Frankrig, Soreze
... friske produkter pr. plade afhængigt af sorten af frugter eller grøntsager. De 3 behandlingsstyrker (250W, 500W og 750W) svarer til en stigning i den omgivende temperatur på cirka - + 20°C for position 1 + 40°C for position 2 + 60°C for position 3 Timeren kan indstilles fra 1 til 12 timer. Den stopper automatisk dehydratoren, når den programmerede behandlingstid er udløbet. REF:SEC00ABC GARANTI:24 MÅNEDER Effekt (W):750 Spænding (V):220 Frekvens (Hz):50 Hovedmateriale:plastik Farve:hvid Diameter:34,5 cm Højde:34 cm Højde på plader:6 cm Nettovægt:2,73 kg...
Tyskland, Schoenebeck
... som herpes, mindre sår og fordøjelsesproblemer. Også kvalme og opkast kan modvirkes med pebermynteolie BIO. Den friske duft siges desuden at lindre spændingshovedpine og dæmpe de lammende effekter af disse smerter. I kombination med en bærerolie (f.eks. vores mandel- eller rapsolie) skal BioPebermynteolie hjælpe ved at massere tindingerne. Klassikeren blandt anvendelserne af pebermynteolie BIO er dog forkølelsessæsonen. INCI: MENTHA PIPERITA OIL CAS: 8006-90-4 | 84082-70-2 EINECS: 282-015-4...
Italien, Fisciano
...Vores friske fyldte pasta indeholder kød, lufttørret skinke, ricotta og spinat, porcini-svampe, alt indpakket i et tyndt og let lag lavet af mel og æg fra fritgående høns.
Tyskland, Niederfischbach
...GHS Vakuum-køle- eller fryseanlæg bruges til hurtigt at nedkøle friske produkter som grøntsager, salater, svampe, bagværk osv. fra starttemperatur til +2°C. Derefter kan produkterne opbevares i kølerum eller sendes. Takket være den robuste konstruktion og optimal dimensionering af tilbehørsaggregaterne sikrer anlæggene på år frem en pålidelig funktion og nem betjening.
Frankrig, Auros
...chorizo i naturlige tarme med sin blomst, perchespølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flad. Vi fremstiller også kogt charcuteri: hjemmelavet hvidløgspølse, baskisk paté med Espelette-peber, vores berømte bedstemorpaté (med cognac, fløde og små svampe), kogt skinke, boudin med béarnais-kød, galabar-boudin og boudin brasse med kød, samt terrine af svinefødder. Derudover producerer vi marinerede kød til grillning som vores berømte grillskinke à la Lomo og friske pølser.
Frankrig, Ham
...Basilikum i flager er et populært krydderi for sin friske smag og fortryllende duft. Fremstillet af basilikum Ocimum basilicum L., tilføjer dette økologiske og Ecocert-certificerede produkt en karakteristisk smag til dine opskrifter. Alsidigt passer det perfekt sammen med tomater, auberginer, svampe, fisk, hvide kødtyper og endda jordbær og citroner. Især brugt i den berømte pesto-sauce...
Italien, Roma
...Ingredienser: Champignon svampe (agaricus bisporus), solsikkeolie, sommertrøffel 5% (tuber aestivum vitt.), salt, aromatiske planter, aroma, naturlig aroma. Friske svampe anvendt 110 g pr. 100 g færdig produkt. Udløbsdato: 24 måneder. Brugsanvisning: Ideel til brødcroutoner og til at krydre pastaretter. Allergener: Produktet indeholder ikke allergifremkaldende stoffer. Det indeholder ikke gluten eller konserveringsmidler. Næringsværdier pr. 100 g: Energi Kj 1108 / Kcal 269 Fedt 25,1 g heraf mættede fedtsyrer 2,7 g Kulhydrater 2,9 g heraf sukker 0 g Fiber 7,5 g Protein 4,1 g Salt 0,5 g...
