Frankrig, Castelnaudary
...Retten skal opvarmes direkte i glasset i mikrobølgeovnen i 2 minutter på maksimal effekt og indtages fra glasset. Fedt: 8,9 g Heraf mættede fedtsyrer: 3,6 g Kulhydrater: 6,2 g Heraf sukker: 0,6 g Proteiner: 12 g Salt: 0,63 g...
Frankrig, Carpentras
... for tørring Ingredienser: Svinekød oprindelse Frankrig, svinefedt oprindelse Frankrig, salt, dextrose, krydderier, naturlige aromaer, Næringsværdier KJ/Kcal: 1265 KJ/Kcal Fedt: 19,80g Heraf mættede fedtsyrer (AGS): 7,42g Kulhydrater: 3,00g Heraf sukker: 1,50g Proteiner: 28,30g Salt: 5,01g Allergener: nødder: mulig spor: brug af hasselnødder i værkstedet...
Frankrig, Lyon
...Eksempler på stykker: - Flanker - Blødt fedt - Hårdt fedt - Skinne - Fødder - Snuder - Ører - Lever - Ribben - Skulder - Skinke...
Frankrig, Saint-Brice-En-Cogles
... kvalitetsbevidste markeder i verden garanterer et uophørligt fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed. EEC, Kina, Schweiz, Rusland, Sydafrika, Japan, Korea, Hong Kong, Taiwan, Vietnam, Singapore og mange andre lande verden over. VI TILBYDER (FROSSET SVINEKØD SOM NEDENFOR): Svinefilet Svinefødder Svinebryst Svineindmad Sviners skulder Svinekrave Svineleg Svineøre Svinekam (benfri) Svinehals (benfri) Skinke 4D...
Frankrig, Lyon
...Chiffonnade af sort svinekød fra Bigorre AOP. En skinke med karakter, der kendes på sit marmorering og sit exceptionelle fedt, som er givet af de 24 måneders modning. Den sorte svin fra Bigorre, fætter til den iberiske "Pata Negra" og genkendelig på sin sorte pels, er et fransk svin af exceptionel kvalitet. Den nyder en sund 100% plantebaseret kost og lever frit ved foden af bjergene.
Frankrig, Pleucadeuc
...• Barde i plader: med eller uden mellempapir • Barde skåret til størrelse til spyd, stege, tournedos, paupiettes • Råvarer fra godkendte slagterier i EU ANVENDELSER • Barde til indpakning af alle typer kød: svinekød, fjerkræ, oksekød, lam... • Til alle typer produkter: stege, spyd, tournedos, paupiettes, patéer... FORPAKNING • Frisk eller frossen: Karton eller kasse på 5, 10 eller 20 kg...
Frankrig, Malataverne
...Produkt fra Baskerlandet Ingredienser: lever, svinekød og fedt, rehydrerede kantareller 4%, æg, løg, salt, dextrose, aromaer, peber, hvidløg, smagsforstærkere mononatriumglutamat og dinatriuminosinat, chili. Svinekød af fransk oprindelse. Kantarelpate er en traditionel opskrift fra vores landsbyer. Du kan også præsentere den inspireret af "banderillas" med kantarelpate, guindillas og pimientos del piquillo fra Navarra. Oplev autenticiteten af en karakterfuld pate med smag af kantareller. Rist kantarelpaten som forret eller til aperitif. Velbekomme! ))...
Frankrig, La Garde
...Bugspytkirtel, Ribben, Skulder skæring fedt, Halser, Mørbrad, Trimning 60/40, Trimning 70/30, Trimning 80/20, Trimning 85/15, Trimning 90/10, Indvolde. Generelle produktspecifikationer: Ren, Ingen dårlig lugt, Ingen fjer, Ingen blod, Ingen kemiske forbrændinger, Ingen sorte pletter. Forsendelsesdetaljer: Forsendelsesmetode: 40 FT HØJ-Q Kølede BEHOLDERE -18C - Med skib. Mål: Total nettovægt 27 MT i hver 40 fods frysercontainer med TR-nummer i hver kasse. Estimeret forsendelsestid: 35 til 43 arbejdsdage Inspektion: Forudgående sanitær kontrol.
Frankrig, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Handelsvirksomhed for kød baseret i Rungis, specialiseret i import/eksport af svinekød. Vi kan købe eller tilbyde alle typer udskæringer: slagtekrop, skulder, ryg, nakke, bryst, skinke, trim, fedt, indmad. Med samme serviceniveau som for svinekød, vores speciale, håndterer vi også oksekød, lam og fjerkræ.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play