Spanien, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er en familieejet virksomhed, der i mere end et århundrede har specialiseret sig i fremstilling og modning af iberiske skinker og andre produkter fra den iberiske svin. Virksomheden har formået at kombinere traditionelle metoder med den mest avancerede teknologi, godkendt sine faciliteter i henhold til kravene fra Den Europæiske Union og integreret sig i Denomination af...
Spanien, Nigrán-Pontevedra
Spanien, Murcia
...Kureret kødprodukt lavet af kød svarende til muskelmassen med knogle, ben og klov fra forbenet af halvdelen af en iberisk svin, der fodres med agern og naturlige ressourcer, og som er egnet til menneskelig konsum. Vægt pr. stykke, cirka 2,5 kg. VÆGT: 2-3 kg...
Spanien, Madrid
...Iberisk svinekotelet. Det opnås ved forarbejdning af ribbenkoteletter uden knogle.
Spanien, Binefar
... kg karton Frosne svinemaver, 10 kg karton Frosne svineskinds, 20 kg karton Frosne svineskærefedt, 20 kg karton Frosne svinespege, 20 kg karton Frosne svinesprog, schweizisk skåret, i en karton Frosne svinekrave, med knogle, i karton Frosne svineben uden ben, polyblock Frosne svinekoteletter med ben, karton Frosne svinekoteletter uden ben, karton Frosne svineside, med ben, med svær, N2, i karton...
Spanien, Figueres
Svin hoved udskæringsrum: maske, snude, øre, kindkød med og uden knogle, hovedkød osv.
Populære lande for dette søgeord