...Katto forener design, håndværk og uendelige muligheder for tilpasning. Hovedgærdet er helt håndlavet og bliver et mesterværk af dygtighed og tålmodighed. Man kan vælge mellem forskellige farvekombinationer af stof og kunstlæder. De materialer, der anvendes til betrækningen, er miljøvenlige: kunstlæderet er innovativt og økologisk, med høj modstandsdygtighed, uden brug af ftalater, og det behandles med det ultra-friske system, et antimikrobielt middel, der skaber en beskyttende barriere mod husstøvmider, bakterier og svampe.
Østrig, Villach
...Cardinal tinktur med 21 friske planter til rensning, afsyre og generel rensning. Quinta Essentia hjælper med at neutralisere overskydende aflejringer, miljøgifte, svampe og andre stammer samt med at frigive og eliminere syrer og aflejringer og normalisere syre-base balancen. Basisbitterstoffer hjælper med fordøjelsen, aktiverer kirtler, renser og danner blod, forbedrer forsvarsmekanismen og...
Italien, San Vito Dei Normanni
... der gør kvalitet og ægthed til sine ufravigelige kerneværdier. I årtier har vores hovedprodukt været den brindisinske artiskok, lækker som den er, eller konserveret i saltlage eller olie. I årenes løb har vi besluttet at dedikere os med passion til andre produkter: zucchini, auberginer, tomater, svampe, oliven og andre grøntsager. Vores konserveringer er resultatet af det passionerede arbejde i...
Polen, Paniowice
Green Bean er en engrosvirksomhed beliggende nær Wrocław. Engrosvirksomheden opererer inden for sektoren for friske grøntsager og frugter, og er også til stede inden for frosne grøntsager og frugter, tørrede frugter, konventionelle og økologiske produkter, svampe, spiselige rødder og knolde - Import-Eksport. Vi leverer grøntsager og frugter og sikrer, at vores kunder får friske, høj kvalitet produkter til konkurrencedygtige priser.
Tyskland, Pressath
... Baier friske, skånsomt forarbejdede, frosne og tørrede bær og svampe: Skov-tyttebær, skov-blåbær, skovfrugter, hindbær, jordbær, surkirsebær, abrikoser skovfriske kantareller, porcini, ædel svampemix, blandede svampe, opdrættede svampe: stokke-svampe, østershatte, shiitake, champignon naturligt godt fra tradition Privat - Gastronomi - Grossist - Industri...
...terninger og halve 2. Frosne hindbær, hele, smuldret 3. Frosne morbær, 4. Frosne kiwi, hele kugler, terninger og skiver 5. Frosne brombær 6. Frosne fersken terninger, halve, skiver. 7. Frosne ananas, 1/2 skåret, 1/4 skåret, ringe og terninger. 8. Frosne mango, terninger, halve og skiver 9. Frosne æbleterninger osv. Frosne pomfritter, Frosne urter, 1. Frosne basilikum, 2. Frosne chili, 3. Frosne forårsløg osv. Frosne svampe, Frosne champignon, nameko, shiitake, østers, boletus fra stepperne osv. Grillet frosne hvidløg, løg, ingefær, chili osv.
Spanien, Boñar
...Hos Fungi Set er vi dedikeret til dyrkning og handel med svampe og svampe. Vi tilbyder vilde svampe i sæsonen, når naturen tillader det; når det ikke er muligt, har vi vores egen dyrkning af dyrkede svampe. Derfor har vi hos Fungi Set friske svampe hele året. Vi arbejder med mere end ti forskellige varianter. Vi har flere køletransportfirmaer, der dækker hele landet med levering inden for 24/48...
Schweiz, Au (sg)
H. J. Gabathuler AG er din ekspert inden for svampe, hvidløg, urter og krydderier. Med 40 års erfaring i indkøb af friske, tørrede, konserverede og frosne fødevarer. Vores fokus er altid på kvaliteten af vores produkter. Cucina Italiana - tørrede svampe og grøntsager for mere smag, er blot en af mange innovationer fra HJG inden for tørrede svampe. Den naturlige og rene smag samt den nemme...
