...Ingredienser: sommertrøffel (Tuberaestivum Vitt.), olivenolie, salt, aroma.
Råd: ideel til forretter, carpaccio, kogte eller stegte hvide kødretter og kan endda ledsage nogle desserter.
Findes også i 500 g format.
... og fisk, omeletter og frittata, tilberedning af saucer og dressinger, snacks, appetizers, pynt, pizzaer og calzone.
Maksimal holdbarhed: 24 måneder fra produktionsdato.
Tilgængelighed: Generelt altid tilgængelig.
Opbevaringsmetode: Når den er åbnet, dæk med ekstra jomfruolivenolie, opbevar i køleskabet og forbrug inden for få dage.
INGREDIENSER: Sort sommertrøffel (TuberAestivum); Ekstra jomfruolivenolie; Salt; Aromastoffer; Antioxidant: Ascorbinsyre.
Kasse med 6 stk.
...Valgt produkt. Kvalitet og friskhed garanteres. Blandet størrelse.
TuberAestivum, også kendt som sommertrøffel. Oprindelsessted Appennino umbro. Høstperiode 1. maj - 15. september.
Let, elegant og ikke påtrængende aroma, den sorte sommertrøffel vækker minder om skovbunden, fugtigheden og den rimede løv.