...De er lavet med bitter chokolade, som indeholder antioxidanter og alkaloider som teobromin, der stimulerer blodcirkulationen.
På den anden side er kaffe en god energizer og stimulant, der forbedrer vores cirkulation.
MOQ:90gr...
...Oprindeligt fra de bjergrige områder i Centralamerika, fra Guatemala, er vores GUATEMALA kaffe 100% Arabica, og kaffetræerne vokser i en højde på 1.100 meter eller derover. Den høstes under forhold, der fremmer fremkomsten af en subtil og lidt bitter arabica.
Det er en afbalanceret og blød kaffe. Vores GUATEMALA kaffe har lækre krydrede og pebrede aromaer med en virkelig exceptionel smag. En subtil drik med komplekse aromaer, der er værd at opdage.
Velkommen til Öksüzoğulları HoReCa, distributøren af pålidelige tyrkiske bordløsninger siden 1968. Vi specialiserer os i distribution af porcelæn, glas, krystalglas, stål, træ og relaterede produkter, og vi stoler på kvalitet, pålidelighed og hurtig service. Som pionerer i branchen tror vi på, at de mærker, vi repræsenterer, vil få en betydelig plads på markedet. Ved at samarbejde med kendte mærke...
... en stærkere og mere bitter smag. Med hensyn til smagsprofil har Guinea-kaffen jordagtige og træagtige noter, nogle gange med nuancer af nødder og mørk chokolade. Den høje koffeinindhold giver også en udtalt bitterhed.
...Med vores bønner fra Brasilien, Colombia og Etiopien, præsenterer vi denne stærke men velsmagende kaffe lavet af 70% Arabica og 30% Robusta. Lungo er en bitter, men stærkere kaffe. I modsætning til hvad mange tror, er den stærkere end espresso og vil derfor være perfekt til at give dig den energi, du søger.
10/24/50 :stk...
...Det er en aromatisk citrusduft til mænd.
Topnoter er grapefrugt, bitter appelsin, bergamot og mandarin;
Mellemnote er kaffe, peber, amyris og tobaksblomst;
Basisnoten består af vetiver og patchouli.
... den bitter og fremkalder likører som gentiana og rabarber. Den har noter af kaffe, kakaobønner og tobaksblade.
ABBINAMENTI
Dens så særlige smag muliggør kombinationer med lige så bitre fødevarer som artiskokker, cardoons og cikorie; den passer godt sammen med højt værdsatte oste med lang modning, måske krydrede; med colonnata-fed. Med fisk, prøv den sammen med sværdfisk og rød tun; med desserter, til at dekorere chokolade-mousse, i is og i frugtsalat.
...Fængslende og stærk LALIBELA COFFEE ESPRESSO vil glæde dig med en saftig citrus-syrlig smag og en bitter eftersmag. Forkæl dig selv med en aromatisk kop af raffineret kaffe lavet efter en traditionel italiensk opskrift. Det er kun den perfekte kombination af de bedste sorter af Arabica og Robusta, der gør det muligt at opnå en rig og astringerende smag!
Nettovægt: 200
Bruttovægt: 212
Maksimal temperatur: 27
Opbevaringskrav: Opbevares ved en temperatur, der ikke overstiger 27 °C, og relativ luftfugtighed maks. 75%
Ristningsgrad: Medium
Smagsintensitet: Medium...
... afrikanske Robusta-varianter, er det den rette kaffe for kræsne ganer, der elsker stærke og intense smage. Blødheden i cremen afslører behagelige noter af kakao og et let hint af tobaks, for en intens og vedholdende, men ikke bitter smag i munden.
En kaffe for dem, der ønsker at male deres bønner selv, og fuldt ud opleve forberedelsen af drikken i alle dens faser. En uforvekslelig aroma til at genoplade og opleve behagelige øjeblikke alene eller i selskab.
Emballagen med friskhedsbesparende ventil opretholder produktet trods forbrug over tid.
...Kaffe i høj kvalitet.
Pose med frontlukning og ventil for at sikre den bedste bevarelse af aromaerne.
Aromaen Hazelnut Brownie er en kaffe med smag af karamel og nougat, med noter af bitter mørk chokolade. En kaffe med en mellemristning og en cremet tekstur. En dråbe mælk kan afsløre rigdommen i smagen af denne kaffe.
Udvalg: Pose - 250 gr...
...Den sande udtryk for kaffe Classico Italiano. Blandingen er 100% robusta, sammensat af de bedste robusta-bønner fra Centralamerika og Afrika, hvilket gør denne klassiske kaffe stærk, bitter og fyldig. En kaffe med stort "K", der ofrer noget af raffinementet i smagene for at give plads til en utrolig energiladning, takket være det høje koffeinindhold. En populær kaffe, men ikke mindre delikat af...
...ETIOPIEN, KOLDEMBIA. Alle kafferne er behandlet med den våde metode og er nøje udvalgt uden defekter. MOROLA intenso er en kaffe, der passer til ethvert tidspunkt på dagen. Den er slet ikke bitter og er ekstremt behagelig at drikke som den er, eller maksimalt med en lille smule sukker. Den har en sødme, der minder om karamel og vafler med aromaer af vanilje. Hvis du kan, så undlad ikke at drikke den i en varm keramikbeholder: det vil føles som en helt anden kaffe.
...Eller kunne du lide ost, citroner, vin eller kaffe første gang? Bestemt ikke. Så smag er noget, man lærer. Skal man ikke have prøvet alt først for at sige: "Det er min ting?" Vi mener: Ja, helt sikkert! For at møde nye eventyr betyder altid at udvide sine egne horisonter. "Hvad landmanden ikke ved, spiser han ikke?" Ikke en særlig kongelig holdning!
