Frankrig, Carpentras
... for tørring Ingredienser: Svinekød oprindelse Frankrig, svinefedt oprindelse Frankrig, salt, dextrose, krydderier, naturlige aromaer, Næringsværdier KJ/Kcal: 1265 KJ/Kcal Fedt: 19,80g Heraf mættede fedtsyrer (AGS): 7,42g Kulhydrater: 3,00g Heraf sukker: 1,50g Proteiner: 28,30g Salt: 5,01g Allergener: nødder: mulig spor: brug af hasselnødder i værkstedet...
Frankrig, Castelnaudary
...Retten skal opvarmes direkte i glasset i mikrobølgeovnen i 2 minutter på maksimal effekt og indtages fra glasset. Fedt: 8,9 g Heraf mættede fedtsyrer: 3,6 g Kulhydrater: 6,2 g Heraf sukker: 0,6 g Proteiner: 12 g Salt: 0,63 g...
Frankrig, Lyon
...Eksempler på stykker: - Flanker - Blødt fedt - Hårdt fedt - Skinne - Fødder - Snuder - Ører - Lever - Ribben - Skulder - Skinke...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Forlænget og stiliseret stykke af fin rør. Den har en lyserød farve, en fremragende smag, en dyb aroma og en blød fedt. Stykkerne er fremstillet håndværksmæssigt, lave i salt og har en modning på mellem 24-28 måneder. Fremstillingsproces: Håndtering i varmt, afkøling, v-skæring, salting, naturlig tørring og hvile i kælder. Ingredienser: Egernes svinekød og havsalt. Betingelser for distribution...
Tyskland, Breidenbach
...Fleksibel og kraftfuld: transportør derinder ASB 600 til håndværksmæssige og mellemstore virksomheder med et bredt anvendelsesområde. Kombinationsmaskinen kan bruges åbent med et vognbord eller lukket med en højdejusterbar trykkenhed og indføringsbånd. I transportørdrift fjernes alle skiver, såsom kind, mave og lænd af svinekød, samt fedt på skulder og skinke automatisk. I åben drift er den...
Matchende produkter
ASB 600
ASB 600
Andre produkter
SmartLoader
SmartLoader
Belgien, Beringen
...For at producere vores hakket svinekød bruger vi kun magre og velsmagende stykker svinekød. Magert hakket Cheshire-svinekød (1 kg pakke).
Forenede Arabiske Emirater, Dubai
...Svinekød fedt er den mest værdifulde vare. Det har et højere smeltepunkt end andre typer fedt. Derfor er det ideelt til at forberede hakket pølse. Det er bedre at købe høj kvalitet svinekød fedt fra producenten i store partier på 300 kg. Producent: Ukraine Karakteristik: Kold, Frosset Kølede produkter: 12 dage ved 0 +4 ºC Frosne produkter: 6 måneder ved -18 ºC...
Tyskland, Taunusstein
... Svinekøds Bagfødder Frosset Svinekøds Øreflap Frosset Svinekøds Nyrer Frosset Svinekøds Kind Frosset Svinekøds Hjerte Frosset Svinekøds Lever Frosset Svinekøds Nakke Frosset Svinekødsskind Frosset Svinekødstunge Frosset Svinekøds Hals Frosset Svinekøds Snude Frosset Svinekød Lår Frosset Svinekøds Forfødder Frosset Svinekøds Bagfødder Frosset Svinekøds Haler Frosset Svinekøds Øreflapper...
Storbritannien, Stanford-Le-Hope
...Berkshire Svinekød Mave Berkshire Svinekød Mave Tænk på svinets mave som fedt med kød stadig på. Kokkene elsker at bruge dens baconagtige smag til at krydre grøntsager eller bagte bønner, eller i kraftige supper og gryderetter. Med et godt krydderibland kan du genskabe den sprøde svinekød mave, du ville finde på din yndlingsrestaurant, derhjemme i din ovn.