Tyrkiet, Denizli
... teknologi, erfaring og tillid for at bidrage til hurtig vækst i sektoren ved at sælge svampe, sælge kompost og etablere nøglefærdige produktionshaller for østersvampe. Dette vil fortsætte i mange flere år fremover. VORE PRODUKTER Østersvampe Pink østersvampe Gule friske østersvampe Tørrede østersvampe Saltede østersvampe Østersvampe med special sauce Vores virksomhed lægger stor vægt på at blive...
Portugal, Leiria
CARAKOLANDIA er en virksomhed specialiseret i handel med snegle og vilde svampe. Vi har 30 års erfaring på det nationale marked og leverer friske og forarbejdede produkter. Kvaliteten af vores produkter er garanteret i vores faciliteter, som overholder de gældende sundhedsstandarder, og vi har et sundhedsregistreringsnummer samt HACCP. Vi leverer til både nationale og internationale kunder.
Belgien, Arlon
Hele smagen af friske grøntsager og frugter! I over 20 år har VEGEPACK været din distributør af svampe, friske grøntsager, salater og frugter. Virksomheden VEGEPACK startede sine aktiviteter i september 1997 og har udviklet stærke forretningsforbindelser med de vigtigste aktører inden for distribution i Belgien og Storhertugdømmet Luxembourg. En placering designet til kvalitet og effektivitet...
Italien, Gravina In Puglia
...Micotec er en virksomhed i Gravina in Puglia, der producerer svampe og substrat til svampe cardoncelli (pleurotus eryngil). Den er beliggende på et ideelt sted for dyrkning, ved foden af Parco Nazionale dell'Alta Murgia. Den anvender moderne maskiner, der muliggør kontinuerlig produktion, salg af pakkede porcini, friske svampe, forarbejdede svampe og forsyninger til supermarkeder. Vores virksomhed garanterer kvalitet og professionalisme, når det kommer til svampedyrkning, takket være en automatiseret industriel proces dedikeret til produktion året rundt.
Spanien, Villalgordo Del Jucar
...Gruppen Neofungi er resultatet af sammenslutningen af producenter af champignon og friske svampe i provinserne Albacete og Cuenca; et område, der almindeligvis kendes som "La Manchuela". Vi er et producent- og handelskooperativ, der er oprettet med det formål at imødekomme den stigende efterspørgsel efter champignon og svampe fra markedet. Gruppen Neofungi behersker hele processen, fra dyrkning...
Vi producerer iberiske skinker af bellota, fra frilandsopdræt og fra opdræt, samt iberiske skulderstykker. Vi er en leverandør af friske og frosne iberiske svinekød. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi foretager slagtninger næsten hele året. Direkte salg fra fabrik til slutforbruger og til professionelle grossister. Vi sender til hele EU. Vi distribuerer også typiske produkter fra Sierra de Aracena (Huelva), i vores produktkatalog kan du finde typiske gedeoste fra dette område, vine, patéer og andre hjemmelavede spreads, honning eller vilde svampe.
Italien, Sassello
... forret, der fuldender din aperitif eller et måltid, eller den perfekte gave til en særlig lejlighed. Vore svampe i olivenolie, vores knaphulsblomst, bliver manuelt renset og lagt på glas én for én. Udover at være lækre har de en æstetisk præsentation, som kun manuel indlægning kan give. Deres præsentation gjorde, at vi blev tildelt en pris blandt de 27 bedste kulinariske kreationer håndlavet i Italien af Confartigianato ved den seneste Expo i Milano. Produkterne blev udstillet i pavillon Italien fra 9. til 15. oktober 2015.
Italien, Omignano
... sæsonbestemt frugt såsom jordbær, skovjordbær, abrikoser, meloner, figner, tørret frugt, mandariner. Derudover har vi citronskaller, jordbær, kastanjer, osv., samt fryseopbevarede porcini-svampe og trøfler. Produktionscyklussen afsluttes med emballering af friske og steriliserede kastanjer samt skrælning og fryseopbevaring af dem. Vi står til rådighed, hvis I har brug for vores produkter.
