Frankrig, Auros
...Cuit, Frilandsopdrættet svinekød, LABEL ROUGE 7,5 kg og 3,5 kg DLC 30 dage Håndlavet fra Landes. Skinken som i gamle dage. Fås som hel skinke og halv skinke. Vi leverer PLV (lamineret plakat) og prisskilt for at kommunikere om produktets håndværksmæssige karakter og miljømæssige respekt.
Holland, De Meern
... signalværdien af kampagneemballagen i supermarkedshylden og dermed købsincitamentet for kunden. Overlegen på alle områder - Med et bånd er kampagneemballagen klar på et øjeblik. - Meget bedre end shrinkfolie, både hvad angår energiforbrug og materialomkostninger. - Båndet fungerer samtidig som et segl. - Godt for miljøet - Let at bortskaffe - Pålidelig emballage - Alsidigt anvendelig...
Italien, Langhirano
...Gran Riserva Etichetta Nera. Topmodellen fra Monica&Grossi: en betydelig størrelse, en overlegen modning, på mindst 16 måneder i vores kældre på gamle træhylder. På denne måde udvikler skinken sig og skaber en uforlignelig harmoni af dufte og smage. Modning: 16/18 måneder Gennemsnitlig størrelse: kg. 10 - 11,5 Stykker pr. hals: 2...
Belgien, Zele
Frankrig, Rouvres Les Vignes
... således beundre dens let gyldne farve. Dens kraftige næse afslører aromaer af tørrede frugter, citrusfrugter, nuancer af tørret abrikos og kvæde. Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideel som aperitif med ostegougères. Den kan også serveres som forret med en skinke-fyldt tærte. Den vil med succes ledsage fjerkræ eller en oksefilet i sauce.
Frankrig, Carquefou
... * Pâté à l'ancienne terrine grès: landpâté, leverpâté, hvidløg. * Pâté i dej Stege: * Grillede skinker BRASEROL, overlegen kogt skinke med ben, kogt skinke med afskallet svær, kogt skinke stegt i ovn. * Kogt bryst, stegt bryst i ovn, Rillaux, mini rillaux * Grillons, lard nantais * Kogt ribben Festlige opskrifter: * Terriner: Terrine af ande-foie gras med kantareller, terrine af confiteret...
Frankrig, Vibraye
Charcuterie FASSIER fremstiller produkter, der er udviklet i overensstemmelse med den bedste tradition inden for charcuteri. Ledende produkter: overlegen skinke kogt i Jasnières vin, røget hvidløgspølse lavet af bøgetræ, overlegen kogt og håndformet skinkefor, blodpølse med stegte løg.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play