Frankrig, Lyon
MVO Distribution, handel med alle typer kød siden 2002, tilbyder dig kød af SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILDT / LAM / FÅR / AND / GÅS / VILDSVIN / HJORT / HESTEKØD ... til meget konkurrencedygtige priser. Vi forhandler direkte med vores partner-slagtninger og skærere, der er til stede i Frankrig og EU, for at sikre særligt konkurrencedygtige priser, så du kan maksimere din økonomiske rentabilitet...
Frankrig, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA er beliggende på BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Frankrig og er en slagte- og forarbejdningsindustri for svinekød. Licenseret aktivitetstype: Slagtning af svin, udskæring af svinekød, opbevaring (køleskab). Vores virksomhed tilbyder emballering, fryse- og forsendelsestjenester og betjener kunder over hele verden samt fleksibel service til distributører og...
Frankrig, Paris
... påvirker det positivt udviklingen og væksten af knogler, led og muskler, og fremmer en sund hjertefunktion. Krill er certificeret af Marine Stewardship Council som en bæredygtig kilde og et sporbart produkt fra havet til det færdige produkt. Krill er en kollektiv betegnelse for små marine krebsdyr, der primært lever i polarområdet. De repræsenterer EAN13:5060476490755 À la carte: Oste Hundestørrelse: 5 kg max Analytiske bestanddele: råprotein 40%, fugtighed 16% Sammensætning: mælkeproteiner (uden laktose) Valgfrie smagsvarianter: Ost, æble & krill Tyggestyrke: Niveau 1 - Lille tygger...
Frankrig, Carquefou
... derefter i et klæde og presses mellem to brædder, hvilket giver den sin parallelepipediske form. Denne skinke præsenteres altid uden knogle. Skiverne er lyserøde. Dens tekstur er blød og mør. Den frugtagtige duft af alkohol og de krydrede noter giver den en karakteristisk aroma. Jambon de Vendée nydes primært råt i tynde skiver. Den kan dog også nydes traditionelt, kogt i tykkere skiver og serveret med mogetter.
Populære lande for dette søgeord