Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Med en størrelse og vægt mindre end skinken, præsenterer vores Bellota Ibérica Skinkefilet en mere aflang og mindre cirkulær form end denne. Dens ensartede og skinnende farve med striber af hvid-perlemorsfedt er den visuelle forløber for en udtalt smag af bellota, en sød, markant og intens aroma, der sammen med en mærkbar eftersmag vækker minder om landskabet i vores dehesas.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... Nettovægt: 100 g. Distribuerings- og transportbetingelser: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumemballeret, skal det opbevares ved temperaturer under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Varmeudskæring, afkøling, v-skæring, salting, naturlig tørring, hvile i kælder. Ingredienser: Ibérico skinke fra bellota, salt og konserveringsmidler. Nettovægt: 100 g.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... friske stykke, ved en kontrolleret temperatur mellem 3º og 5º Celsius, og med en relativ fugtighed mellem 75% og 85%. Race: 100% Iberisk Fodring: Bellota Etiket: Rød Energiværdi: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Fedt: 32.3 g Mættet fedt: 9.7 g Kulhydrater: 1 g Sukker: 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g...
Vi er en virksomhed, der beskæftiger sig med eksport og import af fødevarer og drikkevarer. Vi distribuerer forskellige oprindelsesbetegnelser for vine, de vigtigste fra Spanien og De Kanariske Øer, hvoraf nogle er eksklusive for os. Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolie og solsikkeolie. Øl. Energidrikke. Papirservietter. Vand. Juice. Etc. Vi kan tilbyde disse produkter, tilpasset hver kund...
Spanien, Guijuelo
FISAN er en familievirksomhed med en stor historie (grundlagt i 1920, en hundredeårig virksomhed), som er specialiseret i en håndværksmæssig produktion af det stjerneprodukt fra den spanske gastronomi, Iberico Bellota Skinke. Vi fremstiller også mange andre produkter fra Iberico Svinekød såsom Embutidos (Chorizo, Lomo..) og frosne udskæringer (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyder flere formater ...
Spanien, Cuarte De Huerva
JamonShop.es er en virksomhed, der specialiserer sig i online salg af de bedste spanske specialiteter. Vores filosofi er baseret på et konkret mål: at levere produkter fra de bedste spanske mærker, anerkendt internationalt, på kortest mulige tid og til en uovertruffen pris. Vores fagfolk er specialister med erfaring inden for salg og distribution af produkter af højeste kvalitet, der samarbejder m...
Spanien, Badajoz
...Paletas fra iberiske svin, der er opdrættet frit i Dehesas Extremeñas, og som udelukkende er fodret med agern i montanera-sæsonen. Paleta med en modningstid på over 24 måneder. Den udsøgte smag af iberisk bellota i et mindre format.
Spanien, Aracena
Niño Manuel er en familieejet virksomhed, der er dedikeret til handel med alle produkter fra iberisk svin. Vi befinder os i byen Aracena, beliggende i hjertet af Sierra de Aracena og Picos de Aroche (Huelva), hvilket giver os mulighed for at drage fordel af de fremragende forhold, så vi kan sikre, at vores produkter opnår en uforvekslelig og uforlignelig kvalitet. I Niño Manuel er vores iberiske ...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Produkter af høj kvalitet. Eget kvæg og egne parker. Bellota-seriens produkter.
Matchende produkter
Iberisk spansk skinke
Iberisk spansk skinke
Spanien, Almeria
Spanien, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo af høj kvalitet, der stammer fra 50% iberiske svin, der er fodret med agern i montanera (de sidste 6 måneder af livet). Modning i mere end 24 måneder. Det 50% iberiske agern-svin er et svin, hvis oprindelse stammer fra rene iberiske svin (100% iberiske), krydset med Duróc-svin. Disse svin er opdrættet i frihed og fodret med agern og urter i de sidste 6 måneder af livet.
Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Vi er distributører og grossister af iberisk skinke, bellota-pølse og skiver. Bellota-pølse - Skiver - Iberisk bellota-lænd - Iberisk skulder.
Spanien, Aracena
... modner vi på en håndværksmæssig måde med luft fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omhu og det engagement, vi lægger i vores Jamón de JABUGO, gør det muligt for os at tilbyde dem med den helt rigtige modningsgrad. Vi har også iberisk cebo-skinke, iberisk Bellota-skinkeskive, iberisk lomo, ekstra lomo morcón, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver af iberiske pølser. Kontakt os venligst via denne kanal, så vil vi betjene dig uden forsinkelse.
Spanien, Cordoba
... overholdelse af sundhedsstandarder. Iberiske skinker af 100% Bellota og oste online til den bedste pris, fremstillet håndværksmæssigt med de bedste råvarer. Vi er en 100% spansk virksomhed med base i Córdoba. Vores indsats fokuserer på at vælge de bedste stykker iberisk skinke og sikre, at vores kunder får en fremragende oplevelse med deres køb. Hovedmålet er at markedsføre den bedste iberiske skinke, der...
Spanien, Dso Hermanas
... frihed i dehesaen, selvom de ikke er blevet fodret til deres endelige vækstfase, og endelig finder vi den iberiske bellota-skinke, som fås fra svin, der fodres i deres sidste leve måneder med bellota, planter og urter.
Spanien, Carbajosa De La Sagrada
...Jamones y Embutidos La Bellota blev grundlagt i 1968 som en lille slagterforretning med fokus på detailhandelen, men uden at miste fokus på udviklingen i det professionelle marked, for at begynde sin rejse – et par år senere – som distributører af iberisk skinke og pølser. I 1980'erne, allerede konsolideret som en engrosvirksomhed, sigter Jamones y Embutidos La Bellota mod at tilbyde markedet en symbiose mellem kvalitet og innovation, som realiseres gennem udviklingen af konceptet "det færdige produkt, åbne og servere", og orienterer salgsstrategien mod et højt niveau af kvalitet i sine produkter.
