...Cuit, Frilandsopdrættet svinekød, LABEL ROUGE 7,5 kg og 3,5 kg DLC 30 dage
Håndlavet fra Landes. Skinken som i gamle dage.
Fås som hel skinke og halv skinke.
Vi leverer PLV (lamineret plakat) og prisskilt for at kommunikere om produktets håndværksmæssige karakter og miljømæssige respekt.
... således beundre dens let gyldne farve. Dens kraftige næse afslører aromaer af tørrede frugter, citrusfrugter, nuancer af tørret abrikos og kvæde.
Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideel som aperitif med ostegougères. Den kan også serveres som forret med en skinke-fyldt tærte. Den vil med succes ledsage fjerkræ eller en oksefilet i sauce.
Charcuterie FASSIER fremstiller produkter, der er udviklet i overensstemmelse med den bedste tradition inden for charcuteri. Ledende produkter: overlegenskinke kogt i Jasnières vin, røget hvidløgspølse lavet af bøgetræ, overlegen kogt og håndformet skinkefor, blodpølse med stegte løg.