Frankrig, Saint-Brice-En-Cogles
... kvalitetsbevidste markeder i verden garanterer et uophørligt fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed. EEC, Kina, Schweiz, Rusland, Sydafrika, Japan, Korea, Hong Kong, Taiwan, Vietnam, Singapore og mange andre lande verden over. VI TILBYDER (FROSSET SVINEKØD SOM NEDENFOR): Svinefilet Svinefødder Svinebryst Svineindmad Sviners skulder Svinekrave Svineleg Svineøre Svinekam (benfri) Svinehals (benfri) Skinke 4D...
... kravene fra vores anerkendte kunder. frosne svinekoteletter, kædeløse, benløse frosne svineskær frosne svinekind, uden svær, frosne svineskanker frosne svinekoteletter og svineskanker frosne svine almindelig rygfedt frosne svine blødt fedt frosne svineknæ, frosne svineskanker frosne svineskær, svinekrave frosne svine rygfedt, svinekød frosne svinehoveder, kinder og tunge frosne svinemaver, svineindvolde frosne svine forfødder, frosne svine bagben frosne svine bagfødder, forfødder frosne svinehjerter og frosne svineliver...
Italien, Mesoraca
...Guanciale af svinekød er et udskæring af svinekød, der er præget af magre muskelårer med en komponent af fint fedt, som har en sammensætning, der adskiller sig fra lardo (rygfedt) og pancetta (bugfedt). Konsistensen er hårdere sammenlignet med pancetta, og smagen er mere karakteristisk. Kødets bliver omhyggeligt masseret i hånden og krydret med vores karakteristiske krydderier. Det får lov til...
Storbritannien, Cumbria
...Vores engros frosne svinekød forben, svinefødder er meget velsmagende og nærende. De opnås ved at adskille leddet af foreningen af Chamorro eller knæ og uden klov. De svarer til den forreste kvartdel af svinekroppen, og de indeholder alt det muskelkød, der er tilgængeligt i denne del af grisen. Hele frosne svinefødder har et højt fedt- og proteinindhold og er rige på kalorier. Det indeholder 17% råprotein og 18% råfedt. Produktet er produceret i henhold til den internationale norm, hvor gårdkilden til oprindelse er identificeret på hver pakke.
Frankrig, Pleucadeuc
...• Barde i plader: med eller uden mellempapir • Barde skåret til størrelse til spyd, stege, tournedos, paupiettes • Råvarer fra godkendte slagterier i EU ANVENDELSER • Barde til indpakning af alle typer kød: svinekød, fjerkræ, oksekød, lam... • Til alle typer produkter: stege, spyd, tournedos, paupiettes, patéer... FORPAKNING • Frisk eller frossen: Karton eller kasse på 5, 10 eller 20 kg...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... Ibéricos Brisa gennemgår alle pølser disse behandlinger: hakning, tilsætning af ingredienser og æltning, nedkøling, fyldning, tørring og modning. Fordelene ved pølser Pølser er rige på magnesium, fosfor, zink og kalium. Desuden giver de iberiske svin Brisa os certificeret kød af højeste kvalitet, hvilket yderligere forbedrer deres egenskaber. De er en fremragende kilde til jern og vitamin B12, hvilket gør iberiske pølser Brisa til en fantastisk fødevare. Energiværdi: 346Kcal / 1439KJ Fedt: 24.7 g Mættet fedt: 8.4 g Kulhydrater: 0.58 g Sukker: 0.58 g Protein: 30.3 g Salt: 6.4 g...
Belgien, Berlaar
...PRISLISTE CIF DESTINATION : Frosne svinehindefødder, 10 kg karton, POLEN – 990 US $/Ton Frosne svinekød mave A klasse, med knogle, med svær, flank på i kartoner, TYSKLAND – 2,97 US $/Ton Frosne iberiske svinekød nakke fedt, poly, SPANIEN – 700 US $/Ton Frosne svinekød spareribs, karton, TYSKLAND – 3170 US $/Ton Frosne svinekød ribben, karton, TYSKLAND – 1470 US $/Ton Frosne svinekød hoveder, med...
