...er et skum bånd, tilgængeligt i grå. Båndet har en overvejende lukket cellestruktur og består af medium hårdt skum. På den ene side er der en akrylklæber, og på den anden klæbefri side er der en aftagelig papirseparator. Når det komprimeres, fungerer det som en tætning mod vand, luft og støv. ANVENDELSER Beskyttelse mod elektrolytisk korrosion Udfyldning af hulrum Til polstring Som skridsikkert...
Spanien, Zamudio
...Økologisk flydende vaskemiddel, der er meget effektivt til at fjerne organisk snavs, fedt og stivelse, ideelt til områder med hårdt og ekstremt hårdt vand Fedtødelægger. Stærk pletfjerningskraft: kaffe, karmin osv... Snavset er suspenderet i vandet. Det skummer ikke. Opfylder alle kravene fra EU's Ecolabel fællesskabsøkologiske mærkning. REN BRUG Registreringsnummer: ECOLABEL ES-EU / 019/00001...
Spanien, Dos Hermanas
...GRP-siloer er designet til kemiske, petrokemiske og farmaceutiske industrier til langtids- og korttidsopbevaring af blødt og hårdt vand, opløsninger samt forskellige kemiske væsker. Vertikale tanke med en niveauindikator for at forenkle kontrolopgaverne. Skræddersyede tankdesign og fremstilling efter specifikationer og krav fra hver enkelt kunde. Kontakt os for yderligere information +34 633 91 13 17...
...Designet til at producere højt hydreret brød (70-90% vand). På grund af sin særlige proces: hårdt mel, vigtig hviletid, mindre skade ved skæring osv., muliggør det produktion af brød af høj kvalitet og i flere former. TXA-MAN-ROLL har en "multiroller", der laminerer og spreder dejstykket, hvilket giver dejen en ekstra styrke på 40-50%. Indsamlingen af det allerede skårne og formede produkt er manuel. Typer af brød: den klassiske "ciabatta" i alle dens former: baston, baguette, rustik med spidse ender, minis osv.
Spanien, Alacuás
Spanien, Canet De Mar
...Lækre gourmet Panetoner med originale ingredienser og den fineste kvalitet. Vores dej er resultatet af spontan fermentering af hvedemel, vand, mælk og frugt. Den anvendte surdejsferment indeholder et meget højt antal mikroorganismer, der formerer sig og stimulerer en optimal fermentering, som kan eliminere eventuelle patogene bakterier. Efter 72 timers hårdt arbejde opnås en blød og svampet dej...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play