor gårdkilden til oprindelse er identificeret på hver pakke.
...• Barde i plader: med eller uden mellempapir
• Barde skåret til størrelse til spyd, stege, tournedos, paupiettes
• Råvarer fra godkendte slagterier i EU
ANVENDELSER
• Barde til indpakning af alle typer kød: svinekød, fjerkræ, oksekød, lam...
• Til alle typer produkter: stege, spyd, tournedos, paupiettes, patéer...
FORPAKNING
• Frisk eller frossen: Karton eller kasse på 5, 10 eller 20 kg...
... Ibéricos Brisa gennemgår alle pølser disse behandlinger: hakning, tilsætning af ingredienser og æltning, nedkøling, fyldning, tørring og modning.
Fordelene ved pølser
Pølser er rige på magnesium, fosfor, zink og kalium. Desuden giver de iberiske svin Brisa os certificeret kød af højeste kvalitet, hvilket yderligere forbedrer deres egenskaber.
De er en fremragende kilde til jern og vitamin B12, hvilket gør iberiske pølser Brisa til en fantastisk fødevare.
Energiværdi: 346Kcal / 1439KJ
Fedt: 24.7 g
Mættet fedt: 8.4 g
Kulhydrater: 0.58 g
Sukker: 0.58 g
Protein: 30.3 g
Salt: 6.4 g...
...PRISLISTE CIF DESTINATION :
Frosne svinehindefødder, 10 kg karton, POLEN – 990 US $/Ton
Frosne svinekød mave A klasse, med knogle, med svær, flank på i kartoner, TYSKLAND – 2,97 US $/Ton
Frosne iberiske svinekød nakke fedt, poly, SPANIEN – 700 US $/Ton
Frosne svinekød spareribs, karton, TYSKLAND – 3170 US $/Ton
Frosne svinekød ribben, karton, TYSKLAND – 1470 US $/Ton
Frosne svinekød hoveder, med...
...vi har klar lager af følgende svinekøddele og andre på anmodning.
frosset svinekotelet, uden kæde, uden ben
frosset svinekødstrimning
frosset svinekæber, uden svær, frosne svineskanker
frosne svinekotelet ribben og svineskanker
frosset svinekød almindeligt rygfedt
frosset svinekød blødt fedt
frosset svinekød knæ, frosne svineskanker
frosset svinekød skærefedt, svinekødskam
frosset svinekød rygfedt, svinekød
frosne svinehoveder, kæber og tunge...
...Produkt fra Baskerlandet
Ingredienser: lever, svinekød og fedt, rehydrerede kantareller 4%, æg, løg, salt, dextrose, aromaer, peber, hvidløg, smagsforstærkere mononatriumglutamat og dinatriuminosinat, chili. Svinekød af fransk oprindelse. Kantarelpate er en traditionel opskrift fra vores landsbyer. Du kan også præsentere den inspireret af "banderillas" med kantarelpate, guindillas og pimientos del piquillo fra Navarra. Oplev autenticiteten af en karakterfuld pate med smag af kantareller. Rist kantarelpaten som forret eller til aperitif. Velbekomme! ))...
...Smagen og aromaen af stjerneanis afsløres fuldt ud, når den opvarmes. Dette gør krydderiet til et uundgåeligt supplement til bagværk og marmelade. Tykk stjerneanis fremhæver perfekt smagen af lam og svinekød, og komplementerer harmonisk smagen af løg og hvidløg. Den bruges som råmateriale til saucer og marinader. Fans af stjerneanis tilsætter det til kaffe.
Brug til
Til kød, fisk og skaldyr, til bagning, desserter og varme drikke.
Smag
Bitter-sød, uden sukkerholdig, med en ø-landsk tint og anis smag.
Næringsværdi pr. 100 g.
Proteiner (g / 100g)… 18
Fedt (g / 100g)…...
...Bugspytkirtel, Ribben, Skulder skæring fedt, Halser, Mørbrad, Trimning 60/40, Trimning 70/30, Trimning 80/20, Trimning 85/15, Trimning 90/10, Indvolde.
Generelle produktspecifikationer: Ren, Ingen dårlig lugt, Ingen fjer, Ingen blod, Ingen kemiske forbrændinger, Ingen sorte pletter.
Forsendelsesdetaljer:
Forsendelsesmetode: 40 FT HØJ-Q Kølede BEHOLDERE -18C - Med skib.
Mål: Total nettovægt 27 MT i hver 40 fods frysercontainer med TR-nummer i hver kasse.