Holland, Ottersum
...vi har klar lager af følgende svinekøddele og andre på anmodning. frosset svinekotelet, uden kæde, uden ben frosset svinekødstrimning frosset svinekæber, uden svær, frosne svineskanker frosne svinekotelet ribben og svineskanker frosset svinekød almindeligt rygfedt frosset svinekød blødt fedt frosset svinekød knæ, frosne svineskanker frosset svinekød skærefedt, svinekødskam frosset svinekød rygfedt, svinekød frosne svinehoveder, kæber og tunge...
Frankrig, Malataverne
...Produkt fra Baskerlandet Ingredienser: lever, svinekød og fedt, rehydrerede kantareller 4%, æg, løg, salt, dextrose, aromaer, peber, hvidløg, smagsforstærkere mononatriumglutamat og dinatriuminosinat, chili. Svinekød af fransk oprindelse. Kantarelpate er en traditionel opskrift fra vores landsbyer. Du kan også præsentere den inspireret af "banderillas" med kantarelpate, guindillas og pimientos del piquillo fra Navarra. Oplev autenticiteten af en karakterfuld pate med smag af kantareller. Rist kantarelpaten som forret eller til aperitif. Velbekomme! ))...
Italien, Mugnano Del Cardinale
...Svinekød, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydderier, Antioxidanter, E300, Konserveringsmidler, E250, E252 Svinekød, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydderier, Antioxidanter, E301, Konserveringsmidler, E250 Energi værdi 326kcal 1326kj Fedt 26,1gr hvoraf mættet fedt 8,9gr Kulhydrater 1,4gr hvoraf sukker 1,3gr Proteiner 23gr kostfibre 0,02gr salt 4,7...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Smagen og aromaen af stjerneanis afsløres fuldt ud, når den opvarmes. Dette gør krydderiet til et uundgåeligt supplement til bagværk og marmelade. Tykk stjerneanis fremhæver perfekt smagen af lam og svinekød, og komplementerer harmonisk smagen af løg og hvidløg. Den bruges som råmateriale til saucer og marinader. Fans af stjerneanis tilsætter det til kaffe. Brug til Til kød, fisk og skaldyr, til bagning, desserter og varme drikke. Smag Bitter-sød, uden sukkerholdig, med en ø-landsk tint og anis smag. Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 18 Fedt (g / 100g)…...
Frankrig, La Garde
...Bugspytkirtel, Ribben, Skulder skæring fedt, Halser, Mørbrad, Trimning 60/40, Trimning 70/30, Trimning 80/20, Trimning 85/15, Trimning 90/10, Indvolde. Generelle produktspecifikationer: Ren, Ingen dårlig lugt, Ingen fjer, Ingen blod, Ingen kemiske forbrændinger, Ingen sorte pletter. Forsendelsesdetaljer: Forsendelsesmetode: 40 FT HØJ-Q Kølede BEHOLDERE -18C - Med skib. Mål: Total nettovægt 27 MT i hver 40 fods frysercontainer med TR-nummer i hver kasse. Estimeret forsendelsestid: 35 til 43 arbejdsdage Inspektion: Forudgående sanitær kontrol.
Frankrig, Lyon
...Chiffonnade af sort svinekød fra Bigorre AOP. En skinke med karakter, der kendes på sit marmorering og sit exceptionelle fedt, som er givet af de 24 måneders modning. Den sorte svin fra Bigorre, fætter til den iberiske "Pata Negra" og genkendelig på sin sorte pels, er et fransk svin af exceptionel kvalitet. Den nyder en sund 100% plantebaseret kost og lever frit ved foden af bjergene.
