Italien, Giuliano
...Mel "00", vand, moderhæve (naturlig gær fra type 0 hvedemel i pulverform, gær, maltede kornmel), salt, solsikkeolie, olivenolie, mozzarella, peberfrugter, auberginer, courgetter, gedeost, Grana Padano.
Italien, Noci
...Mozzarella er en frisk, strækkende ost, der er kendetegnet ved en glat, ensartet overflade i en snehvid farve og en elastisk konsistens. Smagen er sød og delikat, og duften er frisk og behagelig. Den findes i forskellige former, resultatet af vores mesterosteproducenters dygtighed: fra bocconcino til nodino, fra flet til fletning og helt til fiordilatte. Normalt nydes mozzarella frisk alene som...
...Mozzarella di Bufala Campana DOP er en frisk ost lavet af trådformet pasta, der udelukkende produceres med bøffelmælk fra oprindelsesregionen. Bøffelmælk har en sammensætning, der adskiller sig fra andre dyrearter, der anvendes til ostefremstilling. Faktisk er det, i modsætning til komælk og gedemælk, rigere på proteiner, fedt og især calcium. Typer og Formater Vægt: fra 25 g til 2 kg SHELF-LIFE 12 DAGE /SHELF-LIFE 18 DAGE/ SHELF-LIFE 21 DAGE Koder: fra 1702 til 17...
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter lavet i Italien, mozzarella di bufala, mozzarella til pizza, fior di latte, San Marzano tomater til pizza, frisk pasta, pasta til italienske restauranter i udlandet. Uovertrufne priser på typiske italienske produkter, bestil på vores hjemmeside, og få produkterne direkte til din r...
Italien, Siano
...HAR DU NOGENSINDE OVERVEJET AT LAVE OST HJEMME? MOZZARELLA ELLER RICOTTA? Med sæt til hjemmeproduktion af ost er det muligt, et komplet sæt, enkelt men med professionelle værktøjer til at lave gode hjemmelavede oste. Sættet (22 X 17 X 12,5 cm), inde i en glad papkasse, består af: - 100 ml af HØJKVALITETS Vegetabilsk Koaguleringsmiddel (koagulerer op til 200 liter mælk) - 1 Måleske med...
Italien, Maruggio
...Druetype: Negroamaro – sort Malvasia – Primitivo Produktionsområde: Østområdet af Taranto Jordtype: Rød jord blandet med klipper, tuf og/eller kalksten Vinevæksttype: Støttet alberello Gennemsnitlig alder på vinmarken: 15 år Gennemsnitlig produktion / hektar: 90/120 kvintaler druer Høst: September Druernes høstmetode: Manuel Alkohol: 11% -12% vol. Farve: Livlig rose Bouquet: Karakteristisk vinøs Smag: Tør, meget harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalet: Aperitif, fisk og italienske forretter, skaldyr, delikate supper samt grøntsager, mozzarella og frisk ost.
Italien, Aidone
... caciotte, modnede oste eller simpelthen mozzarella, der skiller sig ud ved ægthed, smag og hygiejnisk sikkerhed. Virksomheden har eksisteret i mere end et århundrede. I tråd med den mest kvalificerede tradition vælger den den bedste mælk fra provinsen Enna og Sicilien, "udnytter" klimaet til den naturlige modning af de såkaldte "historiske" mejeriprodukter, der er bredt udbredt på det nationale og europæiske marked. VI PRODUCERER DEN BEDSTE SICILIANSKE OST.
Italien, Truccazzano
...cutters til mandler til bagerier og delikatesseforretninger, grøntsagsskærere og mozzarella-skærere, kålskærere, til hoteller, restauranter og kantiner. Runding- og skæremaskiner til bagerier og pizzerier. Vores virksomhed monterer som standard en rustfri stålkniv med 58-59 HRC hårdhed på alle skæremaskiner i produktion. Overfladen har en patenteret behandling, der sikrer perfekt overensstemmelse til kontakt med fødevarer, samt non-stick egenskaber for fremragende resultater med pølser, kød og ost. Vi kan garantere kniven i stål i 6 år mod rust og korrosion.
... mozzarella og ricotta di Bufala og især til mejerianlæg til produktion af enhver type "pasta filata"... ost, såsom mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata osv. Vi er også specialiserede i fremstilling og opgradering af mini mejerilinjer med forskellige produktionskapaciteter. -Alle vores MINI mejerier er "skræddersyede" i henhold til kundens specifikke krav.
Italien, San Cesario Sul Panaro
Almac er en førende virksomhed inden for design og fremstilling af maskiner, anlæg og automatisering til industrien for smeltet ost (f.eks. mozzarella og provolone) og repræsenterer en foretrukken partner for de største italienske og udenlandske fødevaregrupper. Almac har, i samarbejde med højt kvalificerede fagfolk, udviklet et ledelsessystem, der for nylig er certificeret af DNV ITALIA, i overensstemmelse med den internationale standard UNI EN ISO 9001-2008.
Italien, Scafati
... behandlingsmetoder. Følgende produktudvalg, der er tilgængeligt både for HoReCa og Delikatessen operatører, vil blive løbende opdateret med tilføjelsen af nye specialiteter, så vi kan tilbyde vores kunder et omfattende valg til at imødekomme deres specifikke markedsbehov: - Håndlavet Tør Pasta - Grillede og Syltede Grøntsager (også fra økologisk landbrug) - Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen - Mozzarella og Ricotta Ost (fra bøffel- eller komælk) - Koldskære (skinke, salami, speck, bacon, også aromatiseret) - Oliven og Olivenolie - Kapers - Fine Småkager (også af økologisk produktion)...
Italien, Ancona
...RIS, KAFFE, SKIVESKÅRET OST, REVET OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAGER, NOGET, BRIOCHE, CROISSANT, SLIK, KRYDDERIER, URTER, KØD, TØRRET FRUGT, VARIERET PÅLÆG, PÅSKEÆG, JULEKURV, KEMISKE PRODUKTER, DYREFODER, ANTI-GRITTEGAMIK, BYGGEPRODUKTER, VASKEMIDLER, OSV.
Produktion og salg af mozzarella til pizzeriaer, bocconcini, røget ost og scamorza, ricotta, smør og preziosella.
Populære lande for dette søgeord