...Ganen afslører ristede og vaniljeagtige smagsnuancer,
blandet med små sorte frugter.
MAD- OG VINPARING
Server ved ca. 15°C til en stegt kanin, en grillet entrecôte eller
en blodpølse med stegte æbler. Den vil også
komplementere oste som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne.
Region: Beaujolais
Druetype: Gamay Noir
Vingård: granitjord – kontinentalt klima...
... røggeneratorer.
De fås i form af træflis eller små stykker til rygning af fødevarer (kød, pølser, fisk og oste).
Fem træsorter er tilgængelige: bøgetræ, eg, gran, kirsebær og al.
De anvendes også til forædling af vine (under navnet Best Oak), som støtteagent til dyrkning af svampe og spirer, samt som strøelse til gnavere og krybdyr (under navnet Chipsi).
... smuk frugtagtig vin med savoyard karakter, der vil komplementere en pierrade eller lækre oste fra Savoie perfekt!
Indhold: 75cl
Type: Rødvin
Druetype: Mondeuse
AOC: Savoie
Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2027
Serveringstemperatur: 14-16°C...
...Aftale med vin og oste, vildt, sauceretter, krydrede retter, rødt kød (fyldt fasan, kylling, oksefilet i dej)
Vinifikation Høsten er manuel i kasser med dobbelt sortering. Vinifikationen foregår i små temperaturregulerede ståltanke. Den malolaktiske gæring udføres i tanke i et separat lokale. Modningen på 18 måneder foregår i egetræsfade (20 til 30% nye).
Øje: dyb granatrød
Næse: aromaer af små...
... påvirker det positivt udviklingen og væksten af knogler, led og muskler, og fremmer en sund hjertefunktion.
Krill er certificeret af Marine Stewardship Council som en bæredygtig kilde og et sporbart produkt fra havet til det færdige produkt.
Krill er en kollektiv betegnelse for små marine krebsdyr, der primært lever i polarområdet. De repræsenterer
EAN13:5060476490755
À la carte: Oste
Hundestørrelse: 5 kg max
Analytiske bestanddele: råprotein 40%, fugtighed 16%
Sammensætning: mælkeproteiner (uden laktose)
Valgfrie smagsvarianter: Ost, æble & krill
Tyggestyrke: Niveau 1 - Lille tygger...
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFICATION : Rosé opnået ved maceration.
DÉGUSTATIONS : Sjælden vin med en unik smag.
Næsen er overraskende, rig og kompleks med noter af små røde frugter og krydderier. Dens delikate, velafbalancerede smag forener friskhed og finesse.
Det er en madvin, der passer perfekt til hvide kødretter og oste.
MÉDAILLE : 1 stjerne i Guide Hachette des Vins 2021...
... osteproduktionsprocesser: parkrevision, vedligeholdelse og opgradering, støtte fra en teknolog, prototyping osv.
De største industrielle osteproducenter har tillid til os og bruger vores produkter: osteforme, blokke, fordelere, dræningsbakker, koagulationskar eller modningsløsninger. Vi henvender os også til mange virksomheder og kooperativer af små eller mellemstore størrelser. Vi kan udvikle skræddersyede løsninger i små serier.