Født i 2013 med det formål at værdsætte exceptionelle italienske specialiteter, er Casa Di Cecco en familieejet virksomhed, der specialiserer sig i engroshandel med italienske fødevarer. Drevet af kærligheden til traditioner og smagen af autentiske oplevelser, har vi udvalgt det bedste fra den italienske håndværksgastronomi til delikatesseforretninger og mellemstore supermarkeder i Frankrig og int...
Tyrkiet, Istanbul
APM Gıda har i 22 år været aktiv som producent, leverandør og eksportør af bagværksadditiver. Vores virksomhed er baseret i Istanbul og leverer primært tilsætningsstoffer og råvarer til bagværks- og konfekturesektoren. Sammen med det indenlandske marked er vores eksport steget over årene takket være en effektiv forsyningskæde, og vi fortsætter med at have eksportoperationer til mange lande.
Italien, Palagianello
...Italienske produkter af traditionel pastafremstilling. Puglia, regionen hvor natur og mad smelter sammen som én. Pasta Farfalle Bicolor, Maccheroni Mischio, Rigatoni alle verdure,...
...pastafremstilling og også i produktionen af bagte varer. Når det tilsættes andre glutenfrie meltyper, gør det dejen mere elastisk og lettere at arbejde med. Det er en nærende fødevare, rig på vitaminer og mineraler, har lavt fedtindhold og en høj mængde polyfenoler, som er kraftige antioxidanter. De teknologiske processer, der anvendes af ILCAR, baseret udelukkende på mekaniske og termiske behandlinger, gør CHOCAR til en helt naturlig fødevare uden nogen kemiske tilsætningsstoffer.
Italien, Belforte Del Chienti
... er selvproduceret i virksomheden og dyrket under økologiske forhold. Vores pastafremstilling sker på en håndværksmæssig måde, kun med økologisk mel og kildevand, bronzeforme og tørring ved lav temperatur, uden tilsætning af fortykningsmidler og/eller emulgatorer. VORE PRODUKTER De råvarer, der anvendes i alle vores pastaer, flager og puffede produkter, analyseres på forhånd i certificerede...
Spanien, Madrid
...Pastas Brancaleone samler en tradition og udvikling af pastafremstilling. Vi er vogtere af traditionerne og essensen fra de gamle "pastaias", som med kærlighed, dedikation, kreativitet og respekt for råvarerne har formet de forskellige typer pasta, som vi i dag kender over hele verden. Til denne tradition tilføjer vi den bedste teknologi og de nyeste tendenser, som forener ånden i Pastas...