Holland, Amstelveen
...Udover pizzadejen kan du også finde 100% Mozzarella ost hos os, som er perfekt til topping på pizzaen. Udover 100% Mozzarella ost har vi også Tripple Cheese mix i vores sortiment. Disse Piazzola Pizza oste er eksklusivt testet til 'den perfekte pizza'. Mozzarella varianten består 100% af komælk-mozzarella og smelter hurtigt på grund af sin cremede struktur. Triple Cheese varianten er fyldt med smag, takket være en blanding af mozzarella, rød cheddar og Gouda ost. For den ægte osteelsker.
Polen, Warszawa
...Vi laver forskellige varianter af ost (Mozzarella; Cheddar; Frisk og frossen kvark...) til alle madlavningsbehov.
Grækenland, Thessaloniki
...Vegansk Mozzarella smag ikke-dairy ost lavet med kokosolie Smelter jævnt Glutenfri Sojafri Laktosefri Mælkefri Ideel til pizzaer, tærter & salater...
Tyskland, Rheinstetten
...Mozzarella revet og terninger til pizza og varme retter. Revet og pakket ost til grossister, gastronomi og industri over hele verden, med et stærkt fokus på skræddersyede løsninger. Det har i flere årtier været en del af forretningsområdet i vores familievirksomhed. Årligt behandler og pakker vi ca. 10.000 tons ost til Business-to-Business-kunder. For eksempel eksporterer vi vores revne ost til...
Estland, Tallinn
...Vores frosne revne mozzarella er også lavet af frisk komælk. Mælken kommer fra registrerede og godkendte europæiske gårde. Herefter bliver komælken pasteuriseret og omdannet til ostemasse, før den bliver til mozzarella. De vigtigste ingredienser i vores revne mozzarella er mælk, startkulturer, løbe og salt. Den revne mozzarella pakkes derefter vakuum i polyethylenposer. Hver pakke indeholder 6 frosne poser på 2 kg hver.
Tyskland, Wippingen
...{"Products":"Produkter\n\nFrisk Mozzarella, Cheddar Ost\n\nGrade\n\nA, AA+\n\nHoldbarhed\n\n24 måneder, skal opbevares ved -4 grader Celsius.\n\nProdukt Oprindelse\n\nTyskland/Nederlandene/Italien\n\nForm\n\nBlok\n\nFarve\n\nHvid til hvidligt gul\n\nFugtighed\n\n45 - 50%\n\nFedt på tør basis\n\n30 - 44,5%\n\nSalt\n\nOverfladen er ren med mærker fra presning. Overfladen kan være revnet.\n\nKrop og Struktur\n\nEn tæt struktur kan have ujævne huller\n\nAroma og Smag:\n\nIngredienser:\n\nTypisk for mælk\n\nKødmælk, salt, startere, mikrobiologisk løbe."}...
...Produkttype: Ost Form: Blok Farve: Creme Hvid Fedtindhold (%): 7,5 Tilsætningsstoffer: Kundernes Efterspørgsel Holdbarhed: 12 Måneder Navn: Halal Mozzarella Ost...
Italien, Giuliano
...Mel "00", vand, moderhæve (naturlig gær fra type 0 hvedemel i pulverform, gær, maltede kornmel), salt, solsikkeolie, olivenolie, mozzarella, peberfrugter, auberginer, courgetter, gedeost, Grana Padano.
Italien, Noci
...Mozzarella er en frisk, strækkende ost, der er kendetegnet ved en glat, ensartet overflade i en snehvid farve og en elastisk konsistens. Smagen er sød og delikat, og duften er frisk og behagelig. Den findes i forskellige former, resultatet af vores mesterosteproducenters dygtighed: fra bocconcino til nodino, fra flet til fletning og helt til fiordilatte. Normalt nydes mozzarella frisk alene som...