Spanien, Sant Andreu De La Barca
...Det er et stykke kød, der har en del intramuskulær fedt, hvilket bidrager til, at det er en saftig og velsmagende kød. Det skal bemærkes, at selvom iberisk svinekød har en højere fedtprocent end hvid svinekød, anses det for at være bedre for vores sundhed.
Spanien, Alcobendas
...Produkt af hvid svinekød af exceptionel kvalitet, der stammer fra svin, der er fodret med naturlige foderstoffer af højeste kvalitet, hvilket giver skinken en uovertruffen infiltrering af intramuskulært fedt og et lavt saltindhold. Produktet har en modningstid på over 18 måneder. Fremstillet i overensstemmelse med arbejdsmetodikken fastsat af ETG – Garanti for Traditionel Specialitet.
Italien, Codogno
...Salame Felino er en delikatesse, der fremstilles af svinekød. Den får sit navn fra oprindelsesstedet, en by i provinsen Parma. Salame Felino har et højere proteinindhold og en lavere mængde fedt sammenlignet med andre salami af samme type. Traditionelt skæres den diagonalt, hvilket skaber ovale skiver, der er cirka dobbelt så lange som diameteren af salamen.
Holland, Hp Leusden
...Frosset Svinekød Specifikation: Uden skind, fedt og knogler; hver halv karkasse skåret i følgende fire stykker: 1. Nakke: Hver del vejer 0,8 kg netto min. 2. Skulder: Hver del vejer 1,35 kg netto min. 3. Lænd: Hver del vejer 0,55 kg netto min. 4. Lår: Hver del vejer 2,2 kg netto min. Med let fedt tilbage på hver kødskive. I hver karton er et stykke kød, der vejer mindre end ovenstående...
Spanien, Binefar
...Frosset svinekød 4 udskæringer (kvart) uden ben og skind Størrelse: FEDT 65% To forreste kvart og to bageste kvart Pakke: IWP, 20kgs/ctn Produktnavn: Frosset svinekød 4 udskæringer (kvart) uden ben og skind Størrelse: FEDT 65% Pakke: IWP, 20kgs/ctn Nettovægt: Naturlig fugtighed, 3100% nettovægt MOQ: 10 tons Mængde: 27 tons pr. 40’ rh container Opbevaring: -18C Betalingsbetingelser: 30% forudbetaling efter ordre bekræftet, 70% betalt mod kopi af fragtdokumenter før ankomst Leveringstid: 3 uger efter ordre bekræftet...
...Glutenholdige korn, mælk/mælkeprodukter, sennep/sennepsprodukter, soja/sojaprodukter Tilsætningsstoffer: konserveret, med antioxidanter, med smagsforstærker, med fosfat Gennemsnitlige næringsværdier pr.: 100 g Energi: 1,28 kJ / 305,00 kcal Fedt: 28,00 g derved mættede fedtsyrer: 0,00 g Kulhydrater: 1,00 g derved sukker: 0,00 g Protein: 11,00 g Salt: 0,00 g Nettovægt: 1 kg Bruttovægt: 1 kg Dybde/Bredde/Højde: 0/0/0 mm Restholdbarhed (dage): 119...
Frankrig, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Handelsvirksomhed for kød baseret i Rungis, specialiseret i import/eksport af svinekød. Vi kan købe eller tilbyde alle typer udskæringer: slagtekrop, skulder, ryg, nakke, bryst, skinke, trim, fedt, indmad. Med samme serviceniveau som for svinekød, vores speciale, håndterer vi også oksekød, lam og fjerkræ.
Polen, Leszno
...ribeye, bavetta, skank, nakke, øje rund, flank, skulder og sirloin. Vi tilbyder også roast beef, vinger, bryststykker, trimning, scions, maver, lever og flank. Når det kommer til svinekød, tilbyder vi udskæringer som: – svinefedt, – halve slagtekroppe, – svineskind, – blødt og hårdt fedt, – 4D skinke, – benfri svinenakke, – benfri lænd, – 4D skulder. Vi tilbyder også fint kød, bacon i A- og B...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play