...Vi har hele produktionsprocessen in-house, hvilket gør os i stand til operationel excellence. Samtidig er vi videnspartner og har al knowhow inden for champignon. Iværksætteri er dybt forankret i GMF's virksomhedskultur. Det betyder, at virksomheden altid er i gang med det næste skridt. Alle vores svampe dyrkes og udvælges med største omhu. Vi har vores egne internationale champignonfarme, for...
Andre produkter
Kongeøstersvamp
Kongeøstersvamp
Tyskland, Hamburg
Dazun GmbH er en importør og engrosforhandler af friske grøntsager og frugter. Virksomheden har et lager i Hamburg til opbevaring, pakning og engros af de almindelige laster. Vi har egen fabrik i Weifang, Kina, som leverer forskellige produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores hovedprodukter er ingefær, sød kartoffel, løg, hvidløg, taro, kastanje, svampe, pære, pomelo, goji-bær, rosiner og græskarkerner mv. Nyd frisk og sund mad, få et vidunderligt liv, gør DAZUN til dit første valg.
Spanien, Benalúa
La Frubense, en spansk virksomhed dedikeret til produktion af tørrede grøntsager og frugter. Vores sortiment spænder fra tomater til svampe til ferskner. Alle vores produkter er økologiske. Vores produkter indeholder ingen former for konserveringsmidler eller farvestoffer, ikke engang salt til tørring, hvilket gør dem 100% naturlige. Den tørringsmetode, vi bruger, gør det muligt for os at kontrollere fugtighedsniveauet og forbedrer aromaen og smagen af de friske råvarer.
I over 40 år har virksomheden Tartufi Isidori, beliggende i Pergola, været kendetegnet ved sin passion og professionalisme i markedsføringen af både hvide og sorte trøfler, strengt italienske. Vi garanterer friske trøfler året rundt og sørger for kun at bringe det bedste til forbrugernes bord. Ud fra kærligheden til det gode køkken er der blevet skabt trøffelsaucer og -krydderier, der er nemme at bruge i køkkenet og altid tilgængelige, ligesom de friske og tørrede svampe, vi har. Vi sender over hele verden i kølecontainere og sikrer altid et produkt af højeste kvalitet.
Nordmakedonien, Bitola
VORES PRODUKTER: - Frosne, Tørrede Svampe - Frosne, Friske Grøntsager og Frugter - Enebær - Valnødder - Aronia - Blåbær Konkordia er økologisk certificeret. Vi har tørremaskiner og rengøringsmaskiner, herunder håndsorteringsbånd i drift. Vi tørrer vilde svampe som Porcini, Kantareller, Boletus Luteus og Moreller. Vores udvalg af tørrede svampe omfatter: •Steinpilze (Boletus edulis) •Pfifferlinge (Chantarellus cibarius) •Spitzmorcheln (Morchella conica) •Butterpilze (Boletus luteus)...
Italien, Vibo Valentia
... udvalg af produkter som færdiglavede salater, friske svampe, grøntsager i julienne-format og klar til at spise frugt. Den er i stand til at betjene restauranter, supermarkeder, pizzerier, kantiner, barer og catering. Den tilbyder en konstant service af assistance og support til kunderne til håndtering af ordrer og eventuelle klager, rådgivning om produkter i kataloget og kommercielle nyheder baseret på markedets specifikke krav.
Belgien, BRUXELLES
... opbevaring af særligt skrøbelige eller kortvarige arter, som det næsten er umuligt at finde friske på grøntsagsmarkedet. Dette gælder for eksempel for hårdsvamp, kejserhat og rørhat. Den særlige tekstur, koncentrationen af smage og aromaer samt nemheden og mangfoldigheden i deres anvendelse gør dem til en ny kulinarisk oplevelse. Svampe, alger og skaldyr har ikke terapeutisk værdi, men de giver mening til neologismen alicament, som fremmer en forebyggende sundhedsforvaltning hos den, der indtager dem.