Italien, Castellamare
Italien, Castel Maggiore
... kontrolleret ventilationssystem gennem ventiler. For optimal drift af den endotermiske motor eller i tilfælde hvor det kræves ved lov eller specifikke regler, kan IGP tankdækslet udstyres med ensrettede ventiler, der tillader både udstødning af dampe genereret af brændstof og luftindtag i tanken; desuden, i tilfælde af tankvending, begrænses brændstoftabet af ventilerne i det kontrollerede...
Italien, Misano Adriatico
...Denne økologiske vin, AGRIVERDE Passerina Terre di Chieti IGP Dharma, er produceret med Passerina-druer, der er dyrket bæredygtigt. Flasken på 75 cl indeholder en nektar med en unik smag med noter af tropisk frugt og citrus. Nyd kvaliteten og den autentiske smag af denne italienske vin fra vores jord.
Italien, Capo D'orlando
...Det er en af de tre varianter af rød appelsin fra Sicilien IGP (beskyttet geografisk betegnelse), men bestemt den mest værdsatte på de italienske borde: Tarocco-appelsinerne produceres i den østlige del af den sicilianske ø og har uforvekslelige karakteristika, der går tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede med oprindelse i Francofonte (Sr). De har en obovoid eller lækker form, med den...
Italien, Colonnata Carrara
... 0,5 til cirka 1 kg) varierer fra 4 til 8 cm. Ingredienser: Lardo di Colonnata IGP, naturligt havsalt, sort peber, hvidløg, rosmarin, krydderier og aromatiske urter. Uden konserveringsmidler – Uden allergener – Uden gluten – Ingen mælk og mejeriprodukter – Ingen GMO – Ingen glutamat...
Italien, Monchiero
...Pasta produceret udelukkende med Nocciola Piemonte IGP fra Langhe. Ristning - Pasta produceret med Nocciole Piemonte IGP dyrket på bakkerne i Langhe. Ideel til produktion af nøddecremer, is og også til salte retter. Underkastet formaling med mikrometrisk kornstørrelse og efterfølgende sigtning for at fjerne spor af skaller. Medium ristning. Tilgængelig på anmodning med forskellige ristningsgrader...
Italien, Caccamo
...Økologisk Koldpresset Ekstra Jomfru Olivenolie IGP Sicilien...
Italien, VILLA CASTELLI
...Negroamaro IGP Puglia fra området Taranto og Brindisi. Alkoholindhold 13,00% Vol.
Italien, Marciano Della Chiana
...Denne version af Finocchiona IGP vejer cirka 500 g og er pakket hel i naturligt tarmskind. Finocchiona IGP fremstilles af udvalgte stykker svinekød af højeste kvalitet. Blandt disse finder vi: skulder, skinke, lår, nakke og bacon. Forarbejdningen er kendetegnet ved tilsætning af aromatiske frø fra vild fennikel, salt, peber og hvidløg. Denne naturlige og ægte blanding giver den toskanske pølse...
Siden 1957 har familien Vitali udført den gamle kunst inden for pølsemageri med passion, omsorg for kundernes behov og fokus på kvalitet. De moderne produktionsmetoder har gjort det muligt for os at videreudvikle disse egenskaber, som i dag, ligesom dengang, kendetegner vores virksomhed. Vi dyrker korn, der skal blive foder, på vores marker. Vi opdrætter svin af fine racer, født i provinsen Fermo,...
Italien, Asigliano Vercellese
E-handelsplatform til B2C-salg af gastronomiske specialiteter fra den italienske maddal, produceret af udvalgte virksomheder i Emilia Romagna med kort afstand til forbrugeren. Vores smagsprøvere har udvalgt de bedste specialiteter fra den traditionelle Emilanske smag. Det er de gastronomiske produkter, der dagligt nydes på bordene i Food Valley. Parmigiano Reggiano DOP fra lavland, bakker og bjerg...
Italien, Torino
Italien, Viale N. Machiavelli 65/67
...Den eksklusive formel, beriget med planteaktive ingredienser som den økologiske "Toscano IGP" ekstra jomfruolivenolie, sheasmør og kakaosmør, giver huden næring og velvære. Let at påføre og hurtigt absorberende, efterlader den en behagelig fløjlsagtig effekt på kroppen. Især velegnet til tør hud, hjælper den med at genoprette hudens hydrolipidiske balance og giver den et fast og strålende...
Agricola San Teodoro blev grundlagt i 2004 og etablerede sig på en stor ejendom mellem Galluccio og vulkanen Roccamonfina med det specifikke formål at lave en vin med et ildfuldt hjerte, som har mange historier at fortælle til dem, der er i stand til at lytte. Alkemien i gæringen fanger hemmeligheder, ønsker og passioner, som bare venter på at blive delt. I vores pligt over for naturen har økologi...
