Italien, Imperia
...Den Klassiske 750 ml – vores filtrerede Extra Virgin i vores mest klassiske emballage, tilgængelig i forskellige størrelser. Extra Virgin Olivenolie Italiensk olie – Koldpresset Den "Klassiske" Extra Virgin Olivenolie er fremstillet af en blanding af ekstra jomfruolier produceret af oliven, der er høstet i hele produktionsperioden (fra november til februar) og behandlet i en kontinuerlig kold...
Italien, Biancavilla
...Vase med sorte eller grønne oliven i saltlage på 3100 gr (Kg 3,1), 300 gr, spande på 1 kg, spande på 5 kg. Hele eller knuste salte typer. Vore oliven er certificeret økologiske, dyrket i vores olivenlunde, uden brug af pesticider, håndplukket med passion og dedikation. Siden 1904 har Cuscunà virksomheden dyrket og produceret ekstra jomfru olivenolie og oliven i saltlage, sorte og grønne. Alle vores produkter er certificerede og kontrollerede for at sikre det bedste til vores kunder. I fire generationer har vi tilbudt et produkt af høj kvalitet, der eksporteres til forskellige lande i verden!
Italien, Barrafranca
...Clizia er vores delikate grøntsagsmayonnaise lavet med sicilianske mandler. Mandel er hovedpersonen i en lækker, blød og delikat creme, der er et alternativ til den klassiske mayonnaise. Hele duften af vores sicilianske mandler og den intense smag af den ekstra jomfruolivenolie fra vores oliven mødes i genfortolkningen af den berømte sauce i vegansk venlig stil.
Italien, Castel San Pietro Terme
...Elliptisk rotor pumpe til hele druer, afstilkede druer og fermenteret drueskaller er ideelle inden for fødevaresektoren til transport af æbler, appelsiner, frugt, kød, oliven, pomace, kaktusfigner, dadler og semi-faste produkter med høj flydeevne. Pumpens konstruktion med "dobbelt kammer" gør det muligt for skruen at fodre rotoren på den bredeste del, hvilket muliggør en meget skånsom overførsel...
Italien, Amelia
... syreniveau, men også ved en række organoleptiske kvaliteter opnået gennem upåklagelige produktionsprocesser. Den exceptionelle kvalitet af dette produkt stammer fra en nøje udvælgelse af økologiske lokale oliventræplantager. Det er resultatet af en konstant og omhyggelig grundighed anvendt gennem hele oliventransformationsprocessen; defoliering og rengøring som grundlæggende arbejdsmodeller bidrager til højere hygiejnestandarder gennem hele processen, mens høst og opbevaring sker ekstremt hurtigt for at undgå gæring og dermed fuldt bevare smagskvaliteterne.
... kvæg, der opdrættes på friland, såsom Podolica-kvæg og den sorte svin fra Calabria. Jorden, som er kalkholdig, leret og sandet, er meget frugtbar, da den er rig på naturlige kilder. Hele området, der nyder godt af et middelhavsklima med varme og tørre somre samt korte og regnfulde vintre, giver de ideelle betingelser for dyrkning af vin og oliven. I dag udfører 35 medarbejdere specifikke opgaver inden for virksomheden. I høstperioden for vin og oliven tredobles antallet af arbejdere.
Italien, Ospitaletto
... indsamlingen af frugt, haglbeskyttelsesnet til frugtplantager og vinmarker, frostbeskyttelse, insektbeskyttelse, fuglebeskyttelse, vindskærm og skyggenet til byggebranchen (til afdækning af stilladser og/eller byggefaciliteter). Vi er desuden producenter af HDPE monofilament net. I hele dette sortiment skiller den fremragende kvalitet af de anvendte materialer sig ud, hvilket gør os i stand til at sikre en...
...", hvilket gør det muligt at dække hele markedets efterspørgsel efter kvalitetsprodukter fra Sicilien: Pesto, patéer, oliven, krydderier, ansjoser, tun, bottarga, cremer, honning, typiske likører, håndlavet pasta, sicilianske arancini, varm mad, sicilianske cannoli, sicilianske brioche, sicilianske vine, typiske sicilianske søde sager, siciliansk olie osv. Vælg Kvalitet, Friskhed og Ægthed...
Italien, Rocchetta Nervina
... kommer fra den bedste kultivar i verden: taggiasca-kvaliteten, der har en mild smag, der minder om mandler, og en blød frugtsmag i afslutningen. Vores gamle frugthaver ligger i Rocchetta Nervina, en lille landsby i den italienske Riviera på 435 meters højde. Vi sender gratis til hele Storbritannien fra 53£.
... fællesskabet Papa Giovanni XXIII, oprettet af Don Oreste Benzi, som har hjulpet de svageste i Italien og over hele verden i mange år. Den dominerende type oliven, der anvendes i dyrkningen, er ”Moraiolo”, som almindeligvis bruges i området omkring bakkerne i Assisi og Spoleto. Den bidrager til produktionen af en olie med en intens smag, stærk frugtagtig smag og stabil over tid. Dens agronomiske og...
