... krydrede noter.
Vores kældermester, Hervé Damoiseau, arbejder omhyggeligt for konstant at reproducere de organoleptiske egenskaber ved denne fine og gourmet blanding.
SMAGSNOTER
Farve: amber
Næse: noter af BBQ, vanilje, kanel og appelsinmarmelade
Tekstur: tør
Smag: tør og træagtig, noter af krydderier og røg
Afslutning: med citrusfrugter, røg og bitter appelsin.
... produceres i Spanien, gennem internettet i hele Europa. Ekspert charcuterister rådgiver Gourmet Ibérico i udvælgelsen af de produktioner, der, ved at overholde de strengeste sundhedskontrolstandarder, har de bedste egenskaber i smag, aroma, tekstur, udseende og duft. Fra det øjeblik en kunde ankommer til vores portal, til de modtager skinken hjemme, stræber vi efter at gøre købsprocessen så nem, hurtig og bekvem som muligt.
... fremstillet på basis af modnet Manchego-ost med oprindelsesbetegnelse og kombineret med produkter af fremragende kvalitet som valnødder, rosmarin eller iberisk pølse, hvilket resulterer i et spektakulært produkt, der eksploderer i munden og har en granuleret tekstur med en cremet finish. Distributionen af Texturas de Queso sker på nationalt plan under MR Gourmet, som i alle tilfælde tilhører Quesos Moreno Reino, S.L.