Frankrig, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES er et fransk selskab, der er specialiseret i opdræt af vagtler i Vosges. I næsten 50 år har den familieejede virksomhed lagt vægt på dyrevelfærd og kvalitet. Vagtlerne er født, opdrættet, slagtet og forarbejdet på stedet. Virksomheden bruger lokale plantebaserede fødevarer og prioriterer bæredygtige praksisser. Vores ekspertise ligger dels i udvælgelsen af dyrene, og dels i go...
Belgien, Fernelmont
Coprobel-kooperativet samler 25 passionerede fjerkræproducenter, der har opdrættet og markedsført en højkvalitets, velsmagende, økologisk og fair "Coq des Prés" kylling i over 20 år. Kyllingen tilbydes hel eller udskåret, frisk eller frossen, og i forskellige typer emballage tilpasset kundernes behov. Kooperatørerne tilbyder også deres økologiske æg, "Œuf des Prés", samt et udvalg af økologiske...
Frankrig, Auros
...FRANKRIGS MESTER 2007 Allergivenlige rillettes, kogt i støbejernspande og skovlet. 80% Gås er tilbage efter tilberedning. To præsentationer 1 kg terrine, holdbarhed 6 måneder (pastauriseret) 2,4 kg terrine, holdbarhed 45 dage...
Frankrig, La Fouillade
Vi er stolte af at være producenter af økologiske landbrugsprodukter, herunder svinekød og øl. Alle vores svin opdrættes i overensstemmelse med disse standarder og får en kost bestående udelukkende af certificerede økologiske korn fra vores egen gård. Deres velfærd er i centrum for vores bekymringer, og de lever i komfortable faciliteter med halm som strøelse, samtidig med at de har adgang til ude...
Italien, Trieste
...Hjemmelavet sterilizer INOX 9 liter til børn model Weck med bundgitter; med bundgitter inkluderet. Gennemsigtig låg. Ideel til at lave dine egne marmelader, konserver, leverpostejer, patéer og rillettes... Kan også bruges som yoghurtmaskine, hvor man kan placere mange flere glas end i en traditionel yoghurtmaskine. Den kan også bruges til at holde varme, supper, drikkevarer (varme vine), pølser osv...
...Pâtéer, terriner, rillettes eller regionale specialiteter, vi har mange forretter. Uden foie gras: de vil være velegnede til dine hverdagsmåltider, mens du med foie gras vil nyde dem, når du får venner på besøg eller til dine festmåltider.
Frankrig, Carquefou
...I respekt for charcuteritraditionen består vores sortiment af terrine-pâtéer, pâtéer i dej, stege, pølser, kogt skinke, grillskinke og gammeldags røget rå skinke, blodpølser, bacon, rillettes, sprødstegt svinekød osv.
Frankrig, Lyon
...Vores rillettes af sort svin fra Bigorre fremhæver de karakteristiske smage af dette exceptionelle fede svin fra Pyrenæerne, med den røgede smag af 100% naturligt og autentisk kød.
Frankrig, Trélazé
...Oprettelse af visuel identitet og hjemmeside for Boucherie du Centre: 01 place Boucicaut 49250 Beaufort en Anjou. - Logo og grafisk manual - Emballage: rillettes krukke, emballager - Hjemmeside - Sociale medier - Reklame dokumenter: Flyers & Salgsbrochure - Reklameannonce - Fotoshoot og webpromoveringsvideo...
Frankrig, Bordeaux
...Alle indhold i vores gaveæsker kan tilpasses efter dine ønsker og dit budget. Tøv ikke med at sende os dine forespørgsler. Tilpasningen af din gaveæske kan ske på to måder: enten ved lasergravering eller ved serigrafi (farver). Minimumsantal: 10 gaveæsker Domaine Maison - Cheverny 75 cl Rillettes af vild havbars med havsalt 90g Cèpenade med sorte oliven fra Nyons 90g Paté af røget andebryst 180g Honning fra Bretagne 125g Fleur de sel fra Guérande IGP 125g Mini calissons naturel - æske med 12 Gaveæske i træ, med blank eller personliggjort skuffe...
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
...-peber, landpâté, rillettes, hure, baskisk blodpølse, confiterede pølser og confit af svinekød Ibaïona) og vildt (terriner af hare, terriner af vildsvin og salmis af turteldue). Endelig producerer charcuteriet Mayté uundgåelige baskiske opskrifter som axoa, piperade og baskiske tarme samt opskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrig, Vigan (Le)
Virksomheden THOCAVEN er specialiseret i opdræt af ænder. Vi fodrer ænderne med kornmajs for at sikre sunde og naturlige produkter. Vi tilbyder et komplet udvalg af andekød såsom foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
... Guéméné til røget andebryst fra Sydvest, fra andouillette fra Troyes til pâtéer eller rillettes fra Le Mans, fra ande foie gras til Bresse kylling, fra gammel Cantal til Saint Maure de Touraine, oksekød fra Aubrac til sort svinekød fra Bigorre, fra lyserøde småkager fra Reims til Four quarter breton, uden at glemme Bordeaux, Bourgogne eller Loire vine, vil du finde alle dine yndlings franske...
Frankrig, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har virksomheden Bahier været en anerkendt aktør på markedet for charcuteri. N°1 i Frankrig på markedet for hvidpølse og blodpølse, og N°2 på markedet for rillettes. I konstant innovation tilbyder Bahier i dag 5 produktfamilier: Boudins, Rillettes, Cochonnailles, Trippeprodukter og Fjerkræprodukter. Fransk producent af rillettes.
Belgien, Wemmel
... (IFS, BRC, ISO,…). Vores mærker: Paul Prédault, den ægte franske kogeskinke, La Quercynoise, den bedste foie gras og magret, Prestige de la Sarthe, de ægte Rillettes og Langoise, Arcal, den perfekte cocktail-baconrulle (5 smagsvarianter) og forbagte fjerkræ, Armor Plats Cuisinés, specialist i typiske franske færdigretter som Boeuf Bourguignon, Amand traiteur og gastronomi, lækre fiske-teriner fra Bretagne, Montagne noire Pur porc, tørrede pølser og tørret skinke fra Sydvestfrankrig, 9 måneder Label Rouge…...
Frankrig, Cahors
SUDREAU er et firma, der er specialiseret i produktion og salg af foie gras, andebryst, gizzards, ande-rillettes, ande-confit og typiske retter fra Sydvesten som Coq au Vin fra Cahors eller cassoulet.
Frankrig, Les Aldudes
Firmaet PIERRE OTEIZA producerer regionale fødevarer. Vi tilbyder skinker, ventrèches, magretter, pølser, chorizo, garbures, cremede supper, foie gras, rillettes, pâtéer, confit, cassoulet, oste og vin. Vi distribuerer vores produkter i Frankrig og til eksport.
Frankrig, Saint-Quentin
... modsætning til de industrielle produkter, der findes i supermarkedernes hylder. En ansvarlig og borgerlig tilgang til glæde for vores smagsløg. Find vores foie gras fra Aisne, de færdigretter fra Nord (carbonnade), terriner og fiskerillettes fra Bretagne, rillettes fra Picardie, den sorte trøffel fra Périgord og alle franske vine. Lad os heller ikke glemme krydderierne, trøffelmoustarden, salt fra Guerande, olier og eddiker, balsamicoeddike og olivenolie samt frugtkompotter.
Frankrig, Lambersart
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play