...Det er en krydderurt, der stimulerer appetitten og er en af de mest anvendte aromatiske urter i madlavning. Laurbærblade har en let bitter smag. Dens anvendelse er passende i retter, der kræver lang tilberedning, da dens æteriske olie frigives langsomt. Den bruges også meget i gryderetter og bagte retter.
...Grani Caffè Cortese blanding af ristede kaffebønner, 1 kg pose
Decaffeinato Bar
Koffeinindhold under 0,1%
Creme i nøddefarve og kompakt, rig og frugtagtig smag.
Noter af bitter kakao og eftersmag af lakrids.
Lad dig overraske af denne blanding, al smagen af en espresso, men uden koffein.
Koffeinindhold under 0,1%
LINJE: BAR - DECAFFEINATO BAR...
... mere eftertragtede og dyrere. Arabica-kaffe er meget aromatisk, mindre bitter med mindre koffein. Robusta betragtes som en "let" kaffe, der foretrækker varmere og tørrere klimaer. Den har en lidt mere bitter smag med mere koffein. Hemera har perfektioneret den ideelle formel og blandingsforhold for at skabe den perfekte kop kaffe, der matcher letheden og skønheden i Vietnam og det vietnamesiske folk til glæde for mennesker over hele verden.
...Den patenterede kværnrenser tilbyder professionel rengøring til kværne af alle slags, specielt inden for kaffeområdet.
Kombinationen af kaffebønner som naturligt bærermateriale og en højeffektiv rengøringsformel fjerner forurening uden rester.
Specielt kaffe-fedt og -olier, der er ansvarlige for bitter eftersmag, fjernes helt. Kværnrenseren sparer meget arbejde, da en grundig, fuldstændig rengøring tidligere altid krævede en komplet adskillelse af kværnen.
...Smagen og aromaen af stjerneanis afsløres fuldt ud, når den opvarmes. Dette gør krydderiet til et uundgåeligt supplement til bagværk og marmelade. Tykk stjerneanis fremhæver perfekt smagen af lam og svinekød, og komplementerer harmonisk smagen af løg og hvidløg. Den bruges som råmateriale til saucer og marinader. Fans af stjerneanis tilsætter det til kaffe.
Brug til
Til kød, fisk og skaldyr, til bagning, desserter og varme drikke.
Smag
Bitter-sød, uden sukkerholdig, med en ø-landsk tint og anis smag.
Næringsværdi pr. 100 g.
Proteiner (g / 100g)… 18
Fedt (g / 100g)…...
... sukker
Velegnet til diæter med minimale kalorier
Ideel til madlavning, kaffe, te, sodavand, is
Certificeret til forbrug af personer med diabetes
Glutenfri
100% naturlig uden kemiske tilsætningsstoffer
Bruger fødevaresikkerhedsledelsessystemet i overensstemmelse med ISO 22000 (H.A.C.C.P) standard
Produceret i moderne industrielle faciliteter...
...Vi værdsætter jordbær for deres typiske og genkendelige aroma samt deres lyse røde farve. De betragtes som den første forårsspecialitet. Likøren har en sød-bitter smag og er velegnet som tilføjelse i madlavningen, såvel som til nydelse udendørs om sommeren sammen med is og kaffe. Fås i 100ml, 200ml, 500ml, 700ml glasflasker.
...pistacie, vanilje, karamel, jordbær, anis, bergamot, kaffe, citron, appelsinblomst, hasselnøddepraliné, ingefær, mynte, appelsin, chili, rose, viol, hindbær, blomst "O", kirsebær, trøffel, mango, appelsin, peberkage osv.
Vore mest efterspurgte farvestoffer er: grøn gul, rød, violet og blå.
Endelig tilbyder vi aromakoncentrater (eller koncentrerede aromaer), der er tilpasset til fremstilling af e-væsker (f.eks. e-cigaretter).
Vi inviterer dig til at kontakte os for at anmode om et tilbud, som vi hurtigt vil sende til dig.
...men til sidst var det det værd. Vi investerede i uddannelse og udstyr af høj kvalitet, begyndte at tilbyde vores kaffe til dem, der ønskede at prøve noget anderledes, deltog i messer, events, mesterskaber... Men det var ikke nemt. Mange mennesker har en misforståelse af, hvordan en god kaffe skal smage. De har svært ved at forstå, at en kaffe ikke skal være astringerende og bitter, men syrlig og...
Bodegas y Destilerías Carmelitano har siden 1896 fremstillet vine og alkoholiske destillater efter de traditionelle opskrifter fra de karmelitiske munke i Benicasim, Castellón. Deres produkter er: - Messen vin - Carmelitano likør - Hasselnød likør - Kaffe likør - Svensk bitter likør - Rød vermouth - Moscatel - Premium gin 119 Gin Alle deres produkter har international anerkendelse. Vi fremhæver...
... tromleristere frembringer vi særlige aromaer fra hver af vores bønner. Third Wave Coffee fra Tirol. Vi samarbejder med Livshjælp Tirol for at give mennesker med handicap en chance på arbejdsmarkedet. Tilberedning & Maskiner Frugtig-ekplosiv, mild-nøddeagtig eller måske hellere blød-bitter og chokoladeagtig? Med over 800 naturlige aromaer tilbyder kaffe endda flere smagsvarianter end vin. Med vores ristninger fremhæver vi målrettet unikke og genkendelige aromaer til dine personlige præferencer.