Serrano skinke Reserva med en tørreperiode på 18 / 22 måneder, og en middelhøj vægt og fedtprocent, med en mild smag og meget lidt salt.
Dette er et ...
Jamón ibérico de cebo fremstillet i vores faciliteter i dalen ved Pedroches, og stammer fra udvalgte dyr, som vi selv opdrætter gennem vores integrere...
Med en størrelse og vægt mindre end skinken, præsenterer vores Bellota Ibérica Skinkefilet en mere aflang og mindre cirkulær form end denne. Dens ensa...
Skinke med en langstrakt form, med en mørk klov, der er slidt af de lange ture i marken. Dens fedtparti har en perlemorsfarve, og forholdet mellem det...
Biodiversiteten på den iberiske halvø tilbyder mange muligheder for at skabe nye kulinariske oplevelser. Hos Castro og González har vi samlet vores kn...
Forlænget og stiliseret stykke, lavet af fint rør. Det har en livlig farve, en mild smag, en ekstraordinær aroma og marmorering.
Håndlavede stykker, ...
Forlænget og stiliseret stykke af fin rør. Den har en lyserød farve, en fremragende smag, en dyb aroma og en blød fedt. Stykkerne er fremstillet håndv...
Produkt fremstillet af den bageste del (inklusive ben og knogle) fra voksne svin, der er underkastet den relevante saltnings- og modningsproces.
De i...
Center for udbenet skinke. Præsenterer en lyserød farve, en fremragende smag, en dyb aroma og blødt fedt.
Håndlavede stykker, lavt saltindhold og med ...
Forlænget og strømlinet stykke, lavet af fin rør. Med en livlig farve, en blød og uovertruffen smag. En ekstraordinær aroma og marmorert fedt.
Håndlav...
Produkt fremstillet af den bageste del (inklusive ben og knogle) fra voksne svin, der er underkastet den relevante saltnings- og modningsproces.
De i...
½ Stykke på 3,5 kg DLC 30 dage
Håndlavet i regionen Landes. En dampkogning i sin egen saft for mere smag. Fransk, lokalt og regionalt produceret, bill...
hvid fransk skinke med sort trøffel fra Périgord
Hvid skinke med sort trøffel fra Périgord. En trøffelskinke af fransk, håndlavet og regional produkti...