... Verdot 2%
Vinifikation: Parcellevinifikation, termoreguleret ståltank
Lagring: 12 måneder på nye fade i 1/3
Smagning: Dyb purpurfarve. Intens næse af røde frugter med ristede og let vaniljeagtige noter. Vinen er godt afbalanceret i munden, med tilstedeværende men silkeagtige tanniner, der kombinerer en lang aromatisk eftersmag med træagtige og ristede noter.
Vingården blev grundlagt i 2004 af Mr Jean Pierre Ponroy og hans søn Romain, som er specialiseret i produktionen af vin AOC Reuilly.
Vingården dækker i dag 5,50 ha, og de første plantninger blev udført i 2006 på lerede kalkjord, kalkholdig marne og på høje terrasser af grus og sand.
Vores Sauvignon producerer tørre og frugtagtige hvidvine, Pinot Noir giver bløde rødvine, og Pinot Gris producerer...
... års brug
Garanti op til 5 år: Grundlæggende garanti på 3 år, der kan forlænges
Certificeret IP56: Modstandsdygtig over for støv og vand
Termoreguleret: Modstandsdygtig fra -30°C til +50°C
Certificeret IK10: Modstandsdygtig over for stød...
...Ironman Socks kompressionsstrømper til bedre restitution af kræfter under og efter sportsaktiviteter.
Anbefales til dem, der dyrker sport og ønsker det bedste af det bedste, med forstærkninger på de mest belastede punkter på foden, ergonomisk tådesign til højre og venstre fod, ultratynd søm og et attraktivt design.
Kompressionen øger blodcirkulationen og holder foden termoreguleret, desuden...
...En omstilling til økologisk landbrug. Nattelige høst. Total afstilkning, Fermentering i rustfrit stål, Termoreguleret fermentering, Udført ved presning. Lagret i termoreguleret rustfrit stål, Blandning, Lagret på gærrester, Teknisk korkprop. Ler- og kalkholdige jorde.
Øje
Grålig, lys farve med rosa nuancer.
Næse
Aromatisk, delikat, let citrusaroma, generøse grapefrugtaromaer.
Smag
Kompleks...
...Høsten foregår tidligt om morgenen for at bevare druenes frugtighed og friskhed. Skindmaceration i 10 til 12 timer i termoreguleret og inert rustfrit stål. Gæring ved lav temperatur (16-18 °C). Lagret på gærrester. Resultatet af denne vinifikation giver vores hvide vin frugtighed, rundhed, fylde og smidighed.
Smag: En behagelig indledning, silkeagtig krop og en fin afslutning. Man observerer...