Frankrig, Laissac
... vores håndværksprodukter, et produkt uden nitrit og uden andre ingredienser end Guérande-salt og Kampot-peber, IGP-peber fra Cambodja med aromaer af eukalyptus og som giver en mineral- og blomsteragtig note til vores charcuteri. Langsomt tørret i vores salteri i Laissac, Aveyron, vil dette tørrede oksekød Aubrac være perfekt til din charcuteri-anretning! Sammen med lonzo, coppa eller skinke-nødder...
...Halal oksekød fuet, fremstillet håndværksmæssigt i Andalusien. Tørret og modnet efter bjergenes vinde. Salg pr. stykke / karton / palle...
Belgien, Nivelles
Frankrig, Malataverne
... hovedretter Det er vigtigt at vide, at rødvin ideelt set passer sammen med rødt kød, gryderetter, kødgratiner, visse fisk, fjerkræ, tomater, pizza og mange andre fødevarer. Kød er en ideel ret til at tage dine bedste flasker frem til et måltid. Kød som and, lam eller oksekød kan serveres med en kvalitets Bordeaux-vin for at fremhæve kødets aromaer. Tilberedt tomat er en fødevare, der passer ideelt sammen med rødvin.
... Guéméné til røget andebryst fra Sydvest, fra andouillette fra Troyes til pâtéer eller rillettes fra Le Mans, fra ande foie gras til Bresse kylling, fra gammel Cantal til Saint Maure de Touraine, oksekød fra Aubrac til sort svinekød fra Bigorre, fra lyserøde småkager fra Reims til Four quarter breton, uden at glemme Bordeaux, Bourgogne eller Loire vine, vil du finde alle dine yndlings franske...
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
Luxembourg, Ehlerange
... exceptionelle priser. Vi ønsker at knytte disse til de nye teknologier på internettet for at gøre din hverdag lettere. Vores betroede og eksklusive leverandør og partner: Artisal og Kern. Vores produkter: Slagteri: oksekød, Angus oksekød, kalv, svinekød, smågrise, lam, fjerkræ, hest, vildt og eksotisk kød. Charcuteri: italienske produkter, færdigretter, pølser, salami og tørret kød. Catering: salater og patéer. Fisk: fiskespyd, skaldyrscocktails, skaldyr, fiskefileter, fiskesteak. Produkter fra COLOP, TRODAT, REINER, AMANO... .
Belgien, Stembert
PG Vian tilbyder et kæmpe udvalg af produkter (flere tusinde). Dette store udvalg gør det muligt at imødekomme vores kunders behov bedst muligt. Derfor inviterer PG Vian dig først til at udforske sine produktfamilier. À la carte, charcuteri, oksekød, kalvekød, svinekød, fjerkræ, lam, udenlandsk kød og vildt i sæson. Når det kvalitetsprodukt er valgt på stedet, står vores erfarne personale klar...