Italien, Castellamare
Siden 1999 har SODIC (Société de Développement Industriel et Commercial) skilt sig ud som en distributions- og salgsplatform online, specialiseret i højkvalitets tunesiske fødevarer. Vi tilbyder et varieret udvalg af autentiske produkter, omhyggeligt udvalgt for deres kvalitet: - Pâtes Alimentaires (Warda) - Harissa - Thon - Halva - Dattes - Boga - Huile d'Olive Tunisienne - Couscous (Warda) At ...
Tyskland, Mühlheim
Alstraditionelt virksomhed producerer familien Righetti pasta allerede i den 4. generation. Følgende principper fastholdes, som uanset skiftende tidstrømme altid viser sig at være effektive. Kunsten at fremstille frisk italiensk pasta blev i 1962 bragt til Tyskland gennem grundlæggelsen af Righetti Teigwaren i Frankfurt am Main. Efter en række forskellige produktions- og salgssteder inden for Rhei...
Belgien, Anderlecht
... gældende "CE" standarder for sikkerhed og hygiejne. Nogle praktiske råd: * Forberedelse af butterdej til ravioli: 70% hvedemel type 00, 30% semolina, 5 æg pr. kg + vand ælt i cirka 10 minutter, dejen skal have en fugtighedsprocent mellem æg og vand på cirka 32%. * Forberedelse af dej til tagliatelle: 50% hvedemel type 00, 50% semolina, 7/10 æg pr. kg eller 100% semolina, Reference: LP17M-230/1 Mærke: Diamant Europe Nettovægt (Kg): 62 Dimensioner i MM (LxBxH): 400x520xh630 Volumen (M³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strømforsyning (Volts): 230/1N 50Hz HK: 1.2...
Frankrig, Condé-Sur-Marne
...Semi-Complète er vores dej lavet af blød hvede, mel T80, i form af mafaldine (en slags krøllet tagliatelle), som passer perfekt til rige saucer, med stykker eller på basis af fløde. Perfekt til gourmet-sult, giver den et ekstra indtag af fibre, mineraler og vitaminer i forhold til en klassisk pasta. Nettovægt: 300g...
Grækenland, Corinth
...Tagliatelle pasta med snegle, hvidløg og persille. En klassisk og delikat fransk smag! For en rigere smag kan du tilsætte revet ost ovenpå, kombinere det med vores "Pesto sauce med snegle" eller følge opskriften på boksen. Fri for kunstige farver, smagsstoffer og konserveringsmidler. Klar på 6 min.
Frankrig, Paris
...Tagliatelle "røde", lavet af økologisk durumhvedemel, økologisk tomatpulver og økologisk rødbetpulver. Tagliatelle "grønne" lavet af økologisk durumhvedemel og økologisk spinatpulver. Tagliatelle "hvide" lavet af økologisk durumhvedemel. Indeholder gluten og kan indeholde spor af æg og soja. Gennemsnitlige næringsværdier pr. 100g tørret pasta: ENERGI - 1570kj / 370kcal PROTEIN - 12g KULHYDRATER - 75g hvoraf sukker 1,3g FEDT - 1,5g hvoraf mættede fedtsyrer 0,3g FIBER - 4g SALT - 0,01g Ean13:3701511701857 Reference:tagliabio3couleurfrance1...
Frankrig, Grigny
PATRIGEL har siden 1989 været en specialist i handel og salg af grøntsager, krydderurter og frosne frugter. Vores handelsagentur distribuerer og repræsenterer i Frankrig flere producenter af kvalitetsfrugter og -grøntsager fra Europa. Vores stærke internationale netværk skaffer varer fra certificerede producenter. Vores produkter er kontrolleret og certificeret, da de er underlagt en systematisk ...
Frankrig, Melle
Melle et une Pâte er en pastafabrik beliggende i Melle nær Marais Poitevin (79). Vi producerer tørre og friske pastaer af høj kvalitet med lokale råvarer. Vores pastaer er unikke, og vi tilbyder originale smagsvarianter: ramsløg, alger, brændenælde, safran, engelsk kvan, kantareller, spirulina, hamp, pebermynte og Espelette-peber. Vi er stolte af at garantere en ægte kvalitet af vores produkter. E...
