Simón Martín Guijuelo, S.L. er en familieejet virksomhed, der i mere end et århundrede har specialiseret sig i fremstilling og modning af iberiske skinker og andre produkter fra den iberiske svin. Virksomheden har formået at kombinere traditionelle metoder med den mest avancerede teknologi, godkendt sine faciliteter i henhold til kravene fra Den Europæiske Union og integreret sig i Denomination af...
... fuldautomatisk tilberedningscyklus, muligheder for tids- eller temperaturstyret tilberedning direkte i fiskens knogle, samt avanceret proceskontrol via den nyeste generation af PLC med eksklusiv tun-tilberedningsprogrammering. Temperaturovervågning gennem termoelement.
...Knogle og uden klov. Fasede i V-form
Helbredelse 12-13 måneder
Ref:11001
Gennemsnitlig vægt pr. enhed: 5,5-7 kg ca.
Nettovægt ca. kasse: 33-42 kg ca.
Enhed x kasse: 4...
...Kureret kødprodukt lavet af kød svarende til muskelmassen med knogle, ben og klov fra forbenet af halvdelen af en iberisk svin, der fodres med agern og naturlige ressourcer, og som er egnet til menneskelig konsum.
Vægt pr. stykke, cirka 2,5 kg.
VÆGT: 2-3 kg...
... kg karton
Frosne svinemaver, 10 kg karton
Frosne svineskinds, 20 kg karton
Frosne svineskærefedt, 20 kg karton
Frosne svinespege, 20 kg karton
Frosne svinesprog, schweizisk skåret, i en karton
Frosne svinekrave, med knogle, i karton
Frosne svineben uden ben, polyblock
Frosne svinekoteletter med ben, karton
Frosne svinekoteletter uden ben, karton
Frosne svineside, med ben, med svær, N2, i karton...