Frankrig, Gonesse
...Den berømte Harissa-sauce med en krydret smag, perfekt til at krydre alle dine retter. En puré af traditionelle peberfrugter i østlig madlavning.
Tunesien, Tunis
...Harissa spéciale Berbère lavet af chili, hvidløg og fine urter. Denne klassiker fra det tunesiske køkken vil tilføre en autentisk smag til alle dine retter og løfte dine saucer med et krydret touch. Kategorier: Fødevarer Konserves Harissa & Hrouss...
Tunesien, Hammam Sousse
... med den mange tusinde år gamle tunesiske kultur for høst og tilberedning af vores produkter. I hele Tunesien laves harissa ofte på forhånd og opbevares til brug i en række retter. Denne orange-røde sauce bruges ikke kun som en condiment til grillet kød og fisk eller rørt ind i supper og gryderetter for et varmt kick, men er også en integreret del af utallige opskrifter og mange tunesiske retter. Produktnavn: Berber Harissa Smag: Stærk, krydret Brix (%): 10 Holdbarhed: 2 år Mærkenavn: MEDILIFE Oprindelsesland: Tunesien...
Spanien, Cuarte De Huerva
... José Lou har givet et nyt og krydret twist til en af sine mest populære patéer ved at tilsætte Harissa, en stærk sauce lavet af røde chili. Tænkt til at blive smurt på sandwich og snacks, men også til at lave saucer, gryderetter osv... Nettovægt: 120 g eller 220 g Ingredienser: sorte oliven af sorten "Empeltre", stærk rød chili, ekstra jomfruolivenolie, hvidløg, koriander, kommen.
Italien, Forlì
... (Triticum aestivum) er kornet mere aflange, gennemsigtige og som navnet antyder, "hårde". Det ledsager normalt gryderetter med kød og/eller kogte grøntsager. Det kan gøres krydret ved at ledsage det med harissa (som især bruges i Tunesien). I Italien tilberedes couscous derimod i Trapani på Sicilien; det dampes i en særlig glasurpotte af ler, men dressingen, i modsætning til den magrebinske, er en fiskesuppe.