Frankrig, Moustoir-Ac
... energiforbruget. For-tørringsfasen forbedrer tiderne i tørringsfasen og gør det muligt ikke kun at definere formen på nesterne, men også at fremskynde tidsrammen for tørringsfasen. Der findes forskellige formater af skærevalse til også at lave tagliatelle med bølger, med variabel og/eller vekslende skæring. Det maksimale af automatiseringen opnås ved hjælp af afstableren og den automatiske stabelmaskine til plader (modeller ROBO XD/XI).
...Tagliatelle - Pasta Pris pr KG: 5,5€/KG i løs vægt Energi: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Proteiner: 12,3g/100g Kulhydrater: 67,4g/100g SUKKER: 5,8g/100g Fedt: 1,83g/100g Mættede fedtsyrer: 0,4g/100g Salt: 0,03g/100g Vægt: 0,300 kg...
Beliggende i Varreddes i Île-de-France er vores gård engageret i den bæredygtige dyrkning af durumhvede for at skabe håndlavede gårdpastaer i kort forsyningskæde. Grundlagt af en landbrugsfamilie gennem flere generationer, dyrker vi vores durumhvede og andre afgrøder på en miljøvenlig måde. I 2020 lancerede vi vores pasta-produktionsaktivitet på gården ved at bruge stenmølle-teknikken. Denne metod...
Grækenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
I GAIA GREEK, med base i Kiato i Korinthia, producerer og handler vi med traditionelle pastaer, både mærkevarer og private label. Siden 2012 har vi produceret specialbestilte pastaer til "delikatessen", "gourmet" restauranter, catering, konferencer på hoteller og forskellige andre arrangementer. Vores pastaer fremstilles af små familievirksomheder i Korinthia, fra rene lokale ingredienser, såsom g...
Storbritannien, Stoke On Trent Tunstall
... pakke frisk ægpasta "Tagliatelle" 500 g 1 pakke frisk pasta "Fusilli Napoletani" 500 g Samlet antal pakker pr. kasse: 12 Samlet vægt: 4,5 kg Estimeret leveringstid: 14 dage efter bestilling Produkter af høj kvalitet for at give kunden et fremragende produkt. Råvarerne er omhyggeligt udvalgt for at sikre, at pastaen altid er optimal. Disse produkter er gode med enhver krydderi: fyldet i dejen er tilpasseligt til enhver sauce og saucer.
Italien, Forlì
... kendetegner denne bælgfrugt. Linsemelet bringer de gavnlige egenskaber, der er typiske for disse bælgfrugter. Linsemelet fra Røde Linser kan bruges til både salte og søde produkter, især i Østen. Det er særligt velegnet til fremstilling af vegetabilske frikadeller og falafel, gnocchi og tagliatelle. I Indien bruges det meget, hvor der laves gnocchi kaldet mangodi. Eller i kombination med andre kogte ingredienser som kikærter, favabønner eller kartofler.
Frankrig, Auxerre
... perfekt indhyller tætheden og spændingen fra de velmodne tanniner. Den friske og elegante finish har en bemærkelsesværdig længde. Mad- og vinparring grillet oksefilet, rådyrlår med kantareller, ande-foie gras i gryde, lammekølle med artiskokker, tagliatelle med svampe og foie gras, tournedos med trøffelsmør. Vinifikation Lagring på nye fade for 50% af volumen er opbevaret i et klimatiseret kælder...
Italien, Orsogna
...Produkt til restaurationsbranchen, pizzeriaer, catering. Egenskaber: Fint skåret sort trøffel (Tuber Aestivum) opbevaret i ekstra jomfruolivenolie og et nip salt. Anbefalede doser: 10/15 g pr. person. Nyttige tips: Klar til brug. Forbrug: Som krydderi til første retter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fyldte pastaer osv.), til fyld i pasta og salte retter, carpaccio af kød...
