...Små og lækre håndlavede tærtebunde fyldt med abrikosmarmelade. Forneria Veneziana's tærter er lavet med GLUTENFRIE MELTYPER og uden brug af glutenholdige meltyper. I denne version er de desuden uden mælk og mejeriprodukter. TÆRTEBUNDEN er lavet af ris- og boghvedemel, majs- og risstivelse samt æg. En sød idé til både store og små, til en simpel og ægte snack derhjemme eller i skolen, eller til en lækker pause på kontoret. Ideelle at tage med i tasken eller rygsækken, også på udflugter takket være de praktiske enkeltportioner på 40g. Findes også i andre smagsvarianter.
Italien, Forlì
...så det er nødvendigt at indtage dem i små mængder, især for dem, der følger kaloriefattige kostvaner. Denne tørrede frugt kendetegnes ved sin delikate, men intense smag og sin blødhed, da de er pakket naturligt. Udover at være ideel til søde retter kan pistaciegranulat også bruges i salte opskrifter. Tænk for eksempel på pesto, hvor man kan erstatte de traditionelle pinjekerner. Det er det ideelle produkt til pyntning af forskellige retter: drysset over is, pasta eller småkager.
...GRATTER Mod. FAMILY Enfase- eller trefasemotor RULLO GRATTER INOX TIMEPRODUKTION: Kg 35 En kompakt maskine med store præstationer, der kan bearbejde korn, hårde oste, småkager, brød og tørret frugt. Den kan bruges både hjemme og i små butikker. Et ægte lille mesterværk inden for mekanik og design, med en interlock ved presseren, der aktiveres efter overskridelse af sikkerhedstærsklen, perfekt i overensstemmelse med de nyeste CE-normer.
... tager afsted igen, tager I en panoramatur rundt om øerne og fortsætter mod Stromboli. Efter at have sejlet forbi landsbyen Ginostra, fortsætter I til havnen for at stoppe på øen og spise middag. Ved solnedgang sejler I for at se Strombolicchio, en kæmpemæssig klippeformet som et middelalderslot, og fortsætter for at stoppe under Sciara del Fuoco for at overvære det betagende skue af udbruddet fra denne fantastiske vulkan, mens I nyder et glas Malvasia og typiske småkager tilbudt af kaptajnen.
Vi markedsfører kvalitetsprodukter fra Apulien. Vi tilbyder vores kunder et udvalg af produkter under et enkelt handelsmærke: Taralli, småkager og søde og salte snacks, Orecchiette, Cavatalli og andre traditionelle former for håndlavet semulapasta, koldpresset ekstra jomfruolivenolie produceret i lokale oliemøller, ligesom i gamle dage. Vi producerer med sunde opskrifter, uden brug af konserveringsmidler, med fokus på kvaliteten af emballagen og mærkningen af vores produkter. Vore kunder i Italien er butikker, små supermarkeder og vinhandlere. Vi eksporterer til hele Europa.
Italien, Roma
... specialiteter i Italien ved at organisere vinsmagningsevents på de vigtigste steder for italienske sommelierklubber. Kostas Linardos, ejer af Ellenikà, ses ofte i slow food-miljøer og har præsenteret nogle græske vine i programmet EAT PARADE på Rai 2. Udvalget af græske produkter er udelukkende rettet mod ekscellence, og Kostas følger personligt producenterne (nogle gange også meget små) i de forskellige regioner i Grækenland, hvor de kommer fra. For borgere i Rom er det muligt at besøge Ellenikàs lagre direkte og eventuelt afhente de bestilte produkter fra hjemmesiden.
Italien, Cerreto Guidi
... Vini e Sapori involveret små og mellemstore lokale producenter for at udbrede nicheprodukter lavet med gamle traditioner, hvilket bringer ægte produkter af fremragende kvalitet til markedet til overkommelige priser.
Håndværkslaboratorium specialiseret i produktion af mandelmasse, små boller og magnum, tærter og skaller af småkagedej, typiske sicilianske småkager. Vi eksporterer allerede til nogle europæiske lande og ville være glade for at indgå nye forretningsforbindelser med udlandet.
Populære lande for dette søgeord