Den patenterede 180° præcisionsmekanik med en 50% større mekanikåbning for hurtigere og mere komfortabelt arbejde.
Højeste lukke- og fastholdelseskra...
Schulingsmapper er materialer eller dokumenter, der bruges til at gennemføre en træning eller et kursus. De kan indeholde præsentationer, øvelser, hån...
YaKa® er fremstillet af et biokompatibelt PVC, der fås i forskellige trendy farver.
For en cool og afslappet YaKa’ttitude er YaKa® det uundgåelige ti...
Præsentation:
Lieuren LIGAPAL samt dens komponenter er designet og fremstillet af os i Frankrig.
Vores team arbejder konstant på at forbedre dens lev...
Vi tilbyder vores ringbind til 3,98 euro pr. stk. Ved en bestilling på 500 stk. får du ringbindene til 2,39 euro.
Bogen er bundet med 1,9 mm stærk, e...
Mapper og ringbind, også med magnetlukning, med eller uden indlæg, producerer vi hurtigt, prisvenligt og individuelt.
Individuel fremstilling af mapp...
Udover bogbind er individuelt fremstillede mapper, kassetter og ringbind klassiske produkter fra et håndværksmæssigt bogbinderi. Grafik- og fotosamlin...
Vi designer moduler, der er tilpasset dine behov fra slagtning – alle arter – til salgsbutikken.
Uanset om du slagter 50 til 1200 fjerkræ om ugen, ha...
LA CAILLE DES VOSGES er et fransk selskab, der specialiserer sig i opdræt af vagtler i Vosges. I næsten 50 år har den familieejede virksomhed lagt væg...
Det er det femte udskæringsstykke af oksebenet og inkluderer den anatomiske region af lårbenet biceps. Navnet stammer fra den runde form af udskæringe...
Mørbraden er det mest værdifulde udskæring.
Den består af blødt, mørt og saftigt muskelvæv.
En af de mest almindelige procedurer er at modne den i 2-7...
Silversiden er det andet udskæring af oksebenet og er magrere end topsiden.
Ligesom de andre udskæringer kan halvsilversiden dampes eller tilberedes i...
At spise magert oksekød hjælper med at reducere LDL-kolesterol, det såkaldte dårlige kolesterol. Ifølge en undersøgelse udført i USA har deltagerne op...
Topstykket er det første snit af oksebenet og samtidig det mest kompakte.
Kødet er saftigt, magert og mørt, og egner sig til at blive stegt eller damp...
Vores kyllinglever og kyllingemave er specielt håndslagtet i overensstemmelse med islamiske krav.
Halal-processen – BFB PLUS kyllinger slagtes af mus...
Det er det tredje snit fra oksebenet, og det er meget mørt.
Vi anbefaler at tilberede det ved at koge, dampe, grille eller i ovnen.
Dele af halen fra ...
UDSTYR TIL SLAGTERIER - KØDBEHANDLING - De rullebårne afblødningskroge til får og gedder er beregnet til brug på en rørskinne med en diameter på 60 mm...