Frankrig, Avignon
...Den økologiske Champignon de Paris, med det latinske navn Agaricus Bisporus, tilhører familien Agaricaceae. Vore svampe dyrkes i udvalgte svampefarme. Når de er høstet, bliver svampene vasket, skåret i skiver og derefter IQF-frosset. Champignon de Paris fra økologisk landbrug: 100% Total energi: 21 Kcal 86 kJ Kostfibre: 1,2 g Proteiner: 1,7 g Salt: Spor...
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
Frankrig, CHANCELADE
I hjertet af Périgord blev svampefarmen, grundlagt i 1870 og omdannet til et aktieselskab i 1983, begyndt at producere økologiske champignon fra Paris siden 1999. Certificeret af ECOCERT, sælger virksomheden i dag 9 til 10 ton friske svampe om ugen og forsyner det franske økologiske marked. Svampene pakkes i løs vægt i 3 kg bakker, samt i 250 g og 500 g skåle. Høsten af svampe i hele stykker...
Bosnien-Hercegovina, Bugojno
... frugter: Hindbær, Brombær, Jordbær, Blåbær, Aronia, Kirsebær, Blommer. - Frosne økologiske svampe: Stensvampe, Kantareller, Champignon. - Tørrede økologiske produkter: Blåbær, Tranebær, Jordbær, Brombær, Æbler & Vilde Æbler, Pærer & Vilde Pærer, Hyben, Gran, Hasselnødder. - Tørrede konventionelle frugter: Hindbær, Brombær, Blåbær, Jordbær, Kirsebær, Blommer, Æbler, Pærer, Stensvampe, Morchella, Kantareller. Vi har det økologiske svenske KRAV-certifikat og har for nylig implementeret ISO 9001:2008 & HACCP. Kølekapacitet på 1.500 ton.