LA CAILLE DES VOSGES er et fransk selskab, der er specialiseret i opdræt af vagtler i Vosges. I næsten 50 år har den familieejede virksomhed lagt vægt på dyrevelfærd og kvalitet. Vagtlerne er født, opdrættet, slagtet og forarbejdet på stedet. Virksomheden bruger lokale plantebaserede fødevarer og prioriterer bæredygtige praksisser. Vores ekspertise ligger dels i udvælgelsen af dyrene, og dels i go...
...FRANKRIGS MESTER 2007
Allergivenlige rillettes, kogt i støbejernspande og skovlet. 80% Gås er tilbage efter tilberedning. To præsentationer
1 kg terrine, holdbarhed 6 måneder (pastauriseret)
2,4 kg terrine, holdbarhed 45 dage...
Vi er stolte af at være producenter af økologiske landbrugsprodukter, herunder svinekød og øl. Alle vores svin opdrættes i overensstemmelse med disse standarder og får en kost bestående udelukkende af certificerede økologiske korn fra vores egen gård. Deres velfærd er i centrum for vores bekymringer, og de lever i komfortable faciliteter med halm som strøelse, samtidig med at de har adgang til ude...
...Pâtéer, terriner, rillettes eller regionale specialiteter, vi har mange forretter. Uden foie gras: de vil være velegnede til dine hverdagsmåltider, mens du med foie gras vil nyde dem, når du får venner på besøg eller til dine festmåltider.
...Vores rillettes af sort svin fra Bigorre fremhæver de karakteristiske smage af dette exceptionelle fede svin fra Pyrenæerne, med den røgede smag af 100% naturligt og autentisk kød.
...Oprettelse af visuel identitet og hjemmeside for Boucherie du Centre: 01 place Boucicaut 49250 Beaufort en Anjou.
- Logo og grafisk manual
- Emballage: rillettes krukke, emballager
- Hjemmeside
- Sociale medier
- Reklame dokumenter: Flyers & Salgsbrochure
- Reklameannonce
- Fotoshoot og webpromoveringsvideo...
...Alle indhold i vores gaveæsker kan tilpasses efter dine ønsker og dit budget. Tøv ikke med at sende os dine forespørgsler.
Tilpasningen af din gaveæske kan ske på to måder: enten ved lasergravering eller ved serigrafi (farver).
Minimumsantal: 10 gaveæsker
Domaine Maison - Cheverny 75 cl
Rillettes af vild havbars med havsalt 90g
Cèpenade med sorte oliven fra Nyons 90g
Paté af røget andebryst 180g
Honning fra Bretagne 125g
Fleur de sel fra Guérande IGP 125g
Mini calissons naturel - æske med 12
Gaveæske i træ, med blank eller personliggjort skuffe...
...-peber, landpâté, rillettes, hure, baskisk blodpølse, confiterede pølser og confit af svinekød Ibaïona) og vildt (terriner af hare, terriner af vildsvin og salmis af turteldue). Endelig producerer charcuteriet Mayté uundgåelige baskiske opskrifter som axoa, piperade og baskiske tarme samt opskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Virksomheden THOCAVEN er specialiseret i opdræt af ænder. Vi fodrer ænderne med kornmajs for at sikre sunde og naturlige produkter. Vi tilbyder et komplet udvalg af andekød såsom foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Siden 1966 har virksomheden Bahier været en anerkendt aktør på markedet for charcuteri. N°1 i Frankrig på markedet for hvidpølse og blodpølse, og N°2 på markedet for rillettes. I konstant innovation tilbyder Bahier i dag 5 produktfamilier: Boudins, Rillettes, Cochonnailles, Trippeprodukter og Fjerkræprodukter. Fransk producent af rillettes.
SUDREAU er et firma, der er specialiseret i produktion og salg af foie gras, andebryst, gizzards, ande-rillettes, ande-confit og typiske retter fra Sydvesten som Coq au Vin fra Cahors eller cassoulet.
Firmaet PIERRE OTEIZA producerer regionale fødevarer. Vi tilbyder skinker, ventrèches, magretter, pølser, chorizo, garbures, cremede supper, foie gras, rillettes, pâtéer, confit, cassoulet, oste og vin. Vi distribuerer vores produkter i Frankrig og til eksport.
... modsætning til de industrielle produkter, der findes i supermarkedernes hylder. En ansvarlig og borgerlig tilgang til glæde for vores smagsløg. Find vores foie gras fra Aisne, de færdigretter fra Nord (carbonnade), terriner og fiskerillettes fra Bretagne, rillettes fra Picardie, den sorte trøffel fra Périgord og alle franske vine. Lad os heller ikke glemme krydderierne, trøffelmoustarden, salt fra Guerande, olier og eddiker, balsamicoeddike og olivenolie samt frugtkompotter.