Spanien, Malaga
...RAVIOLI lavet med de bedste friske ingredienser, altid hjemmelavet, efter originale opskrifter. Fyldninger med naturlige ingredienser, vi tilbyder et stort udvalg af smagsvarianter, men hvis det, du leder efter, er en 100% hjemmelavet pasta uden fyld, kan du også finde det her. Med æg eller med smag og farve af spinat, efterlader vores pasta ingen ligeglade. KATEGORI: Pasta...
Frankrig, Bertrimoutier
...Fransk virksomhed specialiseret i opdræt af vagtler i Vosges. I mere end 50 år har denne familieejede virksomhed fokuseret på dyrevelfærd og kvalitet. Vagtlerne fødes, opdrættes, slagtes og forarbejdes i vores egne faciliteter. Vi anvender lokale plantebaserede foderstoffer. Vores ekspertise ligger dels i udvælgelsen af dyrene og dels i de fremragende opdrætsforhold. Vi markedsfører alle vores friske/frosne produkter i Frankrig, Europa og til eksport.
Matchende produkter
Vagtelæg
Vagtelæg
Andre produkter
Vagtelæg
Vagtelæg
Frankrig, Ploërmel Cedex
...Ækvivalent til 33 æggehvider pr. kg. Patisserieæggehviden bruges i fremstillingen af marcipan, macarons, mousser, bagværk... Et produkt fra æg lagt i Frankrig. Flaske på 1 kg eller 5 kg.
Polen, Warszawa, Poland
... fortykningsmiddel, teksturforbedrer og stabilisator i forskellige produkter såsom salatdressinger, saucer, sirupper, saucer, kød, pølser, bagværk, frosne produkter og is. Xanthan Gum er særligt nyttigt i glutenfri og veganske produkter, da det kan forbedre tekstur og suspension samt skabe viskositet, som normalt ville blive opnået ved brug af æg. Det anvendes også i olie- og gasindustrien for at maksimere olieudvinding, i kosmetik som stabilisator og emulgator, samt i medicin. Derudover er Xanthan Gum en ingrediens i maling, tekstilfarver, fungicider, gødning og klæbemidler.
...Eifix Røræg TK Simpelt. Og lækkert. Eifix Røræg TK Lynhurtig kvalitetsgaranti. Det færdigtilberedte, dybfrosne røræg består af de bedste æg, mælk, fløde og fine krydderier. Tilberedningen er utroligt enkel: Den ønskede mængde kan nemt portioneres og opvarmes lynhurtigt i en kombidamper eller i mikrobølgeovnen.
Frankrig, Grigny
...Forkogte æg-pasta plader, måler 475 mm x 280 mm, ideelle til kulinariske forberedelser som lasagne eller cannelloni. FORPAKNING: 4 x 2,5 kg = 10 kg...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Frosne sneglecromesquis på en tallerken med 12 cromesquis. Snegl rullet i sneglebutter, derefter i mel, derefter æg og rasp. Skal tilberedes i frituren.
Schweiz, Hendschiken
...Frosne produkter forbagte, 82g Ingredienser: Skummetmælk, hvedemel, ost 15%, vegetabilske fedtstoffer og olier uherdet (palmefedt (bæredygtigt), rapsolie), æg, vand, stivelse, sojamel, bordsalt, sukker, smagsforstærker natriumglutamat, bindemiddel (E466), krydderier, gær. Læg på bageplader og sæt i den forvarmede ovn. Bagning: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Opbevaringstemperatur: min. -18°C, må ikke fryses igen efter optøning. Allergi-info: Indeholder gluten, mælk, æg, soja.
Matchende produkter
Oste Kager
Oste Kager
Andre produkter
Pizza Bidder
Pizza Bidder
Tyskland, Mühlheim
...Frosne rigatoni i forskellige naturlige farver IQF Rigatoni lavet af durumhvedesemul med hele æg...
Italien, Caraglio
... kartoffelflager, hvedemel "00", durumhvedesemulje, æg og udvalgte kødtyper. De bliver straks frosset og nedkølet til -18°C, uden nogen form for konserveringsmiddel, som garanti for et ægte produkt af høj kvalitet. Blandt nyhederne finder du: Frosne saucer klar til brug og frosne grøntsagssupper klar til brug.