Spanien, Guijuelo
...Virksomheden Black Pork Sociedad Limitada beskæftiger sig med eksport af 100% iberisk skinke fra bellota, både i hele skinker og skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuel æske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spanien) Udløbsdato: 12 måneder fra produktionsdato 40 enheder pr. kasse (hver kasse vejer i gennemsnit 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 enheder af 100 gram hver) Leveringsdato: at forhandle i hvert enkelt tilfælde Produktet skal transporteres kølet ved 5ºC Forudbetaling...
Spanien, Córdoba
...Professionel skæreservice til skinke Hvis du ønsker at nyde den største delikatesse i det spanske køkken og give et strejf af eksklusivitet, elegance og god smag til enhver begivenhed, er der ikke noget bedre end at...
Belgien, Wetteren
... franske fjerkræmousser til den verdensberømte iberiske Bellota-skinke, har GTI det, du har brug for! Antipasti: et enormt udvalg af disse produkter kan tilbydes takket være vores franske og tyske producenter. I alle slags emballager, størrelser og formater, fra halvtørrede tomater, sweet chili-peber fyldt med frisk ost, forskellige tapenader til grillede artiskokker. Vi kan tilbyde det til dig!
...Vi er producent af Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & producent af Ibérico Bellota-skinker fra Los Pédroches (Cordou). Vi distribuerer i hele Frankrig, Belgien, Schweiz, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finde Serrano-skinke med ben & uden ben vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og sobrasada fra Mallorca.
Spanien, Fuente De Cantos
... far krydset med Duroc-gris. Med hensyn til fodring: Bellota skinke: Stammer fra en iberisk gris, der er opdrættet frit i dehesas og som i de sidste måneder af sin opfedning har været fodret med naturlige græsser og bellota. Cebo de Campo skinke: Stammer fra en iberisk gris opdrættet...
... iberiske svin. Professionel Skinke Skærer I øjeblikket kombinerer jeg organiseringen af forskellige events omkring iberisk bellota skinke med skæring på de bedste steder i Spanien, og jeg forsøger at videregive min passion og mine viden i skræddersyede masterclasses samt kurser og workshops for virksomheder. Jeg er brandambassadør og håndterer uddannelses- og eventdelen i Encinares del Sur (vinder af...
Spanien, Moralzarzal
Le Pata Negra er en online butik, der sælger delikatesser af iberiske spanske produkter som 100% ren bellota pata negra skinke af højeste kvalitet, den autentiske spanske pata negra skinke. Du vil finde i vores brede udvalg af skinker en top 10 liste over de bedste 100% ren bellota pata negra skinker i verden. Kom hurtigt og opdag disse fantastiske skinker.
Spanien, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos og Skinker Los Serranos. Vi er en familievirksomhed med en traditionel karakter og en lang erfaring inden for skinke- og pølseindustrien. Beliggende i hjertet af Campo Charro i Salamanca. Los Serranos beskæftiger sig med den håndværksmæssige fremstilling af iberiske pølser og iberiske bellota-skinker, og vi har desuden to klart adskilte produktionslinjer. 1. Fremstillingen af pølser og...
Spanien, Guijuelo
... produktionsprocessen af deres iberiske produkter. Fra det øjeblik, hvor de iberiske svin af udvalgt race fødes på vores gård "el barrero" på mere end 100 hektar, til selve leveringstidspunktet af vores fremstillede og kommercielle produkter gennem vores nye online butik. I vores butik kan du købe iberisk skinke fra bellota eller cebo, iberiske skulderstykker, lomo og andre pølser. Direkte salg fra fabrikken.
Middelhavsdeli - køb, salg, engros, haute cuisine, mad. Vores viden om produkterne og aftalerne med producenterne gør det muligt for os at bringe produkter som olivenolie og iberisk bellota-skinke direkte til forbrugerens bord.
Spanien, Logroño
... Iberisk Bellota Skinke D.O. Jabugo. 2. Konserves fra Havet Lænd, Salchichón, Chorizo, Fåre- og Geddeoste, Tunfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede Fisk Semikonserverede Aromatiserede Olier, Honning, Cremer. Mojama af Almadraba Tun, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatiseret med Trøffel, Sort, Naturlig, osv. Blandt vores leverandører har vi anerkendte...
Spanien, Alicante
...Iberisk Bellota Skinke "JMH Ibericos" Jamón ibérico, der er modnet i 36 måneder, og modnede iberiske kødprodukter af højeste kvalitet, giver vores webbrugere et sted at købe de bedste kødprodukter til den bedste pris. Også kendt som "pata negra", stammer denne skinke fra fritgående svin, der færdes i egetræsskove (kaldet dehesas) og kun spiser agern i denne sidste periode. Motion og kost har en betydelig indvirkning på smagen af kødet; skinken er modnet i 36 måneder. Vi fokuserer på kvalitet, gennemsigtighed og information til vores kunder, og vi overholder de regler, der vil være nødvendige i 2017.
Spanien, Gijón
Online salg til Europa af iberisk skinke, iberisk chorizo og andre gourmet spanske produkter, både til private og til distributører, spanske restauranter, barer osv. Produkterne er D.O Guijuelo eller ren bellota, høj kvalitet til gode priser.
Spanien, Barcelona
...Pata negra iberico skinke, Bellota skinke & Serrano spansk Jamón. Køb gourmet & chorizo, hel, afbenet og skåret skinke. Garanti 100%. Engelsk: http://www.jamonarium.com/en/ Fransk: http://www.jamonarium.com/fr/ Spansk: http://www.jamonarium.com...
Populære lande for dette søgeord