Bulgarien, Veliko Tarnovo
...Hunkar Naturlig og Sund Mad Fin Salami Pizza: Nuancerne af Krydret Smag At være en del af Hunkar Naturlig og Sund Mads særlige serie, Fin Salami Pizza, giver en særlig oplevelse for smagselskere. Denne pizza er omhyggeligt tilberedt med krydret salami skiver og lækker mozzarella ost på tynd dej. Dansen skabt af de krydrede noter på ganen vil være uundgåelig for smagselskere. Tilberedt med sunde...
Spanien, Malaga
...EMPANADAS FYLDT MED 12 CMS (65/75 GRS) OG 14 CMS (95/100 GRS) OG KOMMER I TOlv SMAG: -CREME -KRYDRET KØD -SØDT KØD MED ROSINER -KYLLING -KRYDRET KYLLING -TUN -SKINKA OG OST -LØG OG OST -CAPRESE (NATURLIG TOMAT, MOZZARELLA OG BASILIKUM) -ROQUEFORT -SPINAT OG BECHAMEL -MAJS VORES EMPANADAS SENDES FROSNE OG ER EGNET TIL BÅDE FRITURESTEGNING OG BAGNING, UDEN BEHOV FOR AT TØES OP. DE PRÆSENTERES I KASSER MED 24 ELLER 48 ENHEDER (I BLISTER MED SKILLERE) FOR DEM PÅ 14 CMS OG I KASSER MED 30 ENHEDER (12 CMS) FORSENDELSE TIL HELE EUROPA...
Østrig, Königsdorf
...{"MICROBIOLOGICAL":{"Salmonella":"ND i 25 g","Listeria":"ND i 25 g","E.coli":"<10 org per g","Coliform":"<100 org per g","Coagulase +ve staphylococci":"<100 org per g"},"Origin":"Kvæg","Weight (kg)":"25","Additives":"Salt","Processing Type":"Steriliseret","Shape":"Blok","Fat Content (%)":"45-48","Color":"Lys Gul","Type":"Hård Ost","Packaging":"Pose, Bulk, Sachet","Cheese Type":"Mozzarella","Shelf Life":"24 Måneder","CHEMICAL":{"Moisture":{"Minimum":"42%","Maximum":"45%"},"Average Salt":"0.7-1.2%","Fat":{"Minimum":"45%","Maximum":"48%"}}}...
...Mozzarella di Bufala Campana DOP er en frisk ost lavet af trådformet pasta, der udelukkende produceres med bøffelmælk fra oprindelsesregionen. Bøffelmælk har en sammensætning, der adskiller sig fra andre dyrearter, der anvendes til ostefremstilling. Faktisk er det, i modsætning til komælk og gedemælk, rigere på proteiner, fedt og især calcium. Typer og Formater Vægt: fra 25 g til 2 kg SHELF-LIFE 12 DAGE /SHELF-LIFE 18 DAGE/ SHELF-LIFE 21 DAGE Koder: fra 1702 til 17...
Bulgarien, Dobrich
...Udstyrssæt til ostebehandling - Smeltning af kashkaval, mozzarella, suluguni og lignende - Ekstrudering af ost - Dosering af ost i skiver, strenge, reb, kugler osv.
For 47 år siden Vi trådte ind i en helt ny dag med den kærlighed, vi føler for renheden i et barns smil, naturligheden i et unikt landskab og overfloden af frodige grønne områder. For ligeså meget som vores traditionelle værdier, begejstrer det os, hvad der er nyt i alle aspekter af livet, fra produktion til teknologi. Vores ønske var at præsentere vores traditionelle smagsoplevelser for verden p...
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter lavet i Italien, mozzarella di bufala, mozzarella til pizza, fior di latte, San Marzano tomater til pizza, frisk pasta, pasta til italienske restauranter i udlandet. Uovertrufne priser på typiske italienske produkter, bestil på vores hjemmeside, og få produkterne direkte til din r...