Italien, Milano
...Fettuccine er svar på tørret pasta til tagliatelle, som er fladere og kortere. Denne "grønne" version med ærtemel er en kilde til proteiner og vitaminer (især A og E, men også B1, B2, B9, C, K og folinsyre). Grønne ærter indeholder forskellige mineralsalte (kalium, jern, fosfor, calcium, magnesium, svovl, natrium og zink) og er lavt på fedt. De er også rige på opløselige fibre, stivelse og sukker og er en ideel fødevare for vores krop.
Tyskland, Bad Blankenburg
...· >> fuldautomatisk pastamaskine med kraftfuld 200 Watt motor >> blander, ælter og former pastadej på kun 10 minutter >> 360 g kapacitet >> praktisk påfyldningsåbning >> inkl. 4 forskellige pastatilbehør Spaghetti Linguine Rigatoni Tagliatelle >> også egnet til fremstilling af pølse >> inkl. pølsefyldningsmundstykke >> alle dele er opvaskemaskine sikre >> inkl. 2 målebægre >> 230V~, 200 Watt...
Italien, Trento
...Alsidigheden af Salsa Bruna er total: den kan serveres med stege, braiserede retter og andre retter som vildt, rødt og hvidt kød, tagliatelle, grøntsager, puré. Tilsat under tilberedningen er den også fremragende til at give smag til gryderetter og kødretter i sauce. Opløs 35 g af produktet i ½ liter koldt vand og bring det i kog under konstant omrøring ved moderat varme i 5 minutter eller mere...
...Håndlavede færdigretter. Certificeret høj kvalitet. Første og anden retter i portionsstørrelse på 300 g og bageplader på 2,5 kg. Forskellige referencer, klassisk og fyldt frisk pasta af høj kvalitet, både med kød og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci osv.. Vi laver skræddersyede pakker til flyselskaber, hoteller, krydstogtskibe osv..
Schweiz, Bad Ragaz
...Husets specialitet, pressede og valset tagliatelle. For en uforglemmelig smagsoplevelse bruger vi udelukkende økologiske ingredienser. Gourmetpasta fra Schweiz. Vægt: 250g...
Italien, Carmagnola
... indgået en kommerciel alliance med den multinationale Webcor Group, og takket være dette samarbejde udvider de deres kommercielle muligheder med fokus på det afrikanske og mellemøstlige marked. Fabrikken har en produktionsafdeling, der fremstiller forskellige typer pasta: pasta semola grano duro, makaroner, trikolor pasta, tortelli, tørret fyldt pasta, penne rigate, spaghetti, tagliatelle, æg pasta...
Italien, Bassano Del Grappa
Italiensk fødevarevirksomhed, der er førende inden for produktion og distribution af tørret ægspasta (lasagne, cannelloni og tagliatelle) samt andre specialformater. Grundlagt i 1960 er Pastificio vokset gennem årene og er blevet et vigtigt referencepunkt for det italienske og internationale marked. Omhyggelig udvælgelse af leverandører og råvarer, proces- og produktkontroller samt moderne faciliteter med avancerede produktionsanlæg gør det muligt at tilbyde kunderne produkter af højeste kvalitet.
Italien, Caraglio
... at bruge naturlige og ægte råvarer for at bevare smagene fra tidligere tider. I vores detailbutik i Caraglio, kun få km fra Cuneo, er alle de typiske pastatyper fra det italienske køkken tilgængelige: agnolotti, cappelletti, gnocchi, æg pasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin og valgranotti med Castelmagno. De er udelukkende lavet med naturlige ingredienser som...
Italien, Gemmano
... retter fra det traditionelle køkken, såsom lækre tagliatelle med ragù. Vi har værelser og mini-lejligheder til rådighed, og vi kan være jeres udgangspunkt for jeres vinrejse. Vi er anmeldt af de vigtigste italienske guider og har modtaget priser og anerkendelser fra internationale konkurrencer.
Tyskland, Berlin
Fremstilling af frisk pasta og dybfrosne friske pastaprodukter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fyldte Gnocchi, håndlavede fyldte nudler, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Frisk pasta af særlig kvalitet. Vi producerer eksklusiv pasta med de bedste ingredienser og særlige fremstillingsmetoder.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play