Italien, San Donaci
La Cantina San Donaci, grundlagt i 1933, er blandt de ældste virksomheder i det salentinske område. Ejendommene ligger alle i Salice Salentino (historisk område) i de mest egnede områder, med en udstrækning på cirka 500 hektar og en betydelig variation af jorde og mikroklima. I dag anvender Cantina San Donaci højteknologiske innovationer. Macerationen i automatiske vinifikatorer med nedsænket hat ...
Den sociale vingård i Leverano blev grundlagt i 1959 og er i dag en af de vigtigste produktionsvirksomheder i Salento. Vingården har cirka 1300 medlemmer og 1100 hektar dyrket land. De primære druesorter er de lokale, især primitivo, negroamaro og malvasia nera. Derudover tilføjes andre nationale druesorter som montepulciano, vermentino og trebbiano, samt internationale som syrah og chardonnay. De...
...Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af hasselnødder "Piemonte" IGP. Dejen, som har en gul farve, er beriget med kandiseret citronskal og sultanrosiner. - Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af hasselnødder Piemonte IGP og kakao. Dejen, som har en gul farve, er beriget med mørk chokolade. - Naturligt hævet kage i form af et brød dækket med glasur af mandler. Dejen, som har en gul farve, er beriget med sultanrosiner.
Italien, Lucca Sicula
...Produktion og salg af økologisk ekstra jomfruolivenolie produceret i Sicilien ved landbrugsvirksomheden Pagano. Alle virksomhedens primære produkter er dyrket og produceret i overensstemmelse med retningslinjerne for økologi, DOP, IGP. Den økologiske olie presses ved hjælp af mekaniske processer i en koldpresse.
...Landbrugsejendom med tre lejligheder i forskellige størrelser med panoramaudsigt over Val d'Orcia og direkte salg af ekstra jomfruolivenolie produceret direkte af landbruget (fremragende olie af højeste kvalitet registreret i IGP Toscano-foreningen)...
Italien, Guardia Sanframondi
... vinfremstillingsteknikkerne, for at skabe en harmoni mellem det gamle og det nye. Passionen og entusiasmen fra den unge Railton Foschini, der oprindeligt startede med 21 hl vin, har ført ham til konkurrencedygtige niveauer på få år med de mange nærliggende vingårde, der gør denne lille middelalderlandsby til Perlen af Sannio. De DOC-vine, der kendetegner denne vingård, er Falanghina del Sannio og Sannio Barbera… der mangler heller ikke Sannio Aglianico, Sannio Aglianico Riserva, Sannio Fiano. Lige så vigtige er IGP-vinene: hvid og rød Beneventano, Falanghina Beneventano, Aglianico Beneventano.
Italien, Rocchetta Belbo
En ung landbrugskooperativ, der blev grundlagt i 2010 med base i ALBA, som beskæftiger sig med produktion og salg af Nocciole Piemonte IGP. I dag tæller kooperativet 40 medlemmer, der med deres mellemstore og små landbrug arbejder og opererer primært i udsatte eller bjergrige områder i provinsen Cuneo (Langhe eller Roero). Disse områder er uden tvivl de mest egnede i Piemonte, og produktet...
Lardo di Colonnata IGP i skiver, forhåndsskåret og malt Vergazzata Pancetta Steccata...
Italien, Rignano Flaminio
... Vineyards fokuserer på produktionen af to etiketter med navnet 'AUREA'. Rosso Umbria IGP (Sagrantino Sangiovese Merlot), vinder af Gold Medal ved Best Wine Awards 2021, og Bianco Umbria IGP (Grechetto og Chardonnay). Etiketterne på vinene er blevet beriget med design skabt specifikt af kunstneren Francesca Grosso.
Italien, Acicastello
...Hvordan kan man glemme de kulinariske ekscellencer, der kendetegner os over hele verden, eller de store bedrifter inden for medicin, videnskab og teknologi? Kort sagt, det er virkelig svært at finde en sektor, hvor Italien ikke er i top i verden. I denne kategori ønsker Melissa Trading sammen med sin partner at uddybe disse emner og meget mere. DOCG, DOC, DOP, IGT, IGP: Det italienske og sicilianske...
Italien, Due Carrare
...radicchio IGP (både sen og tidlig), græskar og alt det bedste, jorden kan tilbyde. De omhyggeligt udvalgte råvarer bliver renset, vasket, skåret, GRILLET (eller bagt), og derefter nedkølet til en temperatur på +4°C. De GRILLET produkter bliver pakket i tønder med en kapacitet på 220 liter (100 kg produkt + 120 liter væske). Løsningen bestemmes af kunden, som vælger den smagsprofil, de ønsker at give...
Populære lande for dette søgeord