...Den rå skinke er en typisk italiensk pølse, der opnås ved tørsalting af svinebenet, især fra dyr, der har nået en vægt på omkring 130 kg. Kødet masseres omhyggeligt i hånden, trimmes for at give den ønskede form og krydres derefter efter vores gamle opskrift. Tørringsperioden for skinken overstiger 180 dage, og det er den mest delikate fase, der vil bestemme produktets kvalitet.
Kategori: Calabresiske pølser
VÆGT: 500/550g
Vægt: 0,550 kg
INGREDIENSER: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier
Sukker: Dextrose og saccharose
Antioxidanter: E301
Konserveringsmidler: E250-E252...
...FROSTNE SVINEFØDDER, Svinekoteletter, Svineører, Svinesvans, Svineben, Svinekød - Vi er et svinekødsslagteri i Frankrig. Vi sælger kvalitets svinekroppe og svinekød i meget moderate priser, hvilket værdsættes af vores kunder. Vores anlæg er godkendt til at sende til Kina, Rusland, Singapore og mange andre lande verden over. Vi tilbyder frostet svinekød som angivet nedenfor eller i henhold til kravene fra vores anerkendte kunder.
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.
...fransk svinekød, lam, hest og Challans fjerkræ. Menuen og retterne ændrer sig i takt med årstiderne. Cateringafdelingen arbejder sammen med lokale producenter og forbereder traditionelle retter baseret på friske råvarer. Du kan vælge mellem flere kødpakker (oksekød, kalv, svinekød, fjerkræ og blandet), buffet (rå grøntsager, salater, tabbouleh, paté/rillette, udvalg af pølser, tilbehør, flere kødvalg og osteanretning), samt flere varme retter, grillretter og garniturer.
Vi er en producent af kød i lukket kredsløb. Vi har svinefarme, et slagteri og kødbehandlingsfabrikker. Vores portefølje består af halvfabrikata, rå tørrede, kogte, røgede, rå saltede, frosne og kølede svinekød, kalvekød, oksekød og bøffelkød.
Frimosa er en fødevarevirksomhed, der specialiserer sig i indmad og smådele af okse-, fåre- og svinekød. Vi leverer vores produkter rå eller tilberedt og konserveret både friske og frosne. Præsentations- og emballagemulighederne for vores produkter er mange og varierer afhængigt af kundens behov. Emballeringen kan være i bakker med modificeret atmosfære, i poser eller på vakuumbakker. Også...
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med at male korn med stenmølle og opdrætte svin. Rå og kogte skinker, mortadella og pølser lavet af rent svinekød og jodiseret salt. Kogt skinke af høj kvalitet med frisk national svineben, glutenfri, laktosefri.