Spanien, Madrid
...koteletter eller svinefødder. Vi eksporterer også mayonnaise, mælkepulver, margarine, konserverede sardiner samt pølse og æg. Kontakt os, og du vil blive overrasket over vores priser og vundet over af vores kvalitet. Vores erfarne team står til din rådighed.
Rumænien, Bucuresti
... andre markeder - Kød (oksekød, svinekød, kylling, kalkun, vagtler, får, snegle og andre), alle kan være friske eller frosne - Konserves af alle typer. Kan være kød, frugter, grøntsager, syltede varer, klar til at spise, marmelade og andre - Retter af alle typer: salami, frankfurtere, skinke, pølser, paté, mortadella og andre typer - Mejeri og æg, mælkepulver, mælk, ost, gul ost, gedeost, gede gul...
Italien, Santa Maria In Fabriago
...fra skaldæg i alle størrelser og opdrætsmetoder til pasteuriserede flydende og pulveriserede æggeprodukter. Skaldæggene markedsføres under forskellige ejerbrands. Eurovo Gruppen har i mange år været førende inden for levering af æg til Private Label. De friske, frosne eller cryogeniserede flydende æggeprodukter er også tilgængelige i mange formater (karton, bag-in-box, tanke til store brugere) og...
Storbritannien, Birmingham
...-godkendte leverandører og opfylde EU/UK velfærdsstandarder. Vi leverer benfrit svinekød, der er egnet til: forarbejdede kødprodukter såsom pølser, pølsehorn, skotske æg, svinekøds tærter, kogte skinker, tørret pølse og kontinentale kødprodukter; Frosne A-klasse kyllinger og Frosne A-klasse ænder; Oksekød i alle udskæringer, herunder med og uden ben, som kan leveres friskpakket eller frosset. Vi arbejder med leverandører i Storbritannien, i hele det europæiske fastland, Fjernøsten samt Nord- og Sydamerika. Vi driver også vores egen højkvalitets forarbejdningsvirksomhed i Holland.
Italien, Roma
... fødevarer, hvad enten de er pakket, friske, konserverede eller frosne, vine, alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, træ og byggematerialer, samt civile og industrielle belægninger. > Pålidelig og effektiv global import/eksport. > Bredt udvalg af tilgængelige produkter. > Lang erfaring og opnået troværdighed. > Skræddersyede løsninger til jer.
Belgien, Namur
Fraidilux er engrosleverandør til horeca af frosne, friske og tørrede fødevarer: smør, fløde, ost, olier og fedtstoffer, æg, emballagepapir, friske produkter, italienske produkter, tørrede varer, frosne varer, kød... Vore partnere for fødevarer er: Knorr, DEBIC, Inex, Bonduelle, Isfi Spices, Uniliver, Buitoni, Nestle Professional, Verstegen, Duplast, Pagotini, Valdigrano, Copador, Diversey....
Frankrig, Flagnac
•ALIGOT EXPRESS er et regionalt mærke, der specialiserer sig i frosne retter baseret på Aligot, en typisk ret fra Aveyron, samt regionale retter. Deres produktionsværksted, bygget i 2019, ligger i Flagnac, nord for Aveyron, og arbejder på at fremme lokal og regional landbrug. Indsamlingen af mælk til fremstillingen af den friske Tome sker i Aveyron, Cantal og Lot. Grøntsager, oste, æg, mælk og...
Grækenland, Kozani
... safran, grøntsagsnudler (friske eller frosne), ægnudler (efter bestilling og med lokale æg), sur trahana med komælk yoghurt, sød trahana med komælk, samt fuldkornspasta uden gluten i alle typer (nudler, trahana, spiraler) m.m. Ægte smagsoplevelser 100% græsk produceret, uden spor af konserveringsmidler med råvarer fra det lokale marked.
Spanien, Pontevedra
Lago Aves Lago Aves, Huevos y Caza, S.A. blev grundlagt i 1985. Det begyndte som en virksomhed, der handlede med fjerkræ og æg i 1986. I 1995 flyttede Lago Aves til sine nuværende lokaler og blev en produktionsvirksomhed. Der blev skiftet til en semi-automatisk skæring ved konusbord og en ny linje for frosne produkter blev indført, tre butikker til detailhandel blev åbnet, og nye referencer uden...