Estimeret forsendelsestid: 35 til 43 arbejdsdage
Inspektion: Forudgående sanitær kontrol.
...Chiffonnade af sort svinekød fra Bigorre AOP. En skinke med karakter, der kendes på sit marmorering og sit exceptionelle fedt, som er givet af de 24 måneders modning. Den sorte svin fra Bigorre, fætter til den iberiske "Pata Negra" og genkendelig på sin sorte pels, er et fransk svin af exceptionel kvalitet. Den nyder en sund 100% plantebaseret kost og lever frit ved foden af bjergene.
...Det er et stykke kød, der har en del intramuskulær fedt, hvilket bidrager til, at det er en saftig og velsmagende kød.
Det skal bemærkes, at selvom iberisk svinekød har en højere fedtprocent end hvid svinekød, anses det for at være bedre for vores sundhed.
...Produkt af hvid svinekød af exceptionel kvalitet, der stammer fra svin, der er fodret med naturlige foderstoffer af højeste kvalitet, hvilket giver skinken en uovertruffen infiltrering af intramuskulært fedt og et lavt saltindhold. Produktet har en modningstid på over 18 måneder. Fremstillet i overensstemmelse med arbejdsmetodikken fastsat af ETG – Garanti for Traditionel Specialitet.
...Salame Felino er en delikatesse, der fremstilles af svinekød. Den får sit navn fra oprindelsesstedet, en by i provinsen Parma. Salame Felino har et højere proteinindhold og en lavere mængde fedt sammenlignet med andre salami af samme type.
Traditionelt skæres den diagonalt, hvilket skaber ovale skiver, der er cirka dobbelt så lange som diameteren af salamen.
...Frosset Svinekød
Specifikation: Uden skind, fedt og knogler; hver halv karkasse skåret i følgende fire stykker:
1. Nakke: Hver del vejer 0,8 kg netto min.
2. Skulder: Hver del vejer 1,35 kg netto min.
3. Lænd: Hver del vejer 0,55 kg netto min.
4. Lår: Hver del vejer 2,2 kg netto min.
Med let fedt tilbage på hver kødskive. I hver karton er et stykke kød, der vejer mindre end ovenstående...
...Frosset svinekød 4 udskæringer (kvart) uden ben og skind
Størrelse: FEDT 65%
To forreste kvart og to bageste kvart
Pakke: IWP, 20kgs/ctn
Produktnavn: Frosset svinekød 4 udskæringer (kvart) uden ben og skind
Størrelse: FEDT 65%
Pakke: IWP, 20kgs/ctn
Nettovægt: Naturlig fugtighed, 3100% nettovægt
MOQ: 10 tons
Mængde: 27 tons pr. 40’ rh container
Opbevaring: -18C
Betalingsbetingelser: 30% forudbetaling efter ordre bekræftet, 70% betalt mod kopi af fragtdokumenter før ankomst
Leveringstid: 3 uger efter ordre bekræftet...
...Glutenholdige korn, mælk/mælkeprodukter, sennep/sennepsprodukter, soja/sojaprodukter
Tilsætningsstoffer: konserveret, med antioxidanter, med smagsforstærker, med fosfat
Gennemsnitlige næringsværdier pr.: 100 g
Energi: 1,28 kJ / 305,00 kcal
Fedt: 28,00 g
derved mættede fedtsyrer: 0,00 g
Kulhydrater: 1,00 g
derved sukker: 0,00 g
Protein: 11,00 g
Salt: 0,00 g
Nettovægt: 1 kg
Bruttovægt: 1 kg
Dybde/Bredde/Højde: 0/0/0 mm
Restholdbarhed (dage): 119...
...ALGO FOODS: Handelsvirksomhed for kød baseret i Rungis, specialiseret i import/eksport af svinekød. Vi kan købe eller tilbyde alle typer udskæringer: slagtekrop, skulder, ryg, nakke, bryst, skinke, trim, fedt, indmad. Med samme serviceniveau som for svinekød, vores speciale, håndterer vi også oksekød, lam og fjerkræ.
...ribeye, bavetta, skank, nakke, øje rund, flank, skulder og sirloin. Vi tilbyder også roast beef, vinger, bryststykker, trimning, scions, maver, lever og flank.
Når det kommer til svinekød, tilbyder vi udskæringer som:
– svinefedt,
– halve slagtekroppe,
– svineskind,
– blødt og hårdt fedt,
– 4D skinke,
– benfri svinenakke,
– benfri lænd,
– 4D skulder.
Vi tilbyder også fint kød, bacon i A- og B...