...Sødt, der opnås ved at blande marcipan, muffinsdej og friskrevet kokos, alt sammen bagt i ovnen og dækket i bunden medchokolade. Det er en udsøgt og let dessert, hvor kokos og marcipan skiller sig ud. Anbefales til personer, der kan lide kokos, de vil helt sikkert tage en portion mere.
...Vi har bragt smagen af vafler lavet med den berømte Barcelona-chokolade lige til dig!
De er velegnede til at nyde hele dagen...
Vores væsker består af 80% VG, 10% nikotinhaltig PG; og 10% aromatiseret PG. De er helt naturlige og produceret i overensstemmelse med lægemiddel- og fødevarekonceptet. Der er ikke anvendt ekstra tilsætningsstoffer.
Opbevar væskerne på et mørkt og køligt sted...
...En udsøgt smag, som du vil nyde, mens du smager den unikke Magnum-oplevelse lavet med den vidunderlige harmoni af mørk chokolade og hasselnødder, toppet med en særlig Magnum-sauce.
...Kinder Joy Chokolade, som vi har bragt til utallige værdsatte kunder, er et mærke inden for Kinder-serien af chokoladeprodukter. Denne type chokoladeprodukt indeholder en fødevaregodkendt plastægformet emballage med en flap til at åbne den i to halve. Den forseglede halvdel har lag af mælkeflavoret og kakaokremer toppet med et par kakaowafersfærer, som kan nydes med en medfølgende ske. Bredt elsket af børn i alderen 2 til 5 år, kan Kinder Joy Chokolade fås i bulk med hygiejnisk emballage.
...Enkelte peberkager med en delikat trøffelcreme, der er forfinet med enebærbrændevin og dækket med fin chokolade. En populær gave. Folietryk: "Seckauer Peberkager"
Nettovægt: (På grund af den håndværksmæssige fremstilling kan vægten variere) | Mindsteholdbarhed: 180 dage fra produktion - opbevares ved stuetemperatur | Allergener: Glutenholdige korn, mælk, æg, soja eller soja produkter, nødder, SO2 og sulfitter
Varenummer: 64012
Kvalitetsmærke: AMA-Håndværkssiegel, bage tradition siden 1660...
...Er der noget at fejre? - Så er denne plade den perfekte gave: "Tillykke" er chokoladen, der knaser! Mandler og nødde-nougatlag er gennemsyret af krokantblade. De er pakket ind i en intens mælkechokolade med en kakaoprocent på 60. Næsten lige så høj er Fairtrade-andelen af pladechokoladen. Takket være rørsukker, kakaomasse og -smør når vi denne gang op på 50 procent.
Ingredienser: Rørsukker, kakaosmør, kakaomasse, mandelkrokant, hasselnødder, hel mælkepulver, hasselnøddeolie, skummetmælkspulver, fuldrørsukker, bordsalt, vaniljestænger, kardemomme, stjerneanis...
...Farverige minilinsen med chokoladefyld og en speciel belægning for at forhindre udblødning i is.
Brugen af vores Ufolinos er alsidig: som dekoration/topping, produkttilsætning eller som en overraskelse gemt i isen.
Farveblandinger efter ønske eller sort ren i naturlige farver eller farver uden azofarvestoffer. På forespørgsel kan vi også levere trykte linser. Vær dog opmærksom på, at disse af produktionsmæssige årsager ikke er isstabile!
Følgende størrelser er tilgængelige, alt er ca. angivelser: Rund 8mm, 9mm og 13mm.
Leveringseinheder: 3,0/5,0 kg karton og 10,0 kg karton.
...VI KAN LEVERE ORAL-B COMPLETE 5 ZONE RENGØRINGSTANDBØRSTE 1+1
TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS, HVIS DU ER INTERESSERET
Vægt (kg): 1
Farve: Brun
Type: Sød Chokolade...
...Det er designet til høj kvalitet og ensartet belægning af forskellige konfektureprodukter med forskellige typer glasur:
chokolade
fedt
sukker sirup, osv.
På grund af tankens opvarmningsjakke og en blandingsanordning opvarmes glasuren til driftstemperaturen. Glasuren pumpes ind i glasurtanken, hvorefter tankens skydelukker åbnes og justeres for at opnå en lige, stabil strøm. Produkterne, der...
... af en Creasweet-anlæg kan det bruges til at fylde adskillige konfektureformer som f.eks. dejskibe og småkager med frugtkarameller.
Alsidige variationer er mulige:
Forskellige typer sandwich-småkager med alle mulige fyld.
For at opnå forskellige smagsvarianter kan der anvendes adskillige typer af kombinerede produkter som f.eks. småkager med gelefyld, frugtkarameller med chokoladeovertræk, småkager overtrukket medchokolade, marmelade eller gele, skumkager på småkager.
...brug en tør pensel, når du påfører det på overfladen. Det vil give dig en mild mat tågeeffekt. Intensiteten afhænger af antallet af lag, der påføres.