Holland, Zwiggelte
...Produkttype: Ost Form: Blok Farve: Creme Hvid Fedtindhold (%): 7,5 Tilsætningsstoffer: Kundernes Efterspørgsel Holdbarhed: 12 Måneder Navn: Halal Mozzarella Ost...
Ungarn, Celldömölk
...KEMISK Fedt Minimum 45% Maksimum 48% Fugtighed Minimum 42% Maksimum 45% Gennemsnitligt salt 0,7-1,2% MIKROBIOLOGISK Coliforme <100 org pr g E.coli <10 org pr g Koagulasenegative stafylokokker <100 org pr g Listeria ND i 25 g Salmonella ND i 25 gType: Hård Ost Ostetype: Mozzarella Behandlingstype: Steriliseret Oprindelse: Kvæg Emballage: Pose, Bulk, Sachet Form: Blok Farve: Lys Gul Fedtindhold (%): 45-48 Vægt (kg): 25...
Frankrig, Marseille
...,","Lipides":"Fedt 21g","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"ORGANOLEPTISKE EGENSKABER","Apparence":"Kugle","Protéines":"Proteiner 14g","Dénomination du produit":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","Description du produit":"Frisk ost med trådformet konsistens","dont sucres":"heraf sukker 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes)":"BAKTERIOLOGISK ANALYSE (gennemsnitlige data)","Couleur":"Hvid","Salmonella spp":"Fravær i 25 g","OGM":"GMO","Matière grasse sur sec":"Fedt på tørstof Min 52%","Sel":"Salt 0.6g"}...
Italien, Siano
...HAR DU NOGENSINDE OVERVEJET AT LAVE OST HJEMME? MOZZARELLA ELLER RICOTTA? Med sæt til hjemmeproduktion af ost er det muligt, et komplet sæt, enkelt men med professionelle værktøjer til at lave gode hjemmelavede oste. Sættet (22 X 17 X 12,5 cm), inde i en glad papkasse, består af: - 100 ml af HØJKVALITETS Vegetabilsk Koaguleringsmiddel (koagulerer op til 200 liter mælk) - 1 Måleske med...
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... paninimaskine, også kaldet professionel paninipresse, vil være nyttig i dit bageri, snackbar, sandwichbutik og andre restaurationsvirksomheder. Du kan tilberede alle slags varme sandwichtyper: Røde peberfrugter og gedeost, REUBEN-sandwich (saltet oksekød, surkål, schweizisk ost og olivenolie), Kylling med pesto, Parmaskinke og mozzarella, Kylling og fetaost, Kylling quesadilla (med tortillas). Dimensioner Grill: L 410 x B 370 x H 200 mm Dimensioner Øverste plade: L 335 x B 220 mm Dimensioner Nederste plade: L 335 x B 230 mm Temperaturtermostat: 50 til 300°C Effekt: 2200 W / 230 V Vægt: 20 kg...
Frankrig, Grigny
...En traditionel italiensk sauce, lavet med basilikum (33 %), hvidløg, ost og pinjekerner. Lækker med pasta, gnocchi eller som dip til mozzarella. FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Frankrig, Ploërmel Cedex
...Den nye snacktrend fra USA genbesøgt af Cocotine-kokke for at tilbyde nye smagsvarianter til dine forskellige forbrugsmomenter. Cocotine Egg Bites fås i følgende smagsvarianter : Cheddar-Bacon 3 oste (emmental, mozzarella, blå ost) Cheddar- kalkunbacon Hvid: Tomat og basilikum Blød tekstur, sund og nærende: høj i protein og lav i fedt & kolesterol.
Tyskland, Karlsruhe
... generelt anvendte applikationer til applikationer, der er specielt udviklet til individuelle kunders behov. Eksempler på anvendelser inkluderer: mælk, smør og pålæg, mozzarella, mælkepulver, WPC, hård ost og smelteost. Hvis dine produkter ikke er nævnt på denne eksemplariske liste, tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe!
Populære lande for dette søgeord