...Kommentar
Fad af eg, lagring i 12 måneder på 20% nye tønder. Dets navn stammer fra termen bousquét eller bousqué. Afledt af "træ", har de givet ordet "bosquet", og repræsenterer et muligt nik til vinens træagtige karakter. Ejendommen har længe været anerkendt af den berømte Guide Ferét, som har klassificeret den blandt de tre bedste produktioner i "vignoble de Bourges". Indskrevet i en ret...
...Små egetræ- eller kastanjefade med kapaciteter på 20 / 28 / 56 og 112L. Disse fade er ideelle til lagring af spiritus (rom, armagnac, whisky osv.), øl og selvfølgelig vin.
...Præstationer
Tilsætning af smeltet træ, bløde og fine tanniner, de aromatiske bidrag er meget tæt på fransk eg.
Anbefalinger
Hvide druesorter: subtil træagtighed efter 4 til 5 måneder.
(Smagning meget tidligt).
Røde druesorter: lagring i minimum 10 måneder.
Tørring
Naturlig, udendørs, under hårde klimaforhold: regn, kold vind og naturlig varme.
Tørringstid: 2 år.
... tønder, resultatet af vores tømreres håndværk, skaber noter af vanilje og karamel, som udvikler sig over tid for at minde om sødmen af en creme brûlée.
Kandiseret appelsin
Opnået efter flere års lagring i egetræstønder, udvikler de frugtige aromaer af kandiseret appelsin sig intenst.
HVORDAN MAN SMAGER DET
Tørt: Det har taget år at nå den perfekte balance af de rige og eksotiske aromaer i...
... siden.
Takket være et meget kontrastfyldt klima, varmt og tørt om sommeren, meget koldt om vinteren, vokser træerne langsomt og giver meget tætte materialer.
Tønder af egetræ "Sessile", den mest ædle art
Vores tømrermester leverer og former selv med sit team alle dele fra 100 liter til 10 hektoliter udelukkende i "Sessile" egetræ.
Disse barriques er meget velegnede til langvarig lagring, de har en stor fedme, stor respekt for frugten og en god holdbarhed.