Tyrkiet, Konya
SLAGTERI OG KØDBEHANDLINGSANLÆG FISK OG HAVPRODUKTER KOLDLAGER Kylling og æg koldlager MÆLK OG MEJERIPRODUKTER KOLDLAGER KAGE- OG MELET PRODUKTER OPBEVARINGSRUM BYDEPO MADCENTRE KOLDLAGER LAGER AF HANDELSVARER TIL SMÅ KOLDLAGRE SLAGTERIMASKINER CHARCUTERIE Udstyr Udstyr og materialer til supermarkeder Slagterimaskiner og udstyr SLAGTERIMASKINER Frosne produkter koldrum...
... sin opbevarings- og distributionsrejse med basisvarer som brød og bagværk og fortsatte derefter med produkter, der skal opbevares og distribueres i kolde og frosne omgivelser, såsom kød, mælk, æg og kylling. Vi udfører vores arbejde med stor omhu og præcision, vel vidende at vi beskæftiger os med et emne, der direkte påvirker den endelige forbrugers sundhed.
Spanien, Barcelona
Håndtering og salg af fisk og andre frosne produkter Fisk og andre frosne produkter, håndtering og salg, Salazones.- Mojama, bonito-æg, mullet, maruca,...
Tyskland, Neumarkt-Sankt Veit
...Ovofit Eiprodukte GmbH har i over fyrre år forarbejdet æg til højkvalitets, innovative fødevarer. ovofit Eiprodukte tilbyder: -Friske produkter: Ærstang • Æggehvide-patty • Pure White • Pure Yellow • Chicken's Finest • Good Morning Egg • American Egg • Easy Egg • Half Egg • Salty Egg -Frosne produkter: Sandwich-røræg • Ærstang • American & Good Morning Egg • Bønderfrokost • Breakfast Burrito • Festdagssuppe • Half Moon Omelette • Ready Scramble • Ready Scramble natur • Pancake Schokonella...
Frankrig, Poitiers Cedex 9
...), færdigretter (friske produkter, frosne, konserverede, cateringprodukter, pølsefabrikker), bageri og konditori (industrielle enheder til fremstilling af brød, wienerbrød og kager både friske og frosne), æg (æggepakker, enheder til fremstilling af æggeprodukter), logistik (logistikplatforme, fryselagre), siloer og dyrefoder (forsyning, indsamling, opbevaring, tørring, foder til husdyr), industriel arkitektur (butikker, kontorer, industrielle bygninger) ...
Belgien, Anzegem
Vi er specialister i at lave håndlavet Crème Brûlée. Den traditionelle friske frosne dessert er lavet med egne gårdfriske æg og 100 % naturlige ingredienser af høj kvalitet. Vores specialitet er vores klar-til-at-spise crème brûlée, frosset med en sprød karameliseret sukkerbelægning. Pakning, størrelser og afslutningsdetaljer udføres efter kundens ønsker. Tøv ikke med at kontakte os for mere information!
Italien, Cesenatico
... italiensk produktion. Vi har mulighed for at producere både friske pastaartikler i ATM og IQF-frosne pastaartikler. Italiensk smag, passion for kvalitet og den bedste kvalitet på bordet. Det er, hvad Pastificio LA FENICE står for.
Italien, Torrice
... allerede klar og frosne til opvarmning, hvor det er muligt at varme produktet i sin originale emballage i mikrobølgeovnen, specielt designet til at undgå mulige kontamineringer. Etiketten overholder EU-reglerne og inkluderer næringsværdier. Produkterne er grundlæggende og ideelle til distribution til fødevarebutikker, restauranter, legepladser, hoteller, aktivitetscentre, pizzeriaer, barer, pubber osv...
Italien, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produceret frisk pasta og frosne saucer med avanceret IQF-teknologi. Udvalget af frisk pasta omfatter opskrifter på fyldt pasta, æg-pasta, bagte pastaer, polenta og gnocchi, som er virksomhedens stolthed, med en årlig produktion på over 6 millioner kilo. Zini har også en række frosne saucer i flager, tilgængelige i de vigtigste opskrifter fra den italienske tradition.
Populære lande for dette søgeord