Italien, Mesoraca
...Den skinke er en typisk italiensk pølse, der opnås ved tørsalting af svinebenet, især fra dyr, der har nået en vægt på omkring 130 kg. Kødet masseres omhyggeligt i hånden, trimmes for at give den ønskede form og krydres derefter efter vores gamle opskrift. Tørringsperioden for skinken overstiger 180 dage, og det er den mest delikate fase, der vil bestemme produktets kvalitet. Kategori: Calabresiske pølser VÆGT: 500/550g Vægt: 0,550 kg INGREDIENSER: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Italien, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.
Italien, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med at male korn med stenmølle og opdrætte svin. og kogte skinker, mortadella og pølser lavet af rent svinekød og jodiseret salt. Kogt skinke af høj kvalitet med frisk national svineben, glutenfri, laktosefri.
Italien, Bene Vagienna
Slagtning og forarbejdning af svinekød Produktion af kogte og pølser...
Populære lande for dette søgeord