Frankrig, Tassin-La-Demi-Lune
...Enebær eller zerishq på persisk er en lille sur rød bær, der dyrkes i Iran, i regionen Mashad. Denne lille bær har en blød tekstur og en syrlig smag. Du kan tilberede enebær med ris eller servere det med kød, som man gør i Iran. Bæret fremhæver smagen og giver en lille syrlig note til retten. Du kan også trække enebær i varmt vand, da det har anti-inflammatoriske egenskaber. Det påvirker også aldringsgenerne. Forbruget af denne plante frarådes under graviditet.
Frankrig, Cesson-Sevigne
...Den naturlige vanilje stammer fra specifikke plantevarianter, der er omhyggeligt udvalgt ved hjælp af traditionelle avlsmetoder. Med en chokoladeagtig eftersmag og en frugtagtig aroma, udmærker vores premium Bourbon Gourmet Vanilje sig i bagning og raffineret madlavning. Hæv dine kreationer med dens uovertrufne smag og sofistikering. Farve: Mørkerød til sort Tekstur: Uskåret bælg, olieagtig og blød Aroma: Ren vaniljesmag fra vores barndom Størrelse: 14-17 cm lang Vægt: 3-5g pr. bælg Fugtighedsindhold: 30-35% Vanillinindhold: 1,6% til 2,4%...
Frankrig, Arengosse
... den søde smag af honning, hvilket giver en subtil og behagelig note. Brugsanvisning: Sucre au Miel er den perfekte ledsager til at berige dine yoghurter, marengs og mange andre lækre kreationer. Dets fine tekstur og dejlige aroma tilføjer en sød og aromatisk touch til alle dine yndlingsdesserter. Ideel til: At berige yoghurter og skyr. At søde marengs, bagværk og kager. Reference:SUCRE0024A...
Frankrig, La Ciotat
...Premium sushi ris med en fin tekstur, perfekt til gourmetrestauranter.
Frankrig, Arles
...Maison Lesage Klar til at smøre, denne creme er lavet af lavendelhonning og bevarer en cremet og luftig tekstur takket være smør. Ingredienser Lavendelhonning (29,7%), SMØR, glukosesirup, sukker, koncentreret HELMÆLK, SOJA-lecithin.
Frankrig, Bayonne
...Brødet er til stede til morgenmad fra morgenstunden, gennem måltider og snacks, helt til sent om aftenen ved middagen. I denne daglige rutine, udover at have brug for brød, der giver os kvalitet og alsidighed, har vi brug for brød, der er godt bevaret. Gourmetbaguetten har en meget tæt krumme, en gylden, meget sprød og fin skorpe samt en blød og melagtig tekstur, der giver den et rustikt præg...
Frankrig, Auxerre
...% egetræsfade.\n\nAccord metvin\nUundgåelig, den kan nydes ung med fisk- eller fjerkræterriner samt med grillet eller pocheret fisk. Men også med asparges, som er så svære at mestre, uden at glemme eksotisk mad, curryer og andre tandoori-retter. Storslået simpelthen som aperitif, vores Chablis balancerer også den bløde og subtile tekstur af sushi. Til oste passer den godt med gedeost, beaufort...
Frankrig, Sendets
...Bøtterne med fed giver en hurtig anvendelse i køkkenet. Anvendt som krydderi kan sort hvidløg berige alle slags retter. Skåret i fine skiver vil feddene tilføre en kontrast af farve, tekstur og smag til at dekorere en ret. De kan også nydes hele, i forbindelse med en kur med sort hvidløg.
Frankrig, La Tessoualle
...Den lækre læbebalsam Abrikos & Bergamot er en subtil blanding af dyrebare olier (sheasmør, kakaosmør, sesamolie), vidundere fra bistadet (voks og honning) og æterisk olie af sød appelsin. Friskheden fra den søde appelsin giver en blød version med en frugtagtig duft. Denne balsam giver dig alle fordelene ved disse ingredienser til at nære og beskytte dine læber, selv de mest tørre og beskadigede. Den vil naturligt få dine læber til at skinne og subtilt parfumerer dem. Takket være sin smeltende tekstur, der er nem at påføre, vil den følge dig overalt! Fremstillet i Frankrig.
Frankrig, Ploërmel Cedex
...Disse gourmetomeletter kommer med mange ingredienser som fyldte svampe, ost, skinke og mere... Disse er traditionelle omeletter, der genskaber den bløde, luftige tekstur af hjemmelavede omeletter. Lavede af æg lagt i Frankrig. Også tilgængelige med urter.
Frankrig, Guenange
...Opskrift baseret på lokale kvalitetsingredienser med lokal sennep samt fransk IGP-honning. Når dine smagsløg kommer i kontakt med denne sauce, omslutter den sirupsagtige tekstur tungen, senneppen tilføjer en let krydret smag, som honningen næsten straks beroliger. Citronsaften tilføjer den nødvendige syre for at fuldende fornemmelserne på ganen og få dig til at savle! Krydderierne og urterne...
Frankrig, Segonzac
...Farve: Mahogni med kobberglimt Næse: En buket, der harmonisk kombinerer fine noter af tørrede blomster, iris og lilac med varmen fra kandiseret frugt, marmelade og crème brûlée. En krydret sødme, der afslører træagtige aromaer af ristet eg og cigaræske. Smag: En bemærkelsesværdig intensitet og aromatisk kompleksitet for en gourmet Cognac, en fløjlsblød tekstur og en overraskende amplitude. Smagsalder: omkring 15 år Smagsforslag: Ren som en digestif (mellem 20 ° og 25 °), i harmoni med chokolade desserter eller med en god cigar.
Frankrig, Paris
... Cernunos® hundesnacks er lavet af 100% naturlig kyllingebrystfilet og har en blød tekstur, der er uimodståelig for alle hunde! Det er en ægte gourmet-snack af høj kvalitet til hunde. ean13:0633710785211 Hundens størrelse: 5 kg max På menuen: Fjerkræ Råprotein: 70,90% Tyggemodstand: Niveau 1 - Lille tygger...
Frankrig, Paris
... krydrede noter. Vores kældermester, Hervé Damoiseau, arbejder omhyggeligt for konstant at reproducere de organoleptiske egenskaber ved denne fine og gourmet blanding. SMAGSNOTER Farve: amber Næse: noter af BBQ, vanilje, kanel og appelsinmarmelade Tekstur: tør Smag: tør og træagtig, noter af krydderier og røg Afslutning: med citrusfrugter, røg og bitter appelsin.
Populære lande for dette søgeord