Kategori: Enkelkrydderier
Smag og aroma: Meget fin, behageligt sød aroma med en bittertræagtig duft og noter af nelliker.
Anvendelse: Ceylon-kanel s...
MEDITATION OG SPIRITUALITET: Forstærker sanserne og fjerner negative energier. Hjælper med afslapning under en yogasession.
ANTI STRESS: Mirakuløse e...
Fiocchetto fås ved at skære fra svinekødet. Det adskiller sig fra den mere berømte culatello ved at være en magrere pølse med en delikat smag. I denne...
Guanciale er en pølse lavet af svinekind. Kødets masseres med salt i cirka fem dage. Peber og chili tilsættes, og det krydres med rosmarin og salvie f...
La Perla Majskolber (4 stk.), Vakuumpakke, 1.062 ml
Leverandøren giver ikke en detaljeret produktbeskrivelse.
STØRRELSE: 1.062 ml
MÆRKE: La Perla
TYP...
Jamón serrano Reserva med en tørreperiode på 18 / 22 måneder, og en vægt og fedtprocent i den høje ende.
Denne skinke afbenes, poleres helt på forsid...
Jamón serrano med en tørretid på ikke mindre end 18 måneder, modnet i kældre, får lov til at hvile i den nødvendige tid for at opnå en fusion af fedte...
Den sorte svineham, med sin dybe røde farve og intense smag, minder om skovens duft og har en dyb sødme, der stammer fra den type opdræt og udendørs f...
Demi skinke fra Bayonne, ren svinekød fra Sydvestfrankrig IGP, som kendes på sit møre og fine kød givet af 12 måneders modning. En skinke, der nyder g...
Det handler ikke om en skinke med lang modning: men derimod om det bedste i vores arbejde. Produktionsmetoden er den traditionelle, men allerede fra s...
Sgambato, uden sidefedt før modning, undgår dermed for mange spild. Frisk råvare, garanteret ved at virksomheden efter eget valg ikke har frysefacilit...
Udforsk vores udvalg af hele oksekroppe, perfekt til professionelle slagtere og kødelskere af høj kvalitet. Hver krop stammer fra okser, der er opdræt...
Skinke fra Bayonne, ren svinekød fra Sydvestfrankrig IGP, som kendes på sit møre og fine kød givet af 12 måneders modning. En skinke, der nyder godt a...