...ORIGINE
Vin effervescent Crémant Bordeaux Rosé
Le Château Cazeau nyder en fantastisk girondinsk chartreuse, hvis oprindelse går tilbage til det 16. århundrede. Det er ideelt beliggende i Gornac, på en af de ældste veje i Entre-Deux-Mers, kun få kilometer øst for Sauveterre de Guyenne.
Dets vinmark på over 300 hektar nyder godt af en exceptionel beliggenhed på ler-kalkholdige skråninger, der...
...Denne mousserendevin med sine karakteristika repræsenterer ånden og traditionen fra det område, den kommer fra. Den rette eksponering, det gunstige klima og den omhu, der først tages i vinmarken og derefter i kælderen, giver et højt niveau af det endelige resultat, med typiske aromaer.
Farven er lys halmfarvet, med en fin og vedholdende perlage og en strålende skum.
Druesort: Glera
Område: Lison Pramaggiore...
... raffineret, langvarig eftersmag. Samarbejd med os for at tilbyde dine kunder en smag af luksus og sofistikering med en af de mest eftertragtede champagner i verden.
Opbevaringstype :Køligt og tørt sted
Specifikation: "ace of spades brut gold champagne"
Emballage :Pose, Flaske, Kasse, Bulk, Gaveindpakning...
... lejligheder!
Domaine: De to brødre Charles-Henry og Emmanuel Fourny har ledelsen af domaine Veuve Fourny siden 1993. De repræsenterer den 5. generation af denne fantastiske ejendom, hvis vinmarker hovedsageligt ligger i Vertus (Côte des Blancs). Jorden er kalkholdig, kridtet, og vinifikationen er meget lidt indgribende (indfødte gærstammer, lave doseringer kun udført med sukker fra druer osv.).
Indhold: 75cl
Type: Mousserendevin
Dosering: Brut (6g/L)
Druer: 80% Chardonnay & 20% Pinot noir
AOC: Champagne 1er Cru
Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2030
Serveringstemperatur: 8-10°C...
... – 8ºC.
Druetype: Chardonnay og Garnacha
Smagenote: Attraktiv blå farve, klar og lysende. Intense aromaer af middelhavsfugter. Følelse af frugt, rigelige og fine bobler, friske og mousserende.
Produktion: Maceration i 4 timer for fuldstændigt at fange aromaerne. Let presning. Gæring ved 12ºC i rustfrie ståltanke. Senere testes alle moster, der indgår, og samles for homogenisering. Den anden gæring finder sted i en isobar tank for at fange boblerne og flaskes til sidst.
Food Italy Ltd har som mål at promovere og markedsføre italienske agri-food produkter i verden.
Vi repræsenterer excellence inden for kvalitets italienske agri-food.
FoodItaly Ltd, der har base i London, arbejder med internationaliseringen af italiensk excellence i Frankrig, Storbritannien, Belgien, Schweiz, Tyskland, Luxembourg, Ukraine og Nordafrika.
Små virksomheder med første eksport er...
...En mousserendevin med fine og vedholdende bobler, hvor blomster- og frugtnoter træder frem, ledsaget af en behagelig syre. Den resterende sukkerindhold på 6 g/l fremhæver friskheden og mineraliteten i denne Prosecco Superiore, som altid er lavet af ren glera-druer udvalgt fra vores yngste vinmarker i San Pietro di Feletto.
...hvis specifikation er en anden gæring i flasken. Alkohol: 12%
Rest sukker: 10-12 g/L
SMAGNING
Lys og gylden farve med skinnende reflekser. Frisk og "oral" næse med noter af mandel.
Generøs fornemmelse i munden efterfulgt af en smuk finish. Friskheden og frugtaromaerne blander sig elegant.
Denne mousserende Bourgogne er ideel til aperitif og vil perfekt ledsage dine fiske- og skaldyrsretter.
Ideel serveringstemperatur: 6-8°C...
Vi tror på kvaliteten af produkter lavet i Spanien, og derfor ønsker vi at dele dem med resten af verden.
Asturierne er stolte af deres gedeost, valencianerne af deres paella, riojanerne af deres vin, men hele Spanien glæder sig, når vores produkter og opskrifter går ud over vores grænser. Som spanierne er vi stolte af vores gastronomi og den variation af produkter, der er lavet i vores land.
Go...
...{"Nez":"Hvide frugter, citronmelisse","Terroir":"Lerholdig grusjord på skifer","Equilibre":"Brut","Bouche":"Fine bobler. Livlig næsten nervøs angreb. Elegant smag.","Situation":"Høj Layon","Potentiel de garde":"Drik inden for 3 år","Dégustation":"Serveres mellem 6 og 8°C","Taille":"Dobbelt Guyot","Accords mets et vin":"Ideel som aperitif, til cocktails og til desserter.","Oeil":"Lys gul...
...Champagne er det ultimative symbol på luksus og fejring verden over. Produceret eksklusivt i Champagne-regionen i Frankrig, er denne prestigefyldte mousserendevin fremstillet efter den traditionelle metode, med en anden gæring på flaske, der giver den sine fine bobler og sin unikke karakter. De ikoniske druesorter som Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier bidrager til champagnens rige...
... således beundre dens let gyldne farve. Dens kraftige næse afslører aromaer af tørrede frugter, citrusfrugter, nuancer af tørret abrikos og kvæde.
Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideel som aperitif med ostegougères. Den kan også serveres som forret med en skinke-fyldt tærte. Den vil med succes ledsage fjerkræ eller en oksefilet i sauce.
...Vitigni Cuvée af fremragende hvidvine omhyggeligt udvalgt i anledning af virksomhedens 120-års jubilæum
Foreslåede kombinationer: Passer godt til fiskeanretninger. Er fremragende som aperitif eller som base for frugtcocktails.
Bemærkninger: Indeholder sulfitter.
Kapacitet: 0,75 l
Kode: 08494
Kategori: Mousserende vine
Land: Italien
Region: Veneto
Farve: Lys gylden
Smag: Den mousserendevin fremstår tør, fløjlsblød og elegant.
Omkring år 2012, efter at have gennemgået et konstant forbrug af energidrikke, opstod idéen om at skabe noget nyt og anderledes; det ville være et originalt produkt, som næsten ikke eksisterede på drikkevaremarkedet. Det var på det tidspunkt, vi skabte Lussory, et af de første alkoholfri vine med mindre end 0,03% alkohol, som garanterer sin Halal-certificering, noget der er afgørende for at komme ...
...DRUESORT: 100% CHARDONNAY
VINPRODUKTIONSMETODE: Den traditionelle mousserendevin er lagret i ståltank i 10 måneder. Vi har tilføjet guldflager og likør før korken sættes på.
ALKOHOL: 12% Vol
DOSERING: Brut type, 0,75% (ca. 6g sukker pr. liter)
EMBALLAGE: 750 ml flaske
VINNOTER: Klar vin med gule nuancer. En strøm af spidse bobler, der skaber en vedholdende krans af fine bobler. Den fine og...
...Vinificeret efter den traditionelle metode, er det kronjuvelen til alle store lejligheder: receptioner, aperitiffer, desserter.
Crémant d’Alsace er en mousserendevin, der er fremstillet efter den traditionelle metode. Efter en første gæring i tank, tappes vinen på flaske for at gennemgå den anden gæring, som gør den boblende.
Kronjuvelen til alle receptioner, til aperitiffen, naturlig eller i kir Royal.
Druer: 90% Pinot Auxerrois, 10% Riesling
Nedbør: 550 mm/år
Lagring: 8 til 9 måneder i hundrede år gamle tønder
Alkohol: 12%
Serveringstemperatur: 5-7°C
Opbevaring: 2 år...
...Det er basen for den traditionelle gasconiske cocktail med appelsin: naturlig infusion af bitre appelsiner og appelsinskal, Armagnac. Kombinationen med en brutmousserendevin passer perfekt. Den vil også give smag til bagværk.
VÆGT: 1,3 kg
FLASKE: Flaske 70cl
SKU: 030...
...Hvid mousserendevin
Domaine: DOMAINE DU RIN DU BOIS
Appellation: VIN MOUSSEUX DE QUALITE
Region: VAL DE LOIRE
Farve: Hvid
Druer: Chardonnay og Chenin
Dyrkningsmetode: Bæredygtigt landbrug
Indhold: 75cl
Vægt: 1 kg
Karakter hvid tør: Frugtagtig
Karakter: Brut...
...til at skåle for særlige øjeblikke eller bare til en nydelsesfuld stund. Skånsomt presset er denne økologiske mousserendevin spontant gæret i rustfrit stål og har fået lov til at modne i flasken i 48 måneder. Resultatet er en fremragende vinproducent-mousserendevin i topkvalitet, da vi er et Bioland-certificeret økologisk vingård. Desuden er denne mousserendevin vegansk!
.../pris) på SIAL i Frankrig med Vignamurata Sovana Superiore Sangiovese DOC. Særligt er produktionen af Kasher vin, både hvid og rød, lavet med den gamle teknologi fra rabbinere. Udover Bianco di Pitigliano producerer vi: Vermentino vin, Viogner Toscana Grantosco både hvid og rød, Sangiovese Sovana DOC og Sangiovese Sovana Superiore lagret på Barrique. Vi producerer en Sangiovese Vignamurata Riserva, en mousserende hvidvin Treco' IGT og to brut og dry spumanti Aldobrandesco. Endelig, Grappa del Fauno lavet af Chardonnay druer.
Beliggende nær Bergerac producerer domaine GRANGE NEUVE varierede og typiske vine.
Vingården strækker sig over 70 hektar, hvoraf 26 hektar er dedikeret til produktion af rødvine, og 44 hektar er afsat til produktion af hvidvine. Hvidvinsmarken består af 80% Sémillon, 10% Muscadelle og 10% Sauvignon. Rødvinsmarken inkluderer 60% Merlot, 20% Cabernet Franc og 20% Cabernet Sauvignon. Dermed producerer og markedsfører domaine GRANGE NEUVE følgende vine: Monbazillac, Bergerac rød, Bergerac tør hvid, Bergerac rosé, Côtes de Bergerac sød, Traditionel metode (en brutmousserendevin) og druesaft.
Le Domaine du Chant d’Éole tilbyder en mousserendevin af høj kvalitet. Vores Brut af typen Blanc de Blancs og Brut Rosé, som er fremstillet med passion efter den traditionelle metode, vil fange din opmærksomhed. Deres balance og finesse er resultatet af mange års håndværk og en ideelt beliggende terroir i Belgien.