Polen, Warszawa, Poland
...Produktionen af majsstivelse begynder, når råmaterialet af majs renses for affald og fremmede stoffer og derefter males med vand. Senere udføres adskillelsen af gluten og stivelse, og stivelsessuspensionen tørres for derefter at blive forarbejdet til pulver. Det endelige produkt er et fint, løst hvidt pulver med neutral smag og lugt. Ikke-GMO europæisk majs. Majsstivelse anvendes bredt i...
Frankrig, Montelimar
... Fremstillingsmetode: Honning og glukosesirup koges i kedel, hvorefter æggehvider tilsættes, efterfulgt af kogt sukker, vanilje og mandler. Allergener: Mandler, Æg, mulige spor af nødder. Alle vores nougater er garanteret UDEN GLUTEN. Opbevaringsanbefalinger: Opbevares lukket og beskyttet mod fugt mellem 18 og 22°C. Sidste anvendelsesdato: 12 måneder...
Tyskland, Vilsbiburg
... separation af hvedestivelse og gluten. Tricanter®: fordele og gevinster for kunden - Den højeste mulige renhed af de væsker, der gennemgår processen, takket være integrationen af et rotor. - Mulighed for at undgå yderligere procestrin, hvilket medfører besparelser. - Kontinuerlig mulighed for tilpasning til skiftende omstændigheder (produkt i indløbsrøret). - Mulighed for automatisering. - Konstruktion...
Tyskland, Kassel
...Højtydende skruepresser i kompakt konstruktion - tilpasset krav fra krævende kunder. VetterTec skruepresser anvendes til mekanisk afvanding. Særlige egenskaber: - Høj tørreevne - Robust konstruktion - Bredt anvendelsesområde til mange forskellige applikationer - Effektiv proces - Pladsbesparende design Anvendelser: Stivelsesforarbejdende industri (f.eks. gluten, stivelse, kornspirer...
Polen, Brzozów
...antivirale og immunstimulerende effekter. Kornet har antioxidante egenskaber på grund af sin ekstremt høje mængde flavonoider. Kimos indeholder ikke gluten og er letfordøjeligt. Rød ris har en mere udtryksfuld smag og aroma end hvid ris. Den har en let sprød skal og passer godt til salater. Den kan også tilberedes, hvilket giver en nøddeagtig smag og kan bruges i desserter. 6.1g - 9%, herunder mættede fedtsyrer 0.7g - 3% af kulhydrater 57 - 22% inklusive sukker 0g - 0% protein 14G - 28% salt 0.
... Mogulstivelse (formpulverstivelse) Risstivelse Sorbit kryst. og pulver Sorbitopløsning 70% C og NC Stivelse, nativer, fra ærter, kartofler, majs, ris, tapioka og hvede – også forforklistret og koldopløselig. Stivelse, modificeret til alle vigtige anvendelser baseret på kartoffel, majs, voksmajs Stivelse, varmt- og/eller koldopløselig Tapiokastivelse Tørglukoser, DE-værdier 20 – 47 Vital hvedegluten (gluten) Voksmajsstivelse Hvedestivelsepulver, hvedesquellstivelse...
Schweiz, Hendschiken
...krydderier. Læg på bageplader og sæt i den forvarmede ovn. Bagning: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, må ikke fryses igen efter optøning. Allergi-info: Indeholder gluten, mælk, soja.
ufs.country_names.RU, Vladimir
... for næsten alle befolkningsgrupper at konsumere den, især vegetarer, veganere og dem, der udelukker æg, gluten, mælk eller stivelse fra deres kost. Serien "Ris+boghvede" inkluderer 4 produkter: den alsidige blanding "Ris+boghvede", "Ris+boghvede" til ingefærbrød og muffins, "Ris+boghvede" med tang og solsikkefrø samt "Ris+boghvede" med tomater og urter. Denne blanding er bedst egnet til bagning af ingefærbrød, muffins og andet sødt bagværk. Vægt: 700 g...
Storbritannien, London
...Gruppe B: lavet af blødt glasagtigt hvedemel af højeste og første klasse. Gruppe C: lavet af hvedebage mel af højeste og første klasse. Hårde hvedesorter har et højere indhold af gluten og et lavere indhold af stivelse end bløde. Pasta lavet af dem har et lavere glykemisk indeks. Graden af tilberedning af pasta kan variere afhængigt af dens type og lokale traditioner. #pasta #spaghetti #makaroni #vermicelli #mel...
Frankrig, Saint Orens De Gameville
... nuancer smelter sammen med de ristede aromaer for at give en blød bitterhed med subtile træagtige noter. Ingredienser: kakaobønner, sødemiddel: maltitol, kakaosmør, emulgator (SOJA-lecithin), naturlig vaniljeekstrakt. Allergener: Mulig tilstedeværelse af NØDDER, MÆLK og ÆG, GLUTEN og JORDNØDDER, ingredienser der anvendes i produktionsværkstedet. Næringsværdier (pr. 100g): Energi: 2174 kJ / 527 kcal; Fedt 43g hvoraf mættede 26g og kolesterol 1,7 mg; Kulhydrater 37g hvoraf sukker <0,5 g, stivelse 3,5g Nettovægt (G): 100 g Reference: Mørk Chokoladebar Uden Sukker...