2. Flydende anvendelse: fortynd det med stærk alkohol i forholdet 1 til 2, bland det godt og påfør det på overfladen. Det vil give dig en tæt mat belægning. Intensiteten af belægningen afhænger af antallet af lag, der påføres.
Velvet bruges til...
...Chokolademed mælk Toblerone tilbyder cremet schweizisk mælkechokolade med lækker nougat lavet af honning og mandler. Skabt i Schweiz i 1908 af Theodor Tobler, er de unikke trekanter af lækker mælkechokolade perfekte til at give som gave eller dele med familie og venner. Toblerone er et ordspil mellem grundlæggerens efternavn, Tobler, og det italienske ord for nougat med honning og mandler, Torrone, og den unikke form er inspireret af Toblers bjergland, især Matterhorn.
Schweizisk mælkechokolade
Nougat Honning & Mandler
Velegnet til vegetarer
750g...
...Disse dobbeltvægget papkopper er især velegnede til varme drikke i take-away salg. Glatte og ribbede samt tilgængelige i forskellige størrelser.
De dobbeltvægget papkopper til te, kaffe, varm chokolade eller gløgg er en populær vare til vinterarrangementer som julemarkeder. Fås i 4 forskellige varianter. I passende tilknytning til kopperne tilbyder vi rør, isolerende manchetter eller låg.
I større oplag kan kopperne også trykkes med kundespecifikke motiver.
...Vaniljeversion af den kraftige MOVA Stout. Tæt og rig variation.
En smagfuld aroma med livlige noter af vanilje og kakaobønner. Chokolade-kaffe sødme i smagen svæver i en let, brændt-tør bitterhed i eftersmagen.
...For forventninger, der opfylder behovene i gastronomi, med fokus på bagværk, is, bageri, chokolade, inspireret af knowhow til international udvikling. Der findes mere end 100 varianter af vaniljetræer, men kun 3 store giver aromatiske bælg.
Pompona: mindre end 1% af verdens produktion, deres aromaer er ikke særlig populære til fødevareanvendelser. Tilstede i Mexico, PNG, Costa Rica, Guyana...
...For eksempel kan du vælge den hvide papirkurv med geometriske mønstre, som rummer både en flaske vin og en terrine. Til alle de raffinerede produkter kan du også vælge den runde papæske, der gerne vil huse dine krydderier, din te-serie eller dine konfekture. Endelig, for maksimal praktisk anvendelse, kan du også overveje den brune papirsæk med gennemsigtig åbning, der vil vise indholdet.
... det sig som et fint og duftende pulver, ideelt til brug i tilberedning af fødevarer, væsker, halvflydende og faste produkter, takket være den fremragende opløselighed.
Velegnet til at forberede drikkevarer, is, chokolade, bagværk, pasta og meget mere.
... tørrer hurtigt og giver en meget god vedhæftning.
Cold Seal skal opbevares mellem 5 – 25 grader.
Der er ingen problemer med kontakt med fødevarer.
Anvendes til emballering af fødevarer, chokolade og småkager.
...Økologisk kanelpulver, dekorativ metalæske.
Kanel bruges i madlavning som krydderi, ofte i kombination med frugter (æbler, blommer), i tilberedningen af chokolade og i indisk madlavning.
Den har en brun farve, er stærkt parfumeret, og dens smag er sød og varm.
Nettovægt: 20g
Metalæske lille model: 6,7x5,5cms h9cms.
..."ORANGE GOURMANDE" skabt af TAKAYAKA
en duft sammensat med 100% rene og naturlige æteriske olier
Appelsinen anbefales især for sine afslappende egenskaber!
Chokolade-noten vil forføre hele familien ...
diffusionsvarighed: 4 til 6 måneder
ref:688...
...mange smagsvarianter, pandekager uden fyld, fyldt: med ost, vegansk, vegetarisk, med kød, med kål, med frugt, medchokolade, med broccoli og fetaost, med spinat...
...Champagne morgenmad, hvor luksuriøs er denne morgenmad på sengen! Disse champagne morgenmad er fyldt med lækre friske pålæg, nybagte croissanter, fransk ost, røget laks og chokolade, inklusive ægte champagne. Serveret med fløjteglas.
...Afhøvlede, naturlige eller BMT. Terrasser på forespørgsel
Produktpræsentation
Franske snit af eg og akacie fra PEFC-certificerede skove, i naturlig tilstand eller termisk behandlet (BMT: termisk modificeret træ), afhøvlede.
Farven ændrer sig til brun-grå over tid eller brun chokolademed BMT-processen.
Forsendelser på paller, identificeret med stregkodeplade med skårne ender i vinkel.
Terrasser...
...Kakaonibs bliver normalt indarbejdet i andre chokoladeprodukter eller simpelthen dækket medchokolade og solgt som snacks. De sælges også separat og er beregnet som ingrediens til bagværk, barer, müsli eller slik. Ligesom de fleste kakaoprodukter har kakaonibs også adskillige sundhedsmæssige fordele. De indeholder mange fibre, proteiner, sunde fedtstoffer og jern, men også lidt sukker.