Polen, Brzozów
...med tilsætning af græskar og bagt gulerod samt tahini, citronsaft, frisk hvidløg og aromatiske krydderier, er en sund snack og en velsmagende tilføjelse til retter. Det er fantastisk som en tilføjelse til brød, sandwiches eller toast. Det har en let konsistens, kan nemt smøres og har en behagelig smag. Det indeholder proteiner, fiber, vitaminer og mineraler. &nbsp; <strong> sammensætning: </strong> kogte kikærter 43%, græskar 14%, bagt gulerod 14%, vand, sesampasta, citronsaft, frisk hvidløg, havsalt, havsalt, peber, karry, peber...
Polen, Tomaszow Lubelski
... mere udtalt smag. Boghvede er en værdifuld kilde til ingredienser og næringsstoffer. Proteiner, polyfenoler, polysaccharider og mineraler er af særlig betydning. Boghvede er kendetegnet ved et højt indhold af mineraler som kalium, magnesium, jern og vitaminer. Det kan være en selvstændig ret, en tilføjelse til kød eller grøntsager, og det kan være basis for frokost eller middag. Ristede boghvedekerner og ristede boghvedekerner betyder det samme. Begge kornsorter er varmebehandlede.
Polen, Warszawa, Poland
...UHT-mælk indeholder mange mineraler og C-vitamin. Opvarmning af mælk med UHT-systemet reducerer ikke indholdet eller den biologiske værdi af mælkens proteiner, og det gør dem endda lettere fordøjelige for menneskekroppen ved at give en lettere adgang for fordøjelsesenzymer til de denaturerede proteinmolekyler. UHT-mælk produceres ved at opvarme mælken til cirka 140°C i 2 til 5 sekunder for at...
Polen, Oborniki
...Et løst produkt, der fungerer som et måltidserstatning, der leverer essentielle makro- og mikronæringsstoffer, såsom proteiner, kulhydrater, sunde fedtstoffer samt vitaminer og mineraler. Produktet er sukkerfrit. Eksempel på formulering.
Polen, Węgorzewo
...Mejeriprodukter og mejeriprodukter spiller en vigtig rolle i mange opskrifter. De er en værdifuld kilde til proteiner, mineraler, vitaminer A, D, B2, B12, og når de indtages i passende mængder, fremmer de den samlede vitalitet i kroppen. Produkter fremstillet af mælk af høj kvalitet har en simpel sammensætning med levende bakteriekulturer. De regulerer fordøjelsesprocesserne og påvirker helbredstilstanden positivt.