Italien, Bagno a Ripoli
Med 70 års erfaring, altid rettet mod konstruktion af maskiner og komplette anlæg til udvinding af olie fra oliven, kan vi tilbyde fleksible, pålidelige og teknologisk avancerede anlægsløsninger. OMT opererer ikke kun på hele det nationale område, men også med lande, der grænser op til Middelhavet, samt med fremvoksende lande inden for produktion af olivenolie som Australien, New Zealand...
... dyrkning med fuld respekt for det oprindelige økosystem og de strengeste miljøprincipper. Olivenene, hvis dominerende sort er den sorte oliven fra Colletorto, høstes ved håndplukning og/eller med mekaniske midler, med særlig omhu for at undgå kontakt med jorden. De samme oliven transporteres straks, i godt ventilerede kasser, til oliemøllen for presning, som finder sted inden for 24 timer. Behandlingsprocessen og hele anlægget overholder alle gældende sikkerhedsstandarder. Virksomheden kan desuden prale af det prestigefyldte kvalitetsstyringssystem UNI EN ISO 9001:00.
... lukning af fødevarer i stive beholdere (glasbeholdere og flasker, dåser i aluminium og blik, plastbeholdere og flasker). Vi producerer forskellige systemer til at tilføre forskellige typer faste produkter til fyldemaskinen. De ikke-teleskopiske fyldemaskiner fra Zilli & Bellini er velegnede til et bredt udvalg af fødevarer: fra oliven til hele tomater.
... bevarer traditionen og den samme kvalitet som før. Olivenmøllen ligger i centrum af Castellana Grotte, i en gammel bygning fra 1800-tallet, hvor den indsamler og forarbejder frugterne fra olivenlunde, der ejes af dem selv og forskellige leverandører i provinsen Bari, og herfra pakker og distribuerer de deres produkter i hele Europa. De vigtigste produkter fra Il Vecchio Frantoio Pace er den frugtige lette ekstra jomfruolie og den frugtige intense ekstra jomfruolie, der er udvundet fra oliven af sorten 100% Coratina.
Italien, Mondavio
...citrusfrugter, oliven, vinstokke til bord- og vintrae, stiklinger, hække, prydplanter, buskroser, klatreroser, voksne planter med høj stamme med en årlig produktion på 80.000 potteplanter. Vi designer og realiserer haver og grønne områder, generelt er vores projekter udformet således, at de inkluderer de mest egnede planter til klimaet, eksponeringen, jordens natur og især placeret med hensyn til de endelige dimensioner, de vil nå. Forsendelser til hele Italien med ekspreskurér.
Italien, Torremaggiore
... hele verden for at gøre denne monocultivar olie, med unikke organoleptiske egenskaber, kendt for alle entusiaster og ikke-entusiaster af ekstra jomfru olivenolie. Virksomhedens mål er at gøre de store fordele ved vores oliven, især Peranzana kultivaren, kendt for dem, der ikke er så erfarne inden for området. Produktionen finder sted i Nordpuglia, i Alta Daunia, nærmere bestemt i Torremaggiore i...
Italien, Sant'Egidio Del Monte Albino
...), cherrytomater, bælgfrugter, svampe, artiskokker, oliven, ravioli, ris og andre. Vores maskiner er helt fremstillet i rustfrit stål, i overensstemmelse med alle CEE-standarder, med en hurtig demontering og montering af de forskellige størrelser af kasser, hvilket fremskynder produktionstiderne.
Italien, Campobello Di Mazara
... fra malingen af sunde, hele oliven, der endnu ikke er modne, indsamlet fra de bedste olivenlunde, hvoraf nogle drives direkte af virksomheden. Der er lagt særlig vægt på de vigtige operationer med indsamling, transport og maling, som strengt udføres koldt i virksomhedens mølle inden for 24 timer efter indsamling, hvilket resulterer i et produkt med en høj frugtagtig smag og meget lav olieaciditet. Den olie, der opnås, bliver efter en periode med naturlig sedimentering i rustfrie ståltanke uden ilt, pakket lige før afsendelse.
Landbruget Faggeto producerer primært ekstra jomfruolivenolie. Hele produktionsprocessen foregår på virksomheden, fra høst til malning af oliven, som sker i virksomhedens oliemølle. Møllen er en kontinuerlig proces, og udvindingen sker helt koldt. Virksomheden producerer desuden bagværk, der hovedsageligt er lavet med ekstra jomfruolivenolie og mel fra de kornsorter, vi dyrker og maler på sten...
Italien, Fivizzano
Frantoio, behandling af oliven for egen og tredjeparts regning, salg af ekstra jomfru olivenolie og virksomhedens landbrugsprodukter, mel, oliven til olie og i saltlage, online salg med levering i hele Italien og Europa.