Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Vi er distributører og grossister af iberisk skinke, bellota-pølse og skiver. Bellota-pølse - Skiver - Iberisk bellota-lænd - Iberisk skulder.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
Jamones og iberiske pølser. Vores iberiske produkter er et spejl af det miljø, de vokser op i: dehesaen, en gave fra naturen, hvor vores eksemplarer vokser og udvikler sig for at tilbyde de bedste iberiske produkter. Hos Castro y González er det vores prioritet at passe på og udvikle denne livskilde bæredygtigt, og vi er bevidste om, at hver enkelt bæk, korkeg, alcornoque, slette og kilde i vores...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Stykke fra iberiske svin, der er fodret i montanera i 3-4 måneder med agern, urter og halm. Det bliver håndfyldt med Pimentón D.O. fra La Vera (Cáceres), også krydret med naturlige krydderier og uden nogen former for konserveringsmidler, salt, hvidløg og oregano. Den ekstraordinære duft og aroma værdsættes. Ingredienser: Iberisk agern-svinekam, salt, naturlig aroma, pimentón, naturlige krydderier...
...Historien om tocopherol, også kendt som vitamin E, går tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede. Det blev opdaget i 1922 af forskerne Herbert McLean Evans og Katherine Scott Bishop, som bemærkede, at hanmus, der blev fodret med en fedtfattig kost, udviklede infertilitet. Gennem årene er der blevet opdaget flere gavnlige egenskaber ved tocopherol. Det anerkendes som en naturlig antioxidant...
Spanien, Aracena
...Bageste del af svin, fodret med korn og græs. Følelse, de formes ud fra et grundigt udvalg af skinker og skulderstykker, der stammer fra svin opdrættet på traditionel vis. Deres fodring har været naturlig, hvilket afspejles i kvaliteten af hver enkelt del.
...Presset ost lavet af pasteuriseret eller rå mælk udelukkende fra Manchega-sauer, der er opdrættet og fodret økologisk, kontrolleret af reguleringsrådet for oprindelsesbetegnelsen Manchego-ost.
Spanien, Badajoz
...Paletas fra iberiske svin, der er opdrættet frit i Dehesas Extremeñas, og som udelukkende er fodret med agern i montanera-sæsonen. Paleta med en modningstid på over 24 måneder. Den udsøgte smag af iberisk bellota i et mindre format.
Spanien, Sta. Eulalia Ronçana, Barcelona
...100% økologisk Fodret med økologisk foder, jorden er fri for pesticider. Håndværksproduktion Håndplukket og pakket af landmænd. Uden industrialisering Håndlavede processer, traditioner og tilbage til rødderne. FOB / CFR / CIF priser efter anmodning.
Spanien, Guijuelo
...FISAN Ege-æble-fodret skinke er relativt magert og intens velsmagende. Dens perfekte modningspunkt, der nås efter mere end fireogtredive måneder i naturlige kældre, bidrager til, at gasinfiltrationen er ensartet, og smagen har en unik dybde.
Spanien, Alcobendas
...Produkt af højeste kvalitet fra hvide svin, der er fodret med majs og korn, hvilket giver skinken en smag som i gamle dage. Race beriget med krydsning af Duroc for at opnå produkter med høj infiltrationsgrad og saftighed. Produktet er modnet i mere end 24 måneder. Produktet er fremstillet i overensstemmelse med de arbejdsmetoder, der er fastsat af ETG.
Spanien, Guijuelo
...Den højeste kvalitet Iberisk Egeblad-fodret Skinke 100% Iberico, skåret med kniv og vakuumpakket. Vi leverer kun B2B, mere info her: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimumsordre: 25 kartoner (1.000 stk). Pris for 25 kartoner: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanien) Holdbarhed: 12 måneder fra produktionsdato. Vægt af kartonholdbarhedskasse: 6,55 kg. Leveringstid: skal forhandles. TRANSPORT: Kølet 5ºC.
...Næste Skinker, der stammer fra krydsede svin med 50% iberisk, opdrættet frit i de dehesas og fodret i deres sidste fedningsfase med naturlige græsmarker, aromatiske urter og agern.
Spanien, Cuarte De Huerva
... de mest komplette og sunde fødevarer, en ægte spansk delikatesse med en tusindårig tradition, som først for nylig er blevet anerkendt uden for Spaniens grænser som et luksusprodukt inden for international gastronomi. Vore mestre i skæring udvælger kun produkter, der er mærket med den bedste oprindelsesbetegnelse, dyrene af den bedste race og med de bedste egenskaber, fodret og opdrættet efter fremragende kvalitetskontrolmetoder. At tilbyde vores kunder kun de bedste produkter til den bedste pris er vores mission!
Spanien, Dso Hermanas
... frihed i dehesaen, selvom de ikke er blevet fodret til deres endelige vækstfase, og endelig finder vi den iberiske bellota-skinke, som fås fra svin, der fodres i deres sidste leve måneder med bellota, planter og urter.
Spanien, Navarra
I SPAINSQUARE SPECIALISERER VI OS I OPDRÆT, FEDNING OG SLAGTNING AF KALVE OGLAM. VORES PRODUKTER ER HALAL. VORES SLAGTERI FOR KALVE OG LAM HAR HALAL-CERTIFIKAT, VORES PRODUKTER ER AF FØRSTE KVALITET, DA DE ER FODRET MED NATURLIG MAD OG UDEN NOGEN FORM FOR DYREFEDT. DET ER VIGTIGT AT NÆVNE, AT VI OGSÅ EKSPORTERER LIVET KVÆG, BÅDE LAM OG KALVE. VI EKSPORTERER I ØJEBLIKKET LIVET KVÆG TIL: - LIBYEN...
Spanien, Fuente De Cantos
... far krydset med Duroc-gris. Med hensyn til fodring: Bellota skinke: Stammer fra en iberisk gris, der er opdrættet frit i dehesas og som i de sidste måneder af sin opfedning har været fodret med naturlige græsser og bellota. Cebo de Campo skinke: Stammer fra en iberisk gris opdrættet...
...Vermicompost er en naturlig gødning, der er fremstillet af afføringen fra den røde Californiske regnorm, som er fodret med organisk affald (dyregødning, planteaffald, rester fra høsten osv.), som regnormene arbejder på. Regnormene lever af svampe og bakterier, som igen lever af nedbrydende materialer. De spiser ikke planter, derfor er der behov for forudgående kompostering. Det er en naturlig...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play