Frankrig, Talant
... mejeriprodukter (herunder LAKTOSE), SOJA og sojaprodukter. Mulige spor: gluten, æg, jordnødder og nødder, sesam, svovldioxid og sulfitter. Brugsanvisning: Ælt dejen, så den bliver formbar, og form derefter straks. Den plastiske chokolade hærder efter 24 timer. Vær opmærksom på, at chokolade dejen ikke tåler varme, da det får den til at smelte og skinne. Emballage: 500g krukke med formbar chokolade. Reference: D30.2 Dimensioner: 500 Gr VægtPris: 0.5...
Frankrig, Montrouge
... føre til de almindelige symptomer på aldring af huden, håret, neglene, musklerne, senerne, ledbåndene og knoglerne. Super Collagen indeholder BioActive NeoCell kollagen (klinisk testet), som fremmer en god dannelse af kollagen i hele kroppen. I løbet af NeoCells avancerede hydrolyseproces nedbryder enzymer store molekyler til små biodisponible og bioaktive peptider i den menneskelige krop. Indeholder ikke: soja, hvede, laktose, stivelse, gær, GMO, kunstige aromaer. Uden gluten. Allergivarsel: Kan indeholde spor af naturlige sulfitrester.
Belgien, Namur
...Ingredienser: Sukker, Kakao 31%, naturlig stivelse, dextrose, salt, appelsinolie, guargummi [E412], xanthangummi [E415]. Allergener: Kan indeholde spor af mælk, gluten, nødder og naturlige sulfitter på grund af tilstedeværelsen i området. Valg: Pose - 500 gr Energi: 407 Kcal / 1722 Kj Næringsindhold: Pr. 100g Fedt: 7,3g Heraf mættede: 5,1g Kulhydrater: 78,6g Heraf sukker: 63,3g Proteiner: 6,8g Salt: 0,48g...
Vi er D.I.S DELWAN INNOVATION SERVICES fra Tyrkiet. Vi arbejder med levering af råmaterialer til foder- og fødevareindustrien. Oprindeligt STIVELSE og GLUTEN i foder- og fødevarekvalitet.
...Flydende Dekstrin Lim, ERKİM A.Ş. fortsætter med at producere dekstrin og dekstrinlim i sine faciliteter, samtidig med at den opretholder sine kommercielle aktiviteter. Gennem stærke forbindelser etableret i udlandet opnår vi distributionsaftaler, der gør os i stand til at tilbyde hurtig og pålidelig service til indenlandske producenter inden for papiremballage, lim og fødevaresektoren, hvilket gør os til en bæredygtig leverandør. Vores Kommercielle Aktiviteter: Pap, Grå Pap, Kartoffel Dekstrin, Kartoffel Stivelse, Hvede Stivelse, Vital Hvede Gluten,...
Belgien, Isnes
... syntetiske tilsætningsstoffer. De er også garanteret uden allergener (gluten, laktose, sakkarose, salt, gær og stivelse). Kvaliteten af produkterne kontrolleres på alle stadier af produktionen, og deres sporbarhed er sikret. Desuden udfører laboratoriet ingen dyreforsøg og gør alt for at respektere naturen, både hvad angår den økologiske fodaftryk af sin drift og i designet og materialerne til emballager og beholdere. Hele produktionen foregår i Belgien.
Frankrig, Sargé Les Le Mans
Producent af orthomolekylære kosttilskud. Kosttilskuddene er garanteret uden salt, uden sukker, uden gluten, uden stivelse, uden gær, uden konserveringsmidler, uden kunstige farvestoffer. Det orthomolekylære i hjertet af vores produkter: det primære mål med orthomolekylær ernæring er at forsyne kroppen med en række essentielle næringsstoffer, der er nødvendige for cellernes optimale funktion (vitaminer, mineraler, antioxidanter, essentielle fedtsyrer, fytonæringsstoffer, stoffer der betragtes som ikke-essentielle, men som alligevel er uundgåelige for cellebeskyttelse i den rette dosis.
Tyrkiet, Sakarya
...Vi er en af verdens førende virksomheder inden for opbygning af nøglefærdige anlæg og fremstilling af specifikt skræddersyet procesudstyr. Vi er stærkt eksportorienterede og certificeret i henhold til ISO9001, europæisk PED og tysk AD-M / HP0, samt amerikansk ASME. Som en del af vores nøglefærdige løsninger til produktion af stivelse, biprodukter (gluten, kim, fiber) og sødestoffer (glukose...
... er rismel (som indeholder stivelse) og hvedemel (som indeholder gluten), to naturlige bindemidler, der sammen giver styrke og modstand til brødkurven, hvilket skaber en beholder, der ikke let nedbrydes, selv med varme retter som suppe. Det anbefales dog at placere kurven på en tallerken, der fungerer som en solid base. Den dobbelte sammensætning gør det muligt at bruge den til at opvarme retter i...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play