...Den tørrede pebermynte, vi tilbyder, er vild og håndplukket. Den vokser i det nordlige Iran nær Det Kaspiske Hav. Anvendelse: Pebermynte kan nydes alene som infusion eller tilføjet vilde kamilleknopper for eksempel. Den kan også bruges i salte retter eller som dessert. Iranerne bruger den regelmæssigt i salte retter som fisk, ris eller visse drikkevarer. De forbereder en saltet drik med...
Frankrig, Arengosse
... tekstur, som vil løfte dine mest raffinerede retter. Ingredienser: 100% naturlig "Fleur de Sel", høstet i hånden på Île de Ré. Emballage: Glasbeholder med korkprop. Vægt: 70g Anvendelser: Krydderi: Ideel til at fremhæve dine kødretter, fisk, grøntsager og salater ved afslutningen af tilberedningen. Afslutning: Drys let over dine retter for at tilføje en sprød og saltet note. Gastronomisk madlavning: Perfekt til kokke og madentusiaster, der ønsker at tilføje et strejf af høj kvalitet til deres kreationer. Reference: "FLEURSDESEL"...
Litauen, Vilnius
...Ørred Let saltet filet-stykke 300g for 1 stykke fra kolde råmaterialer Ossetien Vedhæftning pr. kasse: 30 stk Udløbsdato: 25 dage, t fra -2 til +2 Producent: LLC “Akvilon” Detailkæder, hvor produkterne præsenteres: Dixie, fjernet fra matrix 2019, ændring af ledelse...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... fornemmes både i næsen og på ganen. Ikke desto mindre er vi tydeligt i Chablis, og mineraliteten i denne store vin træder straks frem, ledsaget af en elegant frugtighed, der udvikler sig mod citrusfrugter, grønne æbler samt pærer. Eftersmagen er saltet og varer i mange sekunder. En fantastisk Premier Cru, der bør åbnes til fisk i sauce eller languster! Indhold: 75cl Type: Hvidvin Druetype: 100% Chardonnay AOC: Chablis 1er Cru Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2032 Serveringstemperatur: 11-13°C...
Frankrig, Paris
...Betegnelsen Special Reserve adskiller en opdrættet Ossetra kaviar med usædvanlige egenskaber, hvis æg varierer fra lys til mørk amber, honning eller guld. Denne kaviar er vidunderligt sensuel, dens æg ruller på ganen og tungen for at eksplodere til vores store glæde i en let jodagtig, maritim smag, alt sammen med finesse, og i eftersmagen udtrykker meget delikate noter af tørret frugt sig. Kun i butik. ** Klik for at lære mere **...
Italien, Roma
...Amur-størkaviar (Acipenser schrenckii), opdrættet med succes og bæredygtigt i det, der sandsynligvis er verdens mest moderne akvakulturfarm i Kina. For at fjerne kaviaren skal størerne være mindst 12 år gamle eller ældre. Perlestrukturen varierer fra semisolid til kompakt med en kornstørrelse fra 3,1 til 3,3 mm, og kan være endnu større. Farvespektret spænder fra lys brun til gylden gul. Dens smag er delikat nøddeagtig, med en frugtagtig note og en cremet glans. Let saltet med Malossol-processen. Udløbsdato: 6 måneder. Tilgængelige størrelser: 30 gr, 50 gr, 100 gr, 125 gr, 1 kg.
...Beluga kaviar stammer primært fra Det Kaspiske Hav. Denne art opdrættes i bassiner ved Det Kaspiske Hav. Dette er den største fisk i sin art og verdens mest kendte kaviartype. Den kendetegnes ved en saltet, nøddeagtig smag med et let skarpt præg. Belugaen består af smukke, store æg, der er mørke i farven.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play