Siden 2006 har Sempre Ghiotti haft succes inden for catering og restaurationsbranchen ved at tilbyde de bedste opskrifter fra det sicilianske køkken i form af færdigretter, der er praktiske til daglig brug og smager som nytilberedte. Vore forberedelser, lavet med råvarer af høj kvalitet, giver mulighed for at servere hele Middelhavets ægthed i få og enkle trin. Takket være vores praktiske emballag...
Italien, San Pietro Clarenza
...Duften af nyhøstede sicilianske tomater beriget med smagen af friske auberginer, der er stegt separat i en typisk siciliansk opskrift skabt for at fejre den berømte opera af Vincenzo Bellini, La Norma. Ideel til at krydre en tallerken spaghetti, der kan afsluttes med et drys af revet saltet ricotta ovenpå. INGREDIENSER: Tomatstykker, ekstra jomfru olivenolie, friske auberginer stegt separat, frisk basilikum, frisk hvidløg, salt og sukker. Pakninger fra: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...