Italien, Forlì
...-sygdomme. Bulguren er meget næringsrig og indeholder også værdifulde mineraler som fosfor, magnesium og kalium samt B-vitaminer. Tilberedningen er meget enkel: efter at have skyllet kornene i koldt vand, presses de, og de koges i 15-20 minutter i en mængde vand, der er dobbelt så meget som deres volumen. Til sidst drænes de godt. Bulgur kan bruges i mange retter: det kan serveres både varmt og koldt, beriget med grøntsager, og bruges til at lave lækre retter og salater.
Sverige, Åkersberga
Hos Naturell AB har vi gjort økologisk mad til standard. Vi tror på en verden, hvor 100 % økologiske fødevarer er normen. Som specialist i økologiske fødevarer tilbyder vi produkter af høj kvalitet. Det er sådan, vi langsomt men sikkert er blevet det førende firma inden for økologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot at sælge økologisk sundhedsprodukter i bulk. Vi har udelukkende 100 % øk...
Tyrkiet, Istanbul
VI ER EN FORHANDLER AF NITRIL HANDSKER FRA MALAYSIA. VI TILBYDER ENGROS SALG AF PRODUKTER FRA VIETNAM OG THAILAND. VIRUS RENGØRINGSUDSTYR OG KØRETØJS RENGØRINGSUDSTYR HAR DE BEDSTE PRODUKTER TIL DE MEST KOMPETITIVE PRISER. VI TILBYDER MEDICINSKE FORBRUGSMATERIALE, SAMT VITAMIN TILSKUD, KOSTTILSKUD OG DESINFEKTIONSPRODUKTER.
Tyrkiet, Ankara
ØKOLOGISK KIKÆRTE ØKOLOGISK TØRRE BØNNER ØKOLOGISK SORT HVEDE ØKOLOGISK RØD LINSER ØKOLOGISK GRØN LINSER ØKOLOGISK RIS BULGUR ØKOLOGISK KØDBOLLE BULGUR ØKOLOGISK SİYEZ BULGUR ØKOLOGISK RUG BULGUR ØKOLOGISK BYG BULGUR ØKOLOGISK HAVRE BULGUR ØKOLOGISK SİYEZ MEL ØKOLOGISK HVEDEMEL ØKOLOGISK MAISMEL ØKOLOGISK HELT HVEDEMEL ØKOLOGISK SORT HVEDEMEL ØKOLOGISK HAVREMEL ØKOLOGISK RUGMEL ØKOLOGISK BYGMEL...
Grækenland, Agios Dimitrios
... eddike fra Nemea, oliven og olie fra Mani og Kreta, økologiske bælgfrugter fra Thessalien og Makedonien, bønner fra Prespa, økologisk trahanas og bulgur fra Trikala, saucer fra Mytilene og Pella, græske likører med Kefalonitis opskrifter, økologisk mel og ris fra Makedonien, naturlige kosmetikprodukter fra Kymi i Evia til mænd og kvinder! Samtidig opdager de nye innovative forslag og smagsvarianter baseret på traditionelle produkter eller glemte opskrifter som, tomatsauce med appelsin eller jordbær, honning med hasselnøddecreme, honning med mastik fra Chios, pasta med